De Bachelorette: Hoe het sprookje tot een hoogtepunt kwam

Finale en terugblik van De Bachelorette 2023 – Videoland

Eindelijk na 13 afleveringen van De Bachelorette 2023 hoor je letterlijk het smakken van een hele lange zoen. De gelukkige winnaar plakt vol overgave zijn lippen tegen die van Syl. Wat is het spannend om te zien wie er in de finale van de Bachelorette het hart van Sylvia Geersen heeft gewonnen. En nog spannender is de vraag of de liefde ook na het programma stand zal houden.

De 24-uurs date

De laatste twee mannen, Samé en Joris, gaan voor een laatste keer op date met de Bachelorette. Een 24-uurs date wel te verstaan. Beide heren krijgen afzonderlijk van elkaar ieder 24 uur de tijd om het modepopje te overtuigen. Het is niet niks om een man te kiezen met in je achterhoofd de gedachte met die vent oud te moeten worden. 

De eerste date van Bachelorette Sylvia is met Samé. Een goedlachse vent met parelwitte tanden en een mooie kop met haar, die als geheim wapen af en toe heel nonchalant een lok voor zijn ogen laat vallen. Sexy hoor, Samé. De pareloester kan als geen ander prachtige poëzie schrijven. Telkens als hij diep in de ogen van Sylvia kijkt, is het net alsof Samé ook naar mij kijkt. Ik kan best begrijpen dat onze ‘prinses met de volumineuze lippen’ wegsmelt van zijn diep doordringende ogen. Ja, ik word er zelf ook af en toe een beetje dromerig van.

Joris, de kapitein-man die al zo vaak de ondergaande zon helemaal in zijn uppie vanaf zijn boot heeft moeten aanschouwen, grijpt zijn kans tijdens de tweede 24-uurs date van de Bachelorette. Nou Joris, met jouw rustige voorkomen en kleine grapjes zou ik ook wel naast je willen zitten om samen de zon te zien verdwijnen onder de zeespiegel. Liever niet op je schommelde boot, want dan heb ik een spuugzakje nodig. Romantisch doen is overigens ook geen goed idee. Stel dat ik toch over mijn giechel ga, dan zwemmen wij dadelijk samen rondjes in mijn uitgespuugde kots. 

Het keuzemoment

Eindelijk is het zover… Wie gaat tijdens de finale van 2023 de nieuwe vriend van Bachelorette Sylvia Geersen worden? Is het Samé met de sexy haren of de stoere kapitein Joris? Ik word er helemaal zenuwachtig van. Bijtend op mijn nagels kijk ik naar de welbekende rode loper en zie dat er nog maar één roos op de schaal lig te wachten voor prince charming. 

De onrustige Bachelorette staat tijdens de finale als een kind te popelen om eindelijk te mogen vertellen met wie ze voor altijd haar leven wil delen. Als een ingestudeerd refrein dreunt Syl het verhaaltje op wat ze wil vertellen over de mooie droomvlucht die ze heeft beleefd met beide mannen. Haar lipje trilt er gewoon van. Toch heb ik een beetje met haar te doen. Je zal er maar staan. Zelf zou ik het behoorlijk awkward vinden als iedereen over mijn schouder meekijkt hoe ik ga daten met een vent. Nee, meedoen aan De Bachelorette is niks voor mij. Ik doe maar gewoon, ben al gek genoeg.

De kus

Kapitein Joris werd meteen een echte man toen de Bachelorette hem de laatste roos gaf en sloot zijn lippen om die zachte volgespoten snavel van Sylvia Geersen heen om voor altijd samen te zijn. De droom van Joris om samen met een vrouw naar de ondergaande zon te kijken gaat eindelijk werkelijkheid worden en ook de langgekoesterde wens van Syl komt uit.

De allerlaatste seconden van de finale van het Videoland programma De Bachelorette eindigen met lang, spetterend geslobber van hun tongen. Zelfs thuis op mijn zachte, grijze bank kan ik hun harten sneller horen kloppen. Of is het gewoon mijn eigen hart die ik luidkeels hoor in mijn woonkamer?

En daar zit je dan, alleen op de bank. Geen Bachelorette meer om naar uit te kijken. Ik ben eigenlijk wel benieuwd hoe het gaat met alle mannen die ooit gedacht hadden de man te worden van Sylvia. Mijns inziens waren deze mannen vooral bedoeld als opvulling voor het programma. 

Zijn de Bachelorette Sylvia Geersen en kapitein Joris nog samen?

De grootste geluksvogel is en blijft Joris. Als ik eerlijk ben, is hij ook wel de man die bij Syl past. Tijdens de (oersaaie) terugblik met Monica Geuze wordt duidelijk dat de tortelduifjes Sylvia Geersen en Joris nog samen zijn. Met een waanzinnig brede glimlach kijk ik naar de tortelduifjes op de beeldbuis. Wat is de liefde toch fijn. Voortaan als de zon ondergaat, kijk ik er met andere gedachten naar en zie in mijn verbeelding Joris en Sylvia samen op een boot zitten met een glas champagne. Lang leve de droom die liefde heet.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Ben je nieuwsgierig naar de finale van de Bachelorette Sylvia Geersen en de kus met Joris, ga dan naar Videoland.

Beeld bron: Still YouTube / Trailer De Bachelorette 2023 / Videoland

Home » Televisie » De Bachelorette Videoland