B&B Vol Liefde: Minder Dave en meer alcohol a.u.b.

B&B Vol Liefde

De deur van het RTL pand barricaderen door mezelf vast te ketenen aan de deurknop? Nee, het is te warm vandaag. Als streaker door het pand rennen in mijn ‘poedeleniksie’? Nee veel te bloot, niet verstandig na al dat ‘ge-me-two’. Het RTL nieuws bestormen en de uitzending overnemen? Nee, een tikkeltje te illegaal en ook niet bijster origineel. Peter van der Vorst met mijn woest aantrekkelijke charmes verleiden? Nee joh, dat gaat ook nooit lukken, te homo. Ik weet het echt niet meer… Er moet iets gebeuren om het tij bij B&B Vol Liefde te keren, maar wat?

Wat is er voor nodig om duidelijk te maken dat een ‘Desireeloze’ aflevering van B&B Vol Liefde smaakt naar alcoholvrije rosé. Het is best wel lekker, maar je mist toch iets. Ik hoor jullie denken: ‘Hou er nou eens over op Jorit, jij gefrustreerde schrijfgeit!’ Sorry, ik kan er niks aan doen beste lezers. Ik wil me bescheuren om Stoomwals Desiree. En om het nog een graadje erger te maken wil ik ook Hans Numero Uno en Astrid erbij.

B&B Vol Liefde of #BBVL? 

Godzijdank is Razende Richard wel van stal gehaald, dacht ik aan het begin van aflevering 6. Dan wordt het toch nog een beetje #BBVL oftewel; Bescheuren & Buikpijn Van ‘t Lachen. Het humeur van Claudia gooide echter gitzwarte roet in het eten. Het had zo’n gezellig uitje moeten zijn, met zijn allen naar het strand. Maar Claudia liep erbij alsof ze een achtpotig insect had ingeslikt. Wat er allemaal achter de schermen tussen haar en Richard heeft afgespeeld weet ik niet, maar op de een of andere manier voelde Claudia zich behoorlijk buitengesloten. 

Op mijn vingers probeer ik terug te rekenen hoe lang de blondine al in de B&B van Richard bivakkeerd. Ik was snel uitgeteld. Als mijn berekening klopt, dan is ze nog maar één a anderhalve dag bij Richard. Meid serieus, ga je nu al je druk lopen maken? Dat is toch helemaal nergens voor nodig. Geef jezelf een schop onder de bips, doe big girl panties aan en claim jouw plek in de roedel. Kom op hoor, een beetje vechtlust. Laat Richard hoe leuk jij bent.

‘Testosteronnie’ Dave

Dave mag wat mij betreft wel wat minderen met het ‘Dave Promotie Team’. Kanonne zeg, jongen toch…ietsje minder mag ook wel hoor.  Denise vindt hem al leuk, dus hij kan Giovanni toch best een beetje ruimte geven? Zoals de juf vroeger in groep 3 al zei: ‘Samen spelen, samen delen Dave.’

Wat vinden jullie van Giovanni? Ik kan er nog niet zoveel hoogte van krijgen. Volgens Denise is hij niet oprecht, maar is dat écht wat zij denkt of heeft Dave dat haar ingefluisterd om zijn eigen onzekerheid te verhullen? Oké Giovanni, de naam doet denken aan een schietgrage maffioso, maar verder lijkt hij een prima vent. Al moet ik bekennen dat mijn oordeel enigszins beïnvloed kan zijn doordat Dave zo excessief mijn ‘irritatieklier’ stimuleert. Dan lijkt die andere gozer toch ineens een heel stuk leuker.

Franse Hans heeft sjans 

In het Franse land is Yovan fanatiek bezig om de heer des huizes voor zich te winnen. Het feminisme krijgt een zware klap te verduren met een vrouw als Yovan, die denkt een man te versieren door zijn huis te poetsen. Niet doen, laat Hans verliefd worden op wie jij bent als persoon. Dan weet je tenminste dat het daar om gaat en niet dat hij op je valt omdat je zo’n lekker goedkope werkster bent. 

Hans wil liever een vrouw die zijn paard poetst dan een vrouw die zijn huis poetst. Een stofje meer of minder in huis kan de verstokte vrijgezel niet boeien. Sterker nog, hij ziet het niet eens. Op de vloer ligt een dikke laag stof en van alle hondenharen in zijn bed, kan je met gemak een hele cavia familie breien. Wat dat betreft is het jammer dat Hans niet op Yovan valt, want een werkster kan hij goed gebruiken.

De motieven van Tante Ted

Wat zou toch de reden zijn dat Tante Ted iedere gelegenheid aangrijpt om Opa Piet vol te gooien met drank? Daar gaat hij echt niet beter van klussen en een dronken man in bed is als een slappe vaatdoek. Leuk om iets mee op te dweilen, maar verder heb je er niks aan hoor Ted.

Wat vonden jullie eigenlijk van het moederdag cadeautje van Piet? Daar heeft die man echt wel bonuspunten mee gescoord. Nou ja bij mij dan, want Ted leek niet heel erg onder de indruk. ‘Ik ben je moeder niet’, zei Tante Ted streng. Nee dat zou wat zijn zeg, het programma is zo al bizar genoeg. Al moet RTL ons dan wel een beetje alcohol in de rosé gunnen.


Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Beeld bron: Still Tv RTL4ns

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Heb je deze aflevering van B&B Vol Liefde 2022 gemist en wil je de avonturen van Astrid in Oostenrijk, Hans in Italië, Hans in Frankrijk, Ted op Madeira, Richard in Portugal, Martijn in Portugal, Denise in Spanje en Natasja in Frankrijk volgen? Kijk dan terug op Videoland.

Home » Televisie » aflevering 7 seizoen 2 B&B Vol Liefde