B&B Vol Liefde: Hayriye neemt haar uitzet mee en Denise laat alvast de trouwlocatie zien

B&B Vol Liefde

Herinneren jullie het B&B seizoen van vorig jaar nog? Van de liefde kwam niet veel terecht, maar wat hebben we gesmuld van de avonturen van de kandidaten. Als we RTL en Videoland mogen geloven, staat ons dit jaar een zomer vol romantiek te wachten. Brengt B&B Vol Liefde dit jaar wél liefde of wordt het wederom een B&B Zonder Liefde?

Aan de kandidaten zal het zeker niet liggen. Zij stellen hun hart open, tenminste dat is het idee achter het programma. Al ging het in aflevering 1 nou niet bepaald soepel voor Astrid.

Control freak Astrid

Wat is jouw eerste indruk van Astrid? Ik wil de beste dame niet gelijk een stempel geven, maar ik kreeg lichtelijk de zenuwen van haar krampachtige houding. Nog voordat haar date Alex op de stoep stond was ze behoorlijk aan het stressen. Hoewel ze aangeeft behoefte te hebben aan een man die tegengas geeft, moet ze er niet aan denken dat er iets gaat veranderen in huis. “Als ik iemand in huis heb, moet het wel blijven zoals het altijd is geweest”, aldus Astrid. Tja meid, is dat wel zo realistisch? Kan je dan niet beter een cavia of een goudvis nemen in plaats van een vent?

De eerste dag met meubelmaker Alex over de vloer ging dan ook niet van een leien dakje. De gesprekken en stiltes waren dusdanig onnatuurlijk dat het ongemak zo vanuit Oostenrijk dwars door de beeldbuis de woonkamer van de kijker in stroomde. Gelukkig heeft Alex een flink bord voor zijn kop. Hij denkt dat het super gaat, maar ja hij is er ook van overtuigd dat Astrid geen pittige kant heeft. O boy…er staat jou nog een onaangename verrassing te wachten.

De goedlachse man heeft boerenkaas met vijgencompote meegenomen, dus wat kan er mis gaan. Glaasje ‘Riesling’ erbij. “Gezellig samen opknabbelen”, hint hij ‘s avonds aan Astrid. Plotsklaps is de B&B eigenaresse heel erg moe en vlucht naar haar bed. Asjemenou? Nog geen 10 minuten daarvoor bood ze Alex nog een tweede kop koffie aan en nu is ze ineens moe. Of zou het een bakkie ‘oprotkoffie’ zijn geweest?

B&B Vol Liefde Beauty Denise

Het zou zo een dochter van Chimène van Oosterhout kunnen zijn, de prachtige Denise. Haar schoonheid ontgaat ook date Dave niet. Hij flirt erop los en dit lijkt bij zijn gastvrouw in de smaak te vallen. De sfeer is gelijk goed en ze gaan relaxed met elkaar om. Wat een contrast met de date tussen Astrid en Alex. Zo kan het dus ook. 

Toch was er wel één opmerkelijke actie van Denise. Ze nam haar date op de eerste dag mee naar de plek waar ze op een dag wil trouwen. Niet alleen dat, ze vraagt Dave ook maar meteen of hij ooit wil trouwen. Normaal gesproken is dit niet de meest handige actie tijdens een eerste date. Het kan op een man overkomen alsof je hem gelijk aan de ketting vast wil leggen. Echter is Dave zo verblind door haar schoonheid dat de gedachte aan vluchten niet in zijn hoofd opkomt. Nu ben ik geen man, en ik ben ook niet van plan om dat te worden, maar als ik in de schoenen van Dave stond had ik toch spontaan een acuut gevalletje van bindingsangst opgelopen.

Ondeugende Hanssie 

Tja wat kunnen we over B&B Vol Liefde kandidaat Hans schrijven? Op mij komt hij over als een ouwe ondeugende viespeuk. Ik vraag me af of hij echt op zoek is naar liefde of gewoon even flink van bil wil gaan. Als eerste date kiest hij de blonde Hayriye, een dame waarbij volgens hem aan haar ogen te zien is ‘dat ze wel aan een man toe is’. 

Wat zijn de intenties van de dame met de onmogelijk uitspreekbare naam? Vieren bij haar de hormonen ook hoogtij of heeft zij andere plannen? Aan de enorme hoeveelheid bagage die ze heeft meegenomen te zien, is ze voorlopig niet van plan om naar huis te gaan. Ze heeft zelfs als cadeautje een zout en peperstel meegenomen. Poehee, die meid is haar uitzet al aan het verzamelen.

Ruwe bolster blanke pit Richard

Op het eerste zicht lijkt Richard een stoere man met een ruw randje. Typje ongepolijste diamant. Al gauw blijkt achter de nonchalante houding een man schuil te gaan die het nodige verdriet heeft meegemaakt in zijn leven. Richard heeft zijn grote liefde verloren, iets waar hij tot op de dag van vandaag nog veel verdriet van heeft. 

Zijn twee volwassenen kinderen gunnen het pa om weer liefde te vinden en helpen mee met het uitzoeken van zijn dates. De dochter lijkt elke vrouw die zich heeft aangemeld helemaal geweldig te vinden. Als er tussen de kandidaten een vrouw zit die aan yoga doet, stoot zoonlief zijn vader aan en zegt; “Ze is wel lekker lenig hè.” Pa sputtert tegen en zegt; “O alsjeblieft niet elke dag het moet wel leuk zijn. Niet zo’n swami salami.” 

Ik heb zomaar het vermoeden dat Richard ons komende zomer de nodige lachsalvo’s zal bezorgen met zijn uitspraken én streken. Of het een B&B Vol Liefde wordt is nog af te wachten, maar de kijker zal zich zeker vermaken met de avonturen van Hans, Richard, Denise en Astrid. Hopelijk zijn de overige 4 kandidaten net zo spraakmakend.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Heb je deze aflevering van B&B Vol Liefde 2022 gemist en wil je de avonturen van Astrid in Oostenrijk, Hans in Italië, Hans in Frankrijk, Ted op Madeira, Richard in Portugal, Martijn in Portugal, Denise in Spanje en Natasja in Frankrijk volgen? Kijk dan terug op Videoland.

Home » Televisie » B&B Vol Liefde: Hayriye neemt haar uitzet mee en Denise laat alvast de trouwlocatie zien