B&B Vol Liefde: Een knappe prins of een kikker?

B&B Vol Liefde

Lieve Ben, waarom nou toch? Ik had al mijn hoop op jou gevestigd. De knappe prins die de prinses kwam redden van Testosteronnie Dave. De mooiste man van B&B Vol Liefde. Ik was zelfs een beetje jaloers op Denise. Droomde stiekem al over jou. En toen begon je te praten en was alle magie verdwenen. 

Het was de aangevreten frikadel die onze toekomst in duigen gooide. De frikadel die jij half afgekloven terug in de muur bij de Febo deed. Waarom kon je nu niet gewoon je waffel dicht houden? Het had zo mooi kunnen zijn. In één klap is al jouw sexappeal verdwenen en zie ik enkel nog een kleine kwajongen met een niveau van humor waar kinderen in groep 8 trots op zouden zijn. Denk ik potdorie eindelijk een normaal persoon te hebben aangetroffen in B&B Vol Liefde en dan flik je me dit. 

Alsof dat nog niet erg genoeg is, zie ik je in de fitnessruimte staren naar de billen van Denise. Je kijkt zoals jongens in het begin van hun puberteit kijken naar de meisjes in het zwembad. Jammer hoor, bijna was je mijn grote favoriet. Een poster met jouw hoofd, om boven m’n bed te hangen, lag al klaar. Ik moest alleen nog even punaises kopen. Maar dit gedrag gaat écht ver over mijn grens. En grenzen moet je bewaken, heb ik van Astrid geleerd. 

Mag ik van jouw B&B Vol Liefde dromen?

Er zit voor mij niets anders op dan terug te gaan naar mijn oude favoriete kandidaat. Richard hier ben ik, als je me nog wil. Laten we samen bij kaarslicht de Donald Duck lezen en daarna dicht tegen elkaar aankruipen onder jouw Donald Duck dekbedovertrek. Met een man die al zijn wijsheid haalt uit de Donald Duck, kan het niet fout gaan. Donald is eerlijk en recht voor zijn raap. Hij is temperamentvol, maar ook lief. Hij kan niet tegen onrecht en heeft een heel klein hartje.

Wacht eens even…Richard is de menselijke versie van Donald Duck! Tja Donald Duck is nou niet echt de ideale man. Wie wil er een vent met platvoeten die hele dagen zonder broek door Duckstad loopt? Richard kunnen we dus ook afschrijven als potentieel relatiemateriaal. Jammer, want het is best een schat, maar een man die als semi naturist door het leven gaat is niks voor mij.

Dan maar Quasimodo

Gelukkig hebben we Jos nog. Waar zouden we zijn zonder Jos. Die bochel in zijn nek, waardoor zijn hoofd voorrang heeft op zijn lijf, daar kunnen we wel mee leven toch? Iedereen heeft tenslotte wat. Op mijn kont zitten bijvoorbeeld kraters zo groot, dat zelfs de Maanrover erop vast zou lopen. Dus Jos, ik accepteer jouw bochel als jij mijn kraters voor lief neemt.

Wat zeg je Jos? Je gaat weg uit B&B Vol Liefde, omdat er geen aantrekkingskracht is met Natasja?! Shit weer een favoriet die ik van mijn lijstje af kan strepen. Over welke deelnemer kan ik dan stiekem ‘s nachts dromen? Italiaanse Hans zit nog onder de plak bij zijn ex en is eerlijk gezegd niet het type wat het goed doet om bij weg te dromen. Van Franse Hans krijg ik al nachtmerries als ik overdag klaarwakker ben. En Martijn zijn ballen moeten nog indalen, dus daar ga ik echt niet aan beginnen. Hartstikke strafbaar om op mijn leeftijd te ‘viezelevozelen’ met zo’n jochie.

Beste lezers, ik weet allemaal even niet meer. Laten we maar hopen dat er gauw weer wat nieuwe aanwas komt in B&B Vol Liefde, want het begint behoorlijk karig te worden op deze manier. Ik ga maar een Bouquet romannetje lezen geloof ik.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Heb je deze aflevering van B&B Vol Liefde 2022 gemist en wil je de avonturen van Astrid in Oostenrijk, Hans in Italië, Hans in Frankrijk, Ted op Madeira, Richard in Portugal, Martijn in Portugal, Denise in Spanje en Natasja in Frankrijk volgen? Kijk dan terug op Videoland.

Home » Televisie » aflevering 20 seizoen 2 B&B Vol Liefde