B&B Vol Liefde: Nou Hans daar gaat je kans!

B&B Vol Liefde

Nou Hans, daar gaat je kans. Zet je maar vast schrap en bereid je voor. Een B&B Vol Liefde gaat voor jou niet door. Jouw sophisticated lady Sylvia neemt ongetwijfeld snel de benen. Heb je niet de juiste klasse? Of ben je misschien niet romantisch genoeg? 

Het antwoord op deze vraag is platter dan plat. Er zat nog poep aan je gat. Ontkennen heeft geen enkele zin, want het remspoor zat er nog in. Je weet wel in die ‘woest aantrekkelijke’ sexy string, die nog aan jouw wasrek hing. Ontmaskerd door de wind lag je slip op de grond. Wat een schok zal het voor ‘deftige’ Sylvia zijn geweest toen zij daar met een vieze onderbroek in haar handen stond.

Voor de camera deed Sylvia een wanhopige poging om uit te leggen waarom jij niet de ware bent voor haar. Een prachtverhaal met woorden als swung, sparkle en elegance werd op theatrale wijze aan de kijker verteld. Tja als nobele lady kan je moeilijk zeggen dat je door een remspoor bent afgeknapt op je held. Dat zou wel heel gênant zijn.

Hans wil veel te snel zijn B&B Vol Liefde

Van Hayriye, een dame in opstand, naar Sylvia, een dame op stand. Je liep veel te hard van stapel bij allebei. Telkens liet je na slechts één dag de vlinders al vrij. Zeg eens eerlijk, waar ben jij naar op zoek in het programma B&B Vol Liefde? Ik kan mij niet voorstellen dat je zo snel gevoelens krijgt voor twee totaal verschillende vrouwen. Zou het geen idee zijn om even op de rem tetrappen? Er eerst achter te komen wat je zoekt in een vrouw?

Het wordt tijd om onder ogen te zien dat Sylvia niet de ware is voor jou. We zouden natuurlijk Desiree kunnen bellen om te vragen of ze terugkomt? Achteraf gezien was dat de enige vrouw waarbij je een kans had op een B&B Vol Liefde. Maar ja die kans is ook voorgoed verkeken. Dees is op datingsite Lexa al flink van wal aan het steken. 

Liefde maakt blind

Konden we Denise ook maar overhalen om even wat rustiger aan te doen. Ze is echt compleet in de ban van die oen. Zo’n leuke meid die zich laat imponeren door een hoop gebakken lucht. Ik snap er geen sikkepit van. Is dit écht wat Denise zoekt in een man?

Kan de kijker zijn of haar hoop vestigen op date nummer drie? Ik vrees met grote vrezen dat de 34 jarige Frank geen enkele kans maakt. Een hartstikke leuke vent, maar niet het type man waar Denise snel aan went. Eigenlijk komt het erop neer dat moeders de enige mogelijkheid is om Denise te ‘ont-Dave-n’. Wellicht als mama een van die imposante wenkbrauwen optrekt, dat haar dochter dan het licht gaat zien.

Franse Hans laat zich van zijn goede kant zien

Niks is onmogelijk, dat blijkt wel als we een kijkje nemen bij Franse Hans. Hij heeft immers wel het licht gezien en besluit zich voor de verandering als een heer te gedragen. Hij is tot de conclusie gekomen dat hij de pleister eraf moet rukken bij Yovan. Eerlijk vertellen dat er geen romantische klik is. Yovan is gelukkig tot dezelfde conclusie gekomen en er wordt in goede harmonie afscheid genomen.

Vlak voordat Yovan vertrekt hebben Petra en Yovan nog even een onderonsje. 

Yovan: ‘Ik hoop dat je hem een beetje in het gareel krijgt. Met de paarden lukt het je.’

Petra: ‘ Ja en als het met katten lukt.’

Yovan: ‘Het is een heel project wat je aangaat.’

Petra: ‘ Maar ik hou van ingewikkelde projecten.’

Yovan: ‘ Nou ik heb genoeg ingewikkelde projecten gehad!’

Als ik de dames zo hoor keuvelen, maak ik mij zorgen en vraag me af of Petra het project dat ze zich op haar hals heeft gehaald niet heeft onderschat. Voor vandaag is het haar in ieder geval gelukt om Hans te temmen. Ik ben heel benieuwd hoe het komende week zal gaan tussen Petra en Hans.

Serieuze concurrentie voor Simone

Als ik naar het avontuur van Martijn kijk, heb ik een onheilspellend voorgevoel. Martijn lijkt niet te beseffen dat Simone al gevoelens voor hem aan het ontwikkelen is. Sterker nog, hij lijkt momenteel vooral in de ban van de ogen van Marian. 

Hoe lang denk jij dat het zal duren voordat Marian de concurrentie uitschakelt? Het had niet veel gescheeld of Simone was al met gillende sirenes afgevoerd naar het ziekenhuis. Tijdens het hout zagen gaf Marian de kettingzaag aan Simone en drukte ondertussen op de aanknop. De zaag ging vlak langs het been van Simone. Zou Marian weten dat er een hele grote slagader door het bovenbeen loopt? Op begin ik nu wel erg paranoia te worden en slaat mijn fantasie op hol?

Beeld bron: Still Tv RTL4

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Home » Televisie » aflevering 11 seizoen 2 B&B Vol Liefde