B&B Vol Liefde: B&B droom van Denise spat als zeepbel uit elkaar

B&B Vol Liefde

We zijn er bijna, maar nog niet helemaal. Bijna zijn we aangekomen bij het eind van seizoen 2 van B&B Vol Liefde. Gelukkig hebben we vrijdag nog een spannende slotaflevering. Menno is er ook bijna, maar nog lang niet helemaal en de vraag is of hij het eindstation der liefde ooit zal bereiken bij Natasja.

Natas wacht op een vlammetje dat spontaan begint te branden. Ze heeft niet in de gaten dat zij zelf degene is die over elk minuscuul vonkje gelijk een grote emmer water smijt. Als je een vlam zoekt op de verkeerde plaats, dan kan je zoeken tot je een ons weegt. En onze Natasja zoekt met haar hoofd in plaats van haar hart. 

Arme woef

Zwaar gefrustreerd zit ze onder een roze dekentje op de bank. De hond die naast haar ligt is helemaal klaar met al dat ‘geanalyseer’ van ‘t vrouwtje. Eerst kon hij jarenlang het gezeur aanhoren dat de vrouw zo graag een B&B Vol Liefde wilde en nu is er ein-de-lijk een vent die niet hard gillend wegrent en helpt ze het zelf om zeep met haar gepieker. 

Hond Fikkie is er suïcidaal van, maar is te uitgeput van al het gemekker om daadwerkelijk een poging tot ‘doe-het-zelf euthanasie’ uit te voeren. Hij besluit uit pure wanhoop alvast opgebaard op zijn rug te gaan liggen en te wachten op de dood. Dat zal ongetwijfeld minder lang op zich laten wachten dan een nieuwe relatie voor een vrouwtje.

Geduld is de superkracht van Harmjan

Bij Assepoes Astrid in Oostenrijk gaat het nemen van een beslissing ook niet van een leien dakje. Astrid wil wel, maar toch ook weer niet en hinkelt van warm naar koud, naar warm en weer terug. Je kan aan het oeverloze geduld van Harmjan merken dat hij vrachtwagenchauffeur is van beroep. Die is wel de nodige files en verkeersopstoppingen gewend. Zolang hij tussendoor maar even een broodje bal kan halen bij een tankstation, houdt hij het wel vol. 

Vlakbij het huis van Astrid kan hij kebab en pizza scoren. Ook prima toch? HJ is niet zo moeilijk. Het is net alsof ie aan het werk is eigenlijk. Alleen hoeft Harmjan nu geen wekker te zetten en wordt hij om 4:45 wakker van getrippel boven zijn hoofd. Ik zou direct rattengif strooien als er midden in de nacht iets boven mijn hoofd trippelt. Harmjan niet, hij wordt er blij van. Waarschijnlijk heeft hij regelmatig muizen in zijn vrachtwagen en is het geluid daarom zo knus en vertrouwd.

Had je dat niet eerder kunnen bedenken?

Toch begrijp ik niet hoe Harmjan het volhoudt. Hoe zou jij het vinden als je speciaal vrij neemt van je werk, helemaal dat pokke eind naar Oostenrijk rijdt om je date te ontmoeten en vervolgens in een emotionele achtbaan van aantrekken en afstoten terecht te komen? Ik zou me flink genaaid voelen. Astrid what the f*ck maak je me nou? Hoezo is je hart al vol met twee draakjes?! Zeg dame, je dat niet eerder kunnen bedenken?

Als je het mij vraagt is het hele ‘volle hart, er past niks meer bij’ verhaal van Astrid grote bullshit. Het is lariekoek om je achter kinderen te verschuilen, terwijl de keiharde waarheid is dat je bang bent voor de liefde. Kijk even in de spiegel en wees eerlijk tegen jezelf. Je kan het niet maken om je kinderen als schild te gebruiken voor je eigen angsten.

De roze droom van Denise

In de Italiaanse B&B Vol liefde van Hans was de keuze rap gemaakt. Wat was Denise blij toen ze het roze Barbie droomhuis van de heer des huizes zag. Dat Hans bepaald geen Ken was, stapte ze zo overheen. Daar valt tenslotte best wat van te maken met een fillertje hier en daar. Tegenwoordig kan je zelfs het vet uit je zwembandjes naar je fronsrimpel transporteren. Dat is het toppunt van recycling. Kortom Denise zag het helemaal zitten en de verhuisdozen met haar pedicure zooi stonden al ingepakt klaar om naar Italië te verkassen. Alleen die Hansworst nog even het hof maken en dan kon ze haar toekomst als deftige B&B dame beginnen.

Alles veranderde echter toen er totaal onverwacht een makelaar op de stoep stond. Het huis stond potjandorie te koop! Hans wilde háár Barbie droomhuis verkopen en had dit nog verzwegen ook. Denise barstte bijna uit haar botox gelaat van schrik. Hoog tijd om de B&B eigenaar te verlaten. Wat komt dat ‘ex-complex’ van Hans ineens goed van pas. Zo had Denise een goede smoes om zonder al teveel gezichtsverlies het roze huis verlaten.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Vind je deze column leuk? Deel hem dan gerust op social media. De deelknop staat bovenaan de pagina.

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Heb je deze aflevering van B&B Vol Liefde 2022 gemist en wil je de avonturen van Astrid in Oostenrijk, Hans in Italië, Hans in Frankrijk, Ted op Madeira, Richard in Portugal, Martijn in Portugal, Denise in Spanje en Natasja in Frankrijk volgen? Kijk dan terug op Videoland.

Home » Televisie » aflevering 34 seizoen 2 B&B Vol Liefde