B&B Vol Liefde: Houdt Hans date Yovan aan het lijntje?

B&B Vol Liefde

Ze zoekt in B&B Vol Liefde een man met swung en klasse. Doet graag haar designerkleding uit om met blote voeten door het platteland te lopen. En ligt graag op haar rug onder een koe om de melk zo in haar mond te laten spuiten. Hier is date nummer 3: muzieklerares Sylvia!

Sylvia komt met 2 koffers, en een hete aardappel in den mond, aan bij het stulpje van Hans. Precies op tijd, want Hans heeft zwaar de blues na zijn mislukte dates en is wel toe aan wat afleiding. Sylvia is een mooie dame op stand en weet direct zijn aandacht te trekken. Ik geloof zelfs dat hij haar sophisticated noemde.

Sylvia is in haar nopjes met de B&B Vol Liefde van Hans

De dame ziet possibilities, oftewel in boeren klootjes taal: ‘ze ken er wel wat mee.’ In eerste instantie ben ik best enthousiast over Hans zijn nieuwe slachtoffer. Al hoeven  die designerkleding en hete aardappel voor mij niet zo. Doe maar gewoon, je bent leuk genoeg zonder al die opsmuk.

Sylvia geeft aan dat ze de B&B ervaart als ‘een oase van rust.’ Ze moest eens weten! Het schijnt dat deze dame best wel spiriwiri is, maar ze heeft vandaag duidelijk haar antenne niet goed afgesteld staan. De geest van Desiree suist nog over het landgoed en de vibraties van Hayriyes ergernissen zijn in heel Italië duidelijk voelbaar. 

Wanneer Hans en Sylvia saampjes aan tafel zitten, wisselen ze gezellig clichés uit. Van ‘de ogen zijn de sleutel van de ziel’ tot ‘verander de wereld begin bij jezelf.’ Ik voorzie voor dit koppel een glansrijke carrière als trotse eigenaren van een wandtegeltjes fabriek. Je weet wel, van die tegels die bij je tante op de plee hangen. 

De geschiedenis herhaalt zich

Het lijkt erop dat Hans ook possibilities ziet, want ‘s avonds op de bank kruipt zijn hand via de leuning steeds dichter naar de schouder van Sylvia. Hé hebben we dit niet al eens eerder gezien? Liep Hans niet ook zo hard van stapel met Hayriye? Stoot die ezel zich nou voor de tweede keer aan dezelfde steen? Het voorstukje van de volgende aflevering van B&b Vol Liefde is in ieder geval veelbelovend. Pak maar alvast je paraplu want er is weer een grote grijze regenwolk op komst in Toscane.

Blijkbaar is het aankomstdag

Martijn zijn nieuwe date staat al te trappelen. Haar naam is Marian, ze komt uit Friesland en verder heb ik geen flauw f*ucking idee wat ze zei toen ze zich voor de camera voorstelde. Marian plakt alle woorden aan elkaar vast tot een groot geheel. Om het af te maken lijmt ze tevens de zinnen aan elkaar. Ik vraag me af of ze op basisschool vroeger heeft geleerd wat leestekens zijn. Een spatie, een komma of een punt. Pauze om adem te halen zou ook best handig kunnen zijn. Verder lijkt het een erg leuke meid. Die leestekens leren we haar later wel aan. Voor zover Eerste Hans en Martijn. 

Tijd om Natasja en Franse Hans op de bakplaat te gooien.

– Moment, ik moet even iets heel belangrijks doen en ben zo terug   – 

Hier ben ik weer. Ik moest echt een kop koffie halen om me mentaal voor te bereiden op het volgende stukje tekst. Wil je ook een bakkie? Dan bespreken we samen even het gedrag van Hans en Natasja.

Wat vindt jij ervan dat Franse Hans steeds valse opmerkingen maakt naar Yovan? Allemaal van die kleine steekjes onder water, waarmee hij duidelijk laat merken dat hij haar niet moet. Natasja maakt zich hier net zo goed schuldig aan. Ook vandaag pushed Natasja haar date Lijzige Dirk om een vraag te stellen en als hij dat dan doet wordt de vraag belachelijk gemaakt.

Lieve Hans en Natasja

Als jullie zo graag steken onder water uitdelen, doe dan niet mee aan B&B Vol Liefde maar wordt gewoon columnist. Dan mag je kutopmerkingen maken en krijg je er nog een schouderklopje voor ook. Gedraag je even als nette mensen en neem Yovan en Dirk apart voor een gesprek. Voor mijn part gebruik je het beroemde cliché ‘het ligt niet aan jou, maar aan mij’ en verlos jullie dates uit hun lijden. Dat je een persoon niet mag is niet erg, maar houd iemand dan ook niet aan het lijntje. 

Zo, de wijze storthoop heeft gesproken. Beste lezers, bedankt voor al jullie leuke berichtjes van afgelopen week. Ik wens jullie een goed weekend en tot maandag!

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Heb je deze aflevering van B&B Vol Liefde 2022 gemist en wil je de avonturen van Astrid in Oostenrijk, Hans in Italië, Hans in Frankrijk, Ted op Madeira, Richard in Portugal, Martijn in Portugal, Denise in Spanje en Natasja in Frankrijk volgen? Kijk dan terug op Videoland.

Home » Televisie » aflevering 10 seizoen 2 B&B Vol Liefde