B&B Vol Liefde: Natasja haalt flink uit naar Jan

B&B Vol Liefde

Wat ontzettend jammer is dit… Ik ben er gewoon een beetje beduusd van. Natasja heeft Jan verbannen van haar bed and breakfast. Ik baal hiervan als een stekker zonder snoertje. Niet omdat Jan nou de meest bruisende persoonlijkheid heeft van alle B&B Vol Liefde deelnemers, maar omdat ik dolgraag Menno uit zijn plaat had willen zien gaan.

Als Jan nog één dagje langer in de B&B had mogen blijven, dan hadden de kijkers hoogstwaarschijnlijk kunnen genieten van een ultieme vuurwerkshow tussen Lijzige Jan en Manische Menno. Helaas moeten we in plaats daarvan genoegen nemen met de tirade van Natasja.

De oprisping van Natasja

Ik had er eerlijk gezegd meer van verwacht. Haar aanval begon sterk en veelbelovend: ‘Ik word niet heel gelukkig van jou…Je bent hier voor de liefde en niet om te werken…Ik voel me bijna misbruikt.’ Als Natas daarna haar waffel had dichtgehouden, dan had ze ongetwijfeld de verbale strijd gewonnen. Ze had immers een goed punt.

Het is eigenlijk net als in het casino; weet wanneer je moet stoppen. Natasja stopte te laat met haar betoog en verweet Jan dat hij om een biertje vroeg. Tja, een man die een biertje wil als je hem om 3 uur in de middag vraagt wat hij wil drinken, is natuurlijk de afknapper van de eeuw. Dat er bij Natasja om de haverklap een wijnglas aan haar lippen hangt, zullen we maar even door de vingers zien. Wijn is frans, dus cultureel erfgoed.

Toen Jan een poging deed om zijn kant van het verhaal te belichten, viel dat volkomen verkeerd bij madame. Ze is van mening dat hij alle schuld bij haar legt en vergeet haar eigen aanval van enkele minuten daarvoor. Een beetje betreurenswaardig einde van haar betoog. Lieve Natas, kunnen we bij het dumpgesprek met Menno alsjeblieft wat meer spektakel krijgen? Als je hem dumpt tenminste, maar daar ga ik wel vanuit.

Welke Astrid zien we vandaag?

Astrid pakt het anders aan in haar Oostenrijkse B&B Vol Liefde. Ze laat een charme offensief los op vluchtende Ruud. Assepoes overspoelt hem met aandacht en heeft haar ‘bitch jas’ in de kast gelaten terwijl ze lolbroek Ruud probeert in te palmen. Onze Ruud is echter wel goed, maar niet gek. Hij is het Furieuze Furie alter ego, dat achter Astrid haar glimlach verstopt zit, nog niet vergeten.

Ruud wil er vandoor voordat de wraakgodin hem alle hoeken van de kamer laat zien en daarna zijn hoofd op een stok rijgt, als afschrikmiddel voor toekomstige B&B Vol Liefde deelnemers die in de buurt van haar grens dreigen te komen. Zingend rijdt Ruud weer naar huis. Die dans heeft hij mooi ontsprongen. Nu gauw weer terug naar het veilige hol van de belastingdienst.

Haastige spoed voor Denise

Voor blonde Denise is er vandoor gaan wel het laatste waar ze aan denkt. Ze heeft eindelijk de aandacht van Hans te pakken. Nou ja, een soort van. De telefoon van Hans blijft een geduchte concurrent. Daarom is het voor Denise zeer belangrijk om haast te maken in haar missie om hem te strikken. Geen tijd te verliezen!

Jut en Jul wandelen een heuvel op en horen kerkklokken. Denise kopt de bal direct in: ‘Wij komen en de klokken gaan luiden, WEDDING BELLS!’ Hans krabt achter zijn oor en denkt er het zijne van. Eenmaal in de kerk aangekomen worden de gebeden van Denise verhoord. Hans voelt het heilige licht tot zich komen en barst uit in engelengezang. 

Wanneer ze terug zijn in Casa di Hansi, laat Denise aan de cameraman weten dat Hans ‘nog wel wat dingetjes op te lossen heeft.’ Het dingetje wordt ook wel Libera genoemd. Ik hoop maar dat Denise het oplossen van het dingetje niet letterlijk bedoeld, anders begint dit televisieprogramma meer op CSI te lijken dan op B&B Vol Liefde.

Richard Duck en Katrien

Bij Richard valt er gelukkig niets op te lossen. Met Simone als zijn Katrien is de puzzel eindelijk compleet. Zij zal nooit zijn vrouw vervangen, maar heeft weer wat vreugde teruggebracht in zijn leven. Ik durf met volle overtuiging te zeggen dat dit geluk hem enorm gegund wordt door de kijkers.

Richard is dolgelukkig met Simone, weet je wel. Het is een lekker wijf, houdt van een rollenspel en ze loop nie soveel te zeiken. Want dat mot je bij hem ech niet doen. Live in the moment, koop een boot, want voor je het weet ben je dood.

En gelijk heeft hij. De andere B&B Vol Liefde deelnemers kunnen nog een hoop leren van Richard. Die malle hyperactieve eend doet het wel allemaal maar even en heeft begrepen waar het in het leven écht om draait; de liefde.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Vind je deze column leuk? Deel hem dan gerust op social media. De deelknop staat bovenaan de pagina.

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Heb je deze aflevering van B&B Vol Liefde 2022 gemist en wil je de avonturen van Astrid in Oostenrijk, Hans in Italië, Hans in Frankrijk, Ted op Madeira, Richard in Portugal, Martijn in Portugal, Denise in Spanje en Natasja in Frankrijk volgen? Kijk dan terug op Videoland.

Home » Televisie » aflevering 30 seizoen 2 B&B Vol Liefde