B&B Vol Liefde: Hoe jaag ik een vrouw weg?

B&B Vol Liefde

Binnen 24 uur was Franse Hans er al klaar mee. Hij had het écht wel een kans gegeven hoor. Was zelfs nog met haar gaan paardrijden. Nou, ik geloof er geen hout van dat hij haar een kans heeft gegeven om zijn B&B Vol Liefde te vullen. Marion was al afgeschreven vanaf het moment dat ze zijn grasmat naar de gallemiezen had gereden tijdens het parkeren van de caravan.  

Best fideel van Hans dat Marion nog een avondje gratis wijn mocht tanken en in haar sleurhut op het terrein mocht pitten. Het lijkt wel alsof Franse Hans steeds beter te pruimen wordt. Als hij nu ook nog eens stopt met die ‘perverse mannetjes grijns’ tijdens zijn onderonsjes met de camera, dan scoort hij helemaal punten. 

Beste lezers hebben jullie dat ook?

Telkens als ik hem zo zie grijnzen heb ik het gevoel naar een potloodventer te kijken. Ik verwacht elk moment een regenjas open te zien zwiepen, waar een schattig klein party knakworstje uit tevoorschijn komt. O jee, wat als Franse Hans deze column leest? Voor je het weet brengen we hem op ideeën en zijn we medeplichtig aan openbare zedenschennis.

Daarnaast willen we natuurlijk zijn kansen bij Petra niet verpesten. Of zoals Hans haar noemt Peeturaa. Vreselijk koosnaampje trouwens, dat klinkt toch veel te veel als Choleraaa? Ondanks dat hij haar naam verziekt, had Peeturaa het erg zwaar toen haar beschonken ridder op het witte paard met conculega Anne-Marie op date ging. Volgens mij heeft Petra het flink te pakken van die ouwe zuipschuit. Als een lovesick kitten zat ze te wachten tot het baasje thuis was. 

Hans de groenteboer

Hans was intussen de ui van Anne-Marie aan het pellen. Hij is ervan overtuigd dat Anne-Marie een ui is waar je voorzichtig laagje voor laagje af moet peuteren. Laten we hopen dat hij niet moet janken tijdens het ajuin pellen, want na alle waterschade van Martijn hebben we wel even behoefte aan droge voeten.

Al moet ik zeggen dat Martijn vandaag niet geweend heeft. Heel even dacht ik zelfs dat hij al bijna droog was achter zijn oren, maar dat bleek van korte duur. Martijn is in de dierentuin als een blok gevallen voor Fenna en eerlijk als de brave borst is, wilde hij dit gelijk aan Suus vertellen. 

Laten we het even gezellig maken

‘Kampvuur, mooie sfeer, waarom ook niet’, dacht krulletje en hij dropte de bom zo bovenop de grote teen van Susanne. ‘Ik euh denk dat ik een beetje verliefd ben’, stamelde hij tegen Suus. Ze begon te blozen, keek hem stralend als een blije glimworm aan en vroeg opgetogen: ‘Meen je dat?’ Martijn: ‘Ja en dat vind ik echt heel kut voor jou euh…op Fenna.’ 

Weg mooie sfeer! Dat is dus waarom je zoiets niet bij een romantisch kampvuur doet Martijn. Arme Suus was in shock. Tot overmaat van ramp nam ook Fenna de benen. Die was zich compleet het leplazerus geschrokken. Oké dit was uitermate lomp van onze krullenbol, maar laten we Martijn niet helemaal voor de bus gooien. Hij heeft immers al een hele aflevering niet gejankt, dus het jochie verdient wel een beloning. En aangezien de beloningsstickers op zijn en Dave alle magneetjes heeft gejat, moeten we toch iets.

Kak!

O nee, hè…Fenna staat te huilen. Gloeiende goedheid nog aan toe, kan het nou verdomme geen enkele aflevering droog blijven in dat Portugese fossielen gehucht? Als dit zo doorgaat ben ik rijp voor therapie na dit seizoen van B&B Vol Liefde. *note to self: kosten voor therapie declareren bij RTL + aanvraag smartengeld indienen.

Terwijl ik van dit debacle probeer te bekomen, komt Martijn met een geniaal idee. ‘Weet je wat, Fenna is zo geschrokken met mijn (ver)liefdesverklaring, laat ik gelijk haar nieuwe schoonouders er ook maar even bij halen! Dan ga ik haar nog een keer de stuipen op het lijf jagen en kan ze gezellig samen met mijn mams huilen.’

Martijn jonguh, wat mankeer jij? Wil jij niet gelukkig worden in de liefde ofzo? Straks jaag je Fenna weg nog voordat je haar aan de haak hebt geslagen. 

Do’s and don’ts van het daten

Ik ben echt stomverbaasd van alle date stommiteiten die de B&B Vol Liefde deelnemers begaan en raad toekomstige deelnemers aan om zich eerst goed in te lezen in de do’s and don’ts van het daten.

Loop niet te hard van stapel als je iemand leuk vindt. Onderwerp je date al helemaal niet aan een kruisverhoor en waslijst aan wensen zoals Denise bij Sven deed. Die gozer zou overigens verdacht goed door kunnen gaan als zoon van Tjerk, maar dat terzijde. En voer geen functioneringsgesprek met je date zoals Ted en Natasja dat graag doen.

Doe gewoon normaal. Hoe moeilijk kan dat zijn?! Lieve lezers, ik wens jullie ontzettend veel sterkte met het verwerken van deze aflevering van B&B Vol Liefde. Houd vol, we zijn er bijna. Nog 7 afleveringen te gaan. Samen staan we sterk en kunnen wij dit aan. Zo, en nu moet ik écht even ernstig een pot ijs leeg vreten na al dat geblaat van die B&B Vol Liefde deelnemers. Dat is goedkoper èn een stuk leuker dan therapie.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Vind je deze column leuk? Deel hem dan gerust op social media. De deelknop staat bovenaan de pagina.

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Heb je deze aflevering van B&B Vol Liefde gemist? Kijk dan terug op Videoland.

Home » Televisie » aflevering 28 seizoen 2 B&B Vol Liefde