B&B Vol Liefde: Tranen met tuiten in Huize Martijn

B&B Vol Liefde

Goh, typen met een regenpak aan is best lastig zeg en mijn kaplaarzen zijn ook al helemaal volgelopen. Mocht je, je afvragen waarom ik ten tijde van een hittegolf in een ‘stortregen-tenue’ een verhaal over B&B Vol Liefde zit te typen, dan raad ik je aan om even aflevering 23 terug te kijken.

Er is zo waanzinnig veel gejankt in die aflevering, dat ik hier in mijn kaplaarzen zit te soppen en ondertussen bid dat mijn computer geen kortsluiting maakt. Ben en Franse Hans mochten jullie dit lezen, het ‘soppen’ is niet dubbelzinnig bedoeld, dus haal die vunzige gedachten maar heel gauw uit jullie hoofd.

Vaarwel lieve Simone en Jos

Vandaag heeft Martijn afscheid genomen van publiekslieveling Simone. Wat zal Simone in B&B Vol Liefde gemist worden! Het afscheid ging dan ook gepaard met een stortvloed aan tranen. Niet alleen bij Martijn, maar ook bij pa en moe. Er werd nog net geen Mieke Telkamp gedraaid met ‘Waarheen leidt de weg’. Eigenlijk huilde niet alleen Martijn, maar iedereen de ogen uit hun kop. Behalve Suus, die stond met haar armen over elkaar bij het afscheid en keek ernaar. Zegt dat iets over Suzanne of over de rest van het gezelschap? Vraag het maar niet aan mij, want ik zat gezellig met Martijn mee te janken. #teamsimone

Het vertrek van Jos uit de B&B Vol Liefde van Natasha verliep een stuk minder waterig. Zelfs Menno hield het droog! Nadat Jos zonder te zwaaien uit het zicht verdween, was ook de gemoedelijke sfeer er als een haas vandoor. Natasja deed hard haar best om er wat van te maken. Samen knus op een kleedje in het bos met een drankje erbij.

Man man man, wat was dat ongemakkelijk. Hakkelend deed ze een poging om te kletsen met Manische Menno tijdens hun romantische date. Het was pijnlijk om te zien hoe slecht ze zich op haar gemak voelde. Zeker omdat Menno oprecht geïnteresseerd lijkt. Wat maakt toch dat Natasja zich zo ongemakkelijk voelt? 

Geen lichaamsdecoratie gewenst in de B&B Vol Liefde van Natasja

Ik denk dat het kwam doordat Natasja eerder op de dag zwaar getraumatiseerd was geraakt door Menno zijn ‘tepel-bling’. Ze schrok zich lam en probeerde gelijk uit te vissen of er soms ook juwelen in de manische kroonjuwelen hingen. Aan de kijker legt Natasja uit dat het dan wel erg moeilijk zou worden. 

Eerlijk gezegd begrijp ik het probleem niet zo. Waarom zou dat moeilijk zijn? Is Natasja soms bang dat haar g-spot binnenstebuiten gekeerd wordt als ze de liefde bedrijven? Meid toch, je moet niet alles geloven wat ze op ‘de internets’ zeggen. Er zijn tot nu toe wereldwijd nog maar 7 mensen gestorven aan een gespieste poes, dus dat komt best wel goed.

Wel of geen nietjes achter de oren?

Weet je wat pas eng is? Een gescheurd smoelwerk. Daar ben ik een beetje bang voor bij de nieuwe date van Hans in Italië. Een prachtige vrouw van 59 jaar met een wonderbaarlijk jong uitziend gezicht. Amper een rimpeltje te zien…tot je iets lager kijkt. Het is net alsof het hoofd van een 32 jarige vrouw op het lijf van een vrouw van 59 geplakt is. Ik wilde eigenlijk schrijven kalkoennek, maar dat is niet aardig.

De nieuwe chick van Hans komt over als een vriendelijke dame, dus laten we haar het voordeel van de twijfel geven. Ze moet met Hans daten, dat is al erg genoeg. Maar waar ik dus bang voor ben, is dat ze plotseling in tweeën scheurt. Denise, ja zo heet ze…je verzint het niet, is behoorlijk enthousiast over de B&B Vol Liefde van Hans. Dit uit ze door om de 0,5 seconden het  volgende vocabulaire ten gehore te brengen: ‘Ooooo, leukkk, mooooooi, helemaal geweldig, oooo, okééé, ja, o jaaaa, geweldig.’

Buiten dat deze kreten bij mij vreemd genoeg de associatie met Kim Holland oproepen, vind ik het ronduit levensgevaarlijk om met zo’n strakke toet zulke oerkreten uit te stoten. Straks scheurt ze vanaf haar navel, bovenlangs haar schedel tot aan haar anus uit. Wat denken jullie? Is mijn angst terecht of moet ik voortaan bij het kijken van B&B Vol Liefde een kussentje achter de hand houden om achter te kunnen schuilen?

Beeld bron: Still Tv RTL4

Vind je deze column leuk? Deel hem dan gerust op social media. De deelknop staat bovenaan de pagina.

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Home » Televisie » aflevering 23 seizoen 2 B&B Vol Liefde