B&B Vol Liefde: Smakeloze humor van Ben ligt zwaar op de maag

B&B Vol Liefde

Aflevering 22 van B&B Vol Liefde stond in het teken van een orgaan wat wij allemaal in ons lichaam hebben, namelijk de maag. De kans dat jij gisteravond ook maagklachten hebt gekregen is vrij groot. Maak je daar niet al te ongerust over. Zodra Macho Ben van je netvlies is verdwenen zullen de klachten langzaam afnemen.

Terwijl ik voor jou dit stukje typ, staat er een teiltje, met daarin mijn halve maaginhoud, naast me op mijn bureau. Ook ik heb flink last van een opstandige maag. Telkens als ik mijn ogen sluit, zie ik in gedachten beelden voor me die ik absoluut niet wil zien. Het gevoel wat ik van die beelden krijg, is zo ongeveer hetzelfde als het gevoel wat ik had toen ik als puisterige puber ooit een keer onverwachts de slaapkamer van mijn ouwelui binnenliep en ze aantrof in bijna beestachtig te noemen paringstafereel.

Ben wil Denise een B&B Vol Liefde geven

Voor de gelukkigen die aflevering 22 van B&B Vol Liefde gemist hebben, zal ik even een korte schets van de situatie geven. Bonobo Ben vroeg Denise mee op date en sloot zijn vraag af met: ‘Neem je zwemspullen mee en je wordt met volle maag thuisgebracht.’ Dat zo’n zin leuk staat op het uitnodigingskaartje van een kinderfeestje is buiten kijf. Maar als een ‘volwassen’ vent zoiets tegen een mooie dame zegt in relatie tot een date, dan is de betekenis van diezelfde zin niet bepaald fris. 

Ik zal het zo tactisch mogelijk proberen te omschrijven. Iemand van een date thuis brengen met een volle maag is synoniem voor een bepaalde seksuele handeling. Oftewel viespeuk Ben zou dolgraag Denise thuis willen brengen met zijn zwemmertjes in haar maagsappen. Hoe die zwemmers de bestemming maag bereiken laat ik aan jouw eigen fantasie over.

Waar de zin ‘je wordt met volle maag thuisgebracht’ bij menig vrouw alarmfase rood zou oproepen, is dat bij Denise niet het geval. Ze geeft zelf dan ook toe dat ze ‘soms een beetje twijfelt of ze de humor van Ben snapt’. Nou lieve schat, deze opmerking van Ben heeft in de verste verte niks met humor te maken. Het is een Freudiaanse verspreking die de ware aard van het beestje toont.

Beauty and the Beast

Ben is Beauty and the Beast tegelijk. Zijn verpakking is beauty, maar wie wat verder dan de oppervlakte kijkt, ziet binnenin het beast. Misschien is het verstandig voor Denise om eerst even haar schoonzus te bellen voor advies, voordat ze op date gaan met Ben. Hopelijk raadt schoonzus het haar af. En zo niet dan zullen de saaie vragen die zij adviseert om te stellen tijdens de date wel zorgen voor een pik omlaag moment bij Ben.

Tot zo ver de maag van Denise. Er is onder de B&B Vol Liefde deelnemers nog iemand met een volle maag en dat is Martijn. Het daten met drie meiden tegelijk blijkt voor onze krullenbol iets teveel van goede. Hij zou er bijna overspannen van worden. De enige oplossing is om één van de dames naar huis te sturen, maar die knoop doorhakken ligt hem bijzonder zwaar op de maag. 

Hier gaat hij spijt van krijgen

Of het door de maagklachten komt durf ik niet te zeggen, maar duidelijk is wel dat Martijn op het punt staat om de grootste fout van zijn leven te maken. Hij wil Simone, de lieveling van de mannelijke B&B Vol Liefde kijkers, terug naar huis sturen. Ik vrees dat de populariteit van Martijn bij de Nederlandse mannen tot onder het dieptepunt zal zakken. En zijn populariteit bij de mannelijke kijkers had al een flinke knauw gekregen toen hij met zijn moeder danste.

Ik spreek Martijn weleens op Instagram en het is een leuke gast, maar de stommiteit die hij nu begaat is ronduit teleurstellend. Waarom heeft hij niet gewoon Suus naar huis gestuurd? Toen Martijn op het strand Simone aan het insmeren was, vroeg Marian aan Suus: ‘Moet jij je ook nog insmeren?’ Alsof ze gestoken was door een wesp antwoordde Suus in sneltreinvaart: ‘Ik moet alleen mijn benen nog, maar dat doe ik zelf wel!’ Daaruit maak ik op dat Suzanne niet vrolijk wordt van de gedachte aan lichamelijk contact met Martijn. 

Gastheer Hans

Oké, de magen van Denise en Martijn hebben we nu gehad. Maar om mijn claim, dat de aflevering van vandaag in het teken van de maag staat, verder te onderbouwen moeten we ook een kijkje nemen op Madeira en in Frankrijk. 

Franse Hans heeft geen last van zijn maag, want die neemt enkel vloeibare voeding tot zich in de vorm van alcohol. Zijn nieuwe date Anne Marie heeft echter wel behoorlijk last van haar maag. Gisteren heeft ze flink honger geleden. Ze had sinds haar boterham om half 7 ‘s ochtends geen hap te vreten aangeboden gekregen door ‘gastheer’ Hans. Blijkbaar serveert Hans graag vrouwen drank op een lege maag. Snel en efficiënt! 

Dit trucje werkt prima bij Daisy en Petra, maar Anne Marie is niet op haar achterhoofd gevallen en heeft de streken van de import-fransoos door. Eind van de middag stortte ze zich op de paar sneetjes stokbrood die per ongeluk op tafel waren beland. Toen ze de volgende ochtend met een houten hoofd wakker werd, kwam ze erachter dat ze het onzichtbare gastenonbijt van Hans had gemist.

Karma

Op Madeira was het Tjerk die een koekje van eigen deeg in zijn zure maag gesplitst kreeg. Ted was zo druk aan de babbel met Ben, dat ze hem totaal negeerde. Hoe durfde ze dat gepeupel te verkiezen boven hem! Tjerk vond het maar je reinste verraad van zijn mede OSM-er Ted. Voor straf zei hij iets lelijks over haar nieuw gekochte stuk land. Nee niet tegen Ted zelf, maar heel stoer voor de camera zonder dat ze het kon horen. Nou chapeau kerel, een dikke duim voor jou.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 22 seizoen 2 B&B Vol Liefde