Zijn de prille liefdes in Ik ga op Reis bestand tegen Jessica en Kimberley?

Het klinkt natuurlijk hartstikke leuk, een gratis vakantie in ruil voor een beetje daten met een vrijgezel en een paar camera’s op je smoel, maar grote goedheid waar zijn de deelnemers in vredesnaam aan begonnen? Ik ga op Reis deelnemer Haye die met zijn grote klauwen aan ‘je tetters’ wil zitten, zweefkees Nigel die zijn nachtelijke zweet- en kwijlsessies met elke dame op het resort wil delen en nymfomane Diana die niet kan kiezen of ze jouw vis of zijn vlees wil proeven. Als je desondanks toch de liefde vindt bij een van de deelnemers van het SBS6 programma Ik ga op Reis en Neem mee, dan kan dit alsnog ruw verstoord worden door nieuwkomers zoals Jessica en Kimberley.

Is de relatie tussen Ik ga op Reis deelnemers Nigel en Iris bestand tegen Jessica?

Als Nederlander en tevens rasechte Zeeuw ben ik dol op gratis, maar soms is de prijs die je moet betalen voor een zogenaamd gratis goed simpelweg te hoog. Tot die conclusie is Lindsey inmiddels ook gekomen en na de speekseluitwisseling van Nigel en Iris besluit ze haar koffer te pakken en te zeggen ‘Ik ga op Reis’. Terug naar ons koude kikkerlandje wel te verstaan. Groot gelijk meid, een kerel die zo met vrouwen omgaat, kun je missen als kiespijn.

Terwijl Iris intussen de huig van Nigel grondig inspecteert met haar tong, is Ik ga op Reis deelneemster Jessica onderweg om het prille geluk te verstoren. Ze is 35 lentes jong en komt uit Brabant. Ik vraag me af hoe lang het zal duren voordat Tarzan ook met haar de nacht wil doorbrengen onder het mom van ‘alle dames een eerlijke kans geven’. Maar waar ik eigenlijk nog nieuwsgieriger naar ben is hoe Iris daarop gaat reageren, want dat lijkt je geen katje om zonder handschoenen aan te pakken. Wellicht gaat de Miley Cyrus look-a-like ook aan de slag met een ‘wrecking ball’.  O boy, dat zou pas leuke tv-momenten opleveren tussen Iris en Jessica in Ik ga op Reis!

Concurrentie voor Rowena in de strijd om Haye

Wie we ook niet moeten onderschatten is Rowena, de jonge moeder die de nacht naakt heeft doorgebracht met Brabander Haye voordat concurrente Kimberley op het toneel verscheen in Ik ga op Reis en Neem mee. Door de komst van de nieuwe dame is ze behoorlijk van haar a propos. Roween voelt zich alleen en dat mag iedereen weten. Haar gezicht staat op onweer en ik vermoed dat ze een uitbarsting nabij is. Hoe zou Rowena reageren als ze de beelden van aflevering 7 van Ik ga op Reis terugziet en Haye hoort zeggen dat hij erachter wil komen of hij ‘tegen de kont en tetters’ van Kimberley aan mag tikken? Laten we hopen dat ze de wrecking ball van Iris mag lenen en dat iemand zo snugger is om het geheel te filmen.

Ook op Costa Rica zie ik een flinke portie drama al van mijlenver aankomen in het SBS6 programma Ik ga op Reis en Neem mee, want Rosan begint verliefd te worden terwijl Diana nog ernstig twijfelt of ze voor de vis van Roos of voor het vlees van Bas wil gaan. Een surf ‘n turf diner waarbij de twee bronnen van proteïne gecombineerd worden is echter uitgesloten laat Diaan al in de vroege ochtend aan haar aanbidders weten.

Man, man, man…het lijkt GTST wel. Ik geloof dat ik die gratis vakantie maar even oversla en zelf ga sparen voor een reis zonder drama. Geen camera’s, mafketels van vrijgezellen en rare toestanden voor mij. Aan zon, zee en een lekkere cocktail heb ik meer dan genoeg.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je Ik ga op Reis en Neem mee op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 1 van Ik ga op Reis en Neem mee elke zondag om 20:30 uitgezonden op zender SBS6 en op streamingsdiensten KIJK en NLziet zijn de afleveringen die je in 2023 hebt gemist met Nigel, Haye, Diana, Rosan, Bas, Jessica, Iris, Rowena en Kimberley terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv SBS6 / Ik ga op Reis en Neem mee / 2023

Home » Televisie » aflevering 7 seizoen 1 Ik ga op Reis en Neem mee 2023