Echte liefde voor de best geklede man van We zijn er Bijna!

In aflevering 4 van het Omroep Max programma We zijn er Bijna 2023 trekt het rondreizende circus verder op Sardinië en het is een vrije dag voor de deelnemers. Ze genieten heerlijk van een ontbijtje, het doen van de was en van hun hobby. Brenda mag graag naaien. Het zit in haar genen, omdat haar moeder coupeuse was. Ik heb nooit geweten dat zoiets genetisch overdraagbaar was. En ook in deze aflevering van We zijn er Bijna zien we natuurlijk meneer Victor strak in het pak.

Meneer Victor is de James Bond van We zijn er Bijna!

We zijn er Bijna reisleidster Martine van Os maakt met Hans en Nel een klimmetje van een half uur naar een rots waar je een ijsbeer in kunt zien. Dat lukt waarschijnlijk alleen heel oude mensen, want ik zie van alles maar geen ijsbeer. Misschien moet ik toch maar weer eens langs de opticien. Hans is mantelzorger voor zijn 92-jarige moeder en hij hoopt dat ze nog mag leven. Elke dag controleert hij via facetime of ze het nog volhoudt en ademt. Iets dat cruciaal is om je onder de levenden te wanen.

De deelnemers van We zijn er Bijna 2023 vermaken zich lekker aan het strand. De een zwemt wel, de ander is er alweer klaar mee. Ga gewoon zwemmen en zorg eens voor wat sensatie in dit programma. Iets met haaien of kramp op open zee. De volgende dag is er een nautische excursie. Meneer Victor draagt uiteraard zijn kostuum op de boot en waant zich een echte James Bond. Om dan ook een beetje sensatie te veroorzaken, vraagt hij om een Martini.  ‘Shaken, not stirred.’ Ik val bijna van de bank van zoveel adrenaline.

De lunch wordt op de boot verzorgd en tussendoor geniet iedereen van een geweldig uitzicht over de azuurblauwe zee. Sommige daredevils gaan zelfs zwemmen. Ook meneer Victor trekt zijn kostuum uit en blijkt voor zijn leeftijd een goddelijk lijf te hebben. Ik zou jaloers kunnen worden op Lily, zijn vrouw, ware het niet dat ik op iets jongere mannen val.  

mensrelatie_468x60_v1

Sportiviteit alom bij de deelnemers van het Omroep Max programma

Een dag geen jeu de boules is een dag niet geleefd, dus de ballen worden weer tevoorschijn gehaald. Japik is scheidsrechter en of hij gelijk heeft of niet, hij heeft altijd gelijk. Daarna wordt de boel weer schoongemaakt en ingepakt en als iedereen klaar is voor vertrek, gaat de reis verder. Zodra de eerste deelnemers zijn vertrokken slaat het weer om. Het begint te hozen als de groep afreist naar Arzachena, maar gelukkig knapt het weer ter plaatse op.

De nieuwe camping ligt direct aan het strand en een aantal fanatieke grijze gompy’s nemen gelijk een duik. Meneer Victor fietst liever zijn benen even los. Volgens hem is het een verslaving. Hij móet endorfine aanmaken. De manier waarop hij dat vertelt, doet mij bijna geloven dat de beste man een serieuze harddrugs verslaving heeft. Tja, zo’n goddelijk ouder lijf vergt natuurlijk wel onderhoud. 

Echte liefde op leeftijd

Martine van Od heeft een gesprek over de liefde met We zijn er Bijna 2023 deelnemers Lily en Victor. Op zestienjarige leeftijd nam Lily het initiatief om Victor te ontmoeten. Hij is er nog dolblij om en wordt zelfs emotioneel als Martine vraagt of hij zonder zijn geliefde kan. Daar moet hij niet aan denken. Dit is echte liefde. Dat ze hem ook blijft steunen ondanks dat hij constant in pak loopt, laat wel zien dat ze hem echt ziet zitten. Van mij mocht hij zijn kostuum ook wel een keer aan de wilgen hangen en iets sportievers aantrekken. 

Het uitzicht vanaf de Arbatax, de rode rots is geweldig. Er zijn eencelligen, en dan heb ik het niet over de deelnemers die er vanaf springen. De inhoud van mijn maag kwam bijna via mijn oren naar buiten, maar ik heb dan ook al hoogtevrees als ik op de zaterdagkrant sta. Hans gaat facetimen met zijn moeder. Hij laat haar wat mooie plekjes zien, zodat ze toch nog een beetje kan meegenieten. Zes weken na de reis in We zijn er Bijna is helaas de moeder van Hans overleden. Heel veel sterkte lieve Hans.

Klik hier om naar alle artikelen over het programma We zijn er Bijna te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je dit programma op tv kunt kijken? Op televisie wordt We zijn er Bijna 2023 elke dinsdag om 21:20 uitgezonden op zender NPO 1 en op streamingsdienst NLziet zijn de avonturen van deelnemers Victor, Japik en Jelly, buurvrouwen Brenda en Renée, Hans en de andere senioren terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv NPO MAX

Home » Televisie » aflevering 4 seizoen 12 We zijn er Bijna 2023