Vier Handen op één Buik: Moeder van 2 kinderen én zwanger van een tweeling

Vier Handen op één Buik 

We zijn vertrokken, een nieuw seizoen vol jonge moeders en BN’ers die hun uiterste best gaan doen om deze meisjes op weg te helpen in de jungle die het verse moederschap met zich meebrengt. Ik ben zelf het fraaie product van een tienermoeder en inmiddels zelf moeder. Een expert ben ik gelukkig niet, maar op zijn minst een ervaringsdeskundige. Deze week in Vier Handen op één Buik het verhaal van de twintigjarige Meli; zij kreeg haar eerste kindje toen ze vijftien jaar oud was en is nu inmiddels voor de derde keer zwanger. BN’er Kim Kötter gaat de jonge moeder ondersteunen.

Meli’s tieten

De moeder van Meli komt tot een opmerkelijk inzicht als ze haar vijftienjarige dochter onder de douche ziet staan, namelijk dat haar dochters borsten in omvang behoorlijk zijn toegenomen. ‘Je tieten zijn groter geworden’ , aldus mama, waarop Meli schouderophalend reageert; ‘Ik heb altijd grote tieten gehad.’ Moeders neemt echter geen genoegen met het antwoord van haar dochter en besluit als een dief in de nacht de borsten van haar slapende dochter te inspecteren door in haar tepels te knijpen. Hier begint mijn brein lichtjes van te stuiteren. 

Na drie of vier testen én een bloedtest komt de ultieme waarheid aan het licht; Meli is zwanger, maar heeft géén seks gehad. Het is er weer één, een magistrale onbevlekte ontvangenis. Helaas te laat voor abortus, want Meli staat op het punt te bevallen in de abortuskliniek. Seksuele voorlichting voor zowel moeder als dochter, denk ik dan.

Geronimo komt en gaat

Na vier jaar komt er een nieuwe liefde in het leven van Meli en floep de volgende zwangerschap dient zich aan. Zoontje Kyshandro wordt geboren. Kersverse vader Geronimo vertrekt, het is hem teveel, een drukke baan bij Albert Heijn én een baby. Het blijkt echter nog veel meer te worden wanneer onze vruchtbare Meli wederom zwanger blijkt en dit keer van een tweeling. 

Dubbel gezegend met twee wondertjes in haar buik besluit Meli dit keer geen bezoekje te brengen aan een abortuskliniek. Oef, dat geeft de burger moed of niet? Gelukkig heeft Meli hulp van haar zus die natuurlijk geen enkel oordeel heeft over de productiviteit van haar zus. En dan, komt Kim Kötter ten tonele…

Kim Kötter to the rescue

De makers van het programma Vier Handen op één Buik weten het schrille contrast tussen de thuissituatie van Meli en de BN’er van deze week ‘gewetensvol’ in beeld te brengen. Kim emmert enthousiast rond in haar prachtige villa met haar kids en is overtuigd van haar moederlijke coachingsvaardigheden ten aanzien van tienermoeders. Meli mag zich zeer gelukkig prijzen met de bezielende Kim. Het spektakel is compleet als Meli met spoed opgenomen wordt en de tweeling te vroeg op de wereld komt. In ieder geval heeft Kim hét perfecte cadeau gespot voor Meli; een bluetooth gestuurd kolfapparaat. Zeg maar de Tesla onder de kolfmachines. Je hoeft helemaal niets meer te doen, gewoon in je BH proppen en gaan met die banaan. Die had ik ook willen hebben!

Kim heeft een paar dingen geregeld 

Na een bezoek aan het pittoreske appartementje van Meli, weet Kim Kötter wat haar te doen staat. Twee weken later staat onze BN’er met een volle bus spullen voor de deur. Geregeld via Instagram, dat kan allemaal tegenwoordig, dat was in mijn moeders tijd wel anders. Meli en Geronimo, die voor dit event enige tijd heeft vrij weten te maken, zijn overdonderd door de vrijgevigheid van de Instagram volgers van Kim. Meli kan haar geluk niet op als Kim’s hubbie, een blonde volkszanger wiens naam mij wonderbaarlijk genoeg ontschoten is, ook nog een duit in het zakje doet met een live privé momentje in de bus onderweg naar het nieuwe huis van Meli.

Een nieuw huis mét vier slaapkamers, maar zonder Geronimo zo blijkt na een paar weken. Het is beter voor Geronimo als hij zich terug kan trekken, wanneer het allemaal even teveel voor hem wordt. Kim vraagt verbaasd aan Meli ‘waar zij naartoe kan als het haar teveel wordt? Meli zit op de bank met twee prachtige zoontjes op haar schoot die ze tegelijkertijd de fles geeft. Meli kan nergens naar toe als het haar teveel wordt. That’s life lijkt ze te denken.

Kim Kötter heeft in ieder geval als klap op de vuurpijl nog een stageplaats weten te regelen voor de jonge moeder. Meli kan vier kids later onbekommerd haar studie afmaken. Ik wens je heel veel geluk voor de toekomst Meli!

Beeld bron: BNNVARA / SkyhighTV

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Vier Handen op één Buik te gaan.

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Heb je deze aflevering van Vier Handen op één Buik gemist? Kijk terug op NLziet.

Home » Televisie » aflevering 1 seizoen 10 Vier Handen op één Buik