Videoland kijktip The Bachelorette: Willen die mannen echt zo graag een roos?

Videoland kijktip The Bachelorette

Het is zover, ik ben op zoek naar een leuke Videoland kijktip voor jullie en ga kijken naar de serie The Bachelorette met Sylvia Geersen in de hoofdrol. Laten we hopen dat dit seizoen beter is dan het seizoen met The Bachelorette Gaby Blaaser en haar mannen. Twintig onbekende mannen hebben zich opgeven en gaan naar Afrika om de mooie Syl te ontmoeten. BAM, meteen geldverspilling. Een luxe reis naar een prachtige plek, terwijl je ook gewoon opnames kan maken in Rotterdam, waar Sylvia woont. Nee, dat is veel te min natuurlijk. Stel je toch eens voor dat er dan te weinig mannen reageren op haar oproep. 

Waar kennen we Sylvia van?

Sylvia Geersen is een mooie, jonge vrouw met heldere blauwe ogen en een volle mond alsof ze Bubblicious kauwgom op haar lippen heeft geplakt. Ik was eigenlijk van plan om niks te zeggen over haar volgespoten lippen, maar die roze spatlappen zijn zo groot in beeld dat je er niet omheen kunt.

Het prachtige modepopje deed jaren terug mee aan Holland’s Next Topmodel en is veel mensen bijgebleven doordat ze weigerde om haar lange haren af te knippen tijdens de make-over. Ook zat ze tussen de photoshoots door regelmatig op het strand aan een glas rosé te nippen. Heerlijk eigenwijs. 

Sylvia is meestal gekleed in de mooiste jurken, met borsten die parmantig recht vooruit staan. Je zou er jaloers op worden. Toch zou ze veel liever loodzware borsten vol moedermelk in haar jurk hebben hangen, want ze wil dolgraag moeder worden. Hopelijk vindt Sylvia Geersen niet alleen haar grote liefde in de Videoland serie The Bachelorette, maar is het haar ook gegund om moeder te worden in de toekomst.

De mannen

Ik vind het best dubieus dat twintig vrijgezelle mannen helemaal naar Afrika reizen omdat ze zo graag het vriendje van Syl willen worden, maar ze nooit de moeite hebben genomen om Sylvia op te zoeken in ons koude kikkerlandje. Nee, deze mannen maken liever een leuk reisje terwijl ze worden gefilmd voor Videoland serie The Bachelorette. Word je naast lekker bruin ook meteen ‘beroemd’.

Eenmaal in Afrika aangekomen zitten de heren allemaal kwijlend af te wachten of ze in de smaak vallen bij het topmodel. Het is dan ook spannend of iemand een roos krijgt. Eigenlijk best zielig als je erover nadenkt. Heb je als man je koffer ingepakt en hoop je op een leuke gratis vakantie, moet je vervolgens met hangende pootjes terug naar Nederland omdat je een blauwtje loopt. 

Nog zoiets raars, de vrijgezelle mannen die strijden om het hart van The Bachelorette Sylvia Geersen zijn ineens allemaal dikke vrienden tijdens de opnames. Ze zijn zo gezellig samen en gunnen het elkaar als een ander aandacht krijgt van Syl. Als ik één van die mannen was, zou ik de eer aan mezelf houden en zeggen: ‘Rot op, graag of niet.’ 

Theatrale rozen

Hoe bezopen het ook is, dat deze mannen smachten om een roos. Het is spannend om te zien hoe Sylvia telkens weer een aantal seconden wacht met elk woord dat ze uitspreekt tijdens de rozenceremonie. Voor het oog van de camera gaat ze  heel elegant, oftewel sloom, met haar hand langzaam naar een schaal waar de rozen op liggen. Uiteraard wordt dit in close-up opgenomen, anders zie je niet dat haar nagels zijn gedaan. 

Wanneer ze de roos eindelijk in haar hand heeft, zegt ze met haar zwoele opgezwollen mond: ‘Lieve…., zou jij deze roos van me willen aannemen?’ En dan denk ik ‘wat als een gozer antwoordt met nee?’ Dan heb je een dijk van een programma hoor! Dat zou absoluut viral gaan. Maar zoiets gaat niet gebeuren, dat weet ik ook wel. 

Wie krijgt een roos en wie niet? En wat denkt Sylvia Geersen daadwerkelijk op dat moment? Ik tuur naar mijn beeldscherm in de hoop dat ik haar gedachten kan lezen. Soms krijg ik het gevoel dat ze acteert. Die blauwe kijkers van Syl krijgen dan ineens een totaal andere uitdrukking. Misschien moet ze op dat moment wel heel nodig poepen? Ja, je weet het niet. Ik gok ook maar wat. Feit is wel dat ze er na de rozenceremonie steeds heel snel vandoor gaat, dus ik zou zomaar eens gelijk kunnen hebben. 

Videoland kijktip

Toch is de The Bachelorette met Sylvia Geersen een leuke Videoland serie om naar te kijken en daarom de moeite waard als kijktip. Elke aflevering nestel ik mij op de bank, kussen in mijn rug, wijntje binnen handbereik en genieten. Puur om mijn nieuwsgierigheid te bevredigen. Ik betrap mezelf er regelmatig op dat ik een heleboel scenario’s aan het bedenken ben. Welke vrijgezel moet weg en wie mag blijven? En de laatste die overblijft, kan die wel fatsoenlijk zoenen? Is hij goed in bed? Hee, dat is ook belangrijk hoor. 

Sylvia wil graag kinderen, maar met geweldige seks is het proberen te verwekken van een kind natuurlijk veel leuker. Anders kan ze net zo goed op een tafel in het ziekenhuis gaan liggen en wat zwemmende donorzaadjes laten inspuiten. Met inspuiten heeft ze toch al ruime ervaring. Nee, niet verkeerd denken. Botox injecties, voor die volle lippen.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Ben je nieuwsgierig naar de rozenceremonie van The Bachelorette Sylvia, ga dan naar Videoland.

Beeld bron: Still Trailer The Bachelorette / Videoland

Home » Televisie » The Bachelorette Videoland kijktip