Special Forces VIPS: Sylvia Geersen deelt heftig verhaal

Special Forces VIPS

Weet je wat het is? Als je maar lang genoeg door blijft zuigen, is er zelfs in een literfles Spa blauw wel een prikkeltje te vinden. Uiteindelijk is iedereen natuurlijk een vat vol onverwerkte jeugdtrauma’s toch? Zeker op het moment dat je als Staff de deelnemers van Special Forces VIPS 2022 nét voor het kruisverhoor nog even met 20 kilo op hun nek door de modder heen jaagt. Dat is gewoon martelen. Ik zou huilen als een baby en alles eruit gooien wat die bijdehante kerel van de leiding zou willen horen. Als die vent zijn irritante snavel maar eens zou houden. Al was het maar voor een minuut of 5. 

Open en bloot

Nu is het wel zo dat de de slachtofferrol sommige deelnemers van Special Forces VIPS 2022 beter past dan anderen. Kaj Gorgels scoort met zijn slappe praatje over vertrouwen weinig punten op de ‘jankbarometer’. Nee, je zal anno 2022 je jeugdtrauma’s maar gewoon verwerkt hebben. Je angsten in de ogen hebben gekeken en nu de meest stabiele factor in Special Forces VIPS zijn. Gelukkig is Kaj een ontzettend leuk Rotterdammertje inclusief sexy borstkas. Op het gebied van emo tv heeft hij echter nog heel wat te leren. 

Marianne Timmer dreunt vrijwel hetzelfde lullepotje op als Kaj Gorgels. Zij heeft van de redactie namelijk de rol van harteloze vrouw toebedeeld gekregen. Een beetje knippen en plakken in het gefilmde materiaal en het was voor elkaar. Mark Schaaf doet het al iets beter met een verhaal over zijn ontevreden vader. Hij kon het nooit goed doen. Gelukkig is het inmiddels weer dikke mik. Pa zingt een toontje lager en dat bevalt Mark prima.  Maar dat heeft vast niets te maken met het feit dat Mark zich tegenwoordig omringt met grote, boze kickboksers toch? 

Hoe dan?!

Net op het moment dat ik mezelf beloon met een tweede drankje, slaat het noodlot alsnog nog toe. Wat zegt Sylvia Geersen nu? Is ze dwars door een ruit gegooid door haar gewelddadige ex-vriend? Hou op schei uit, ik heb ook nog ergens gevoel in dat lijf van middelbare leeftijd hè.  Mijn onderlip vormt zich over mijn bovenlip tot een pruil. En ik slik een paar keer alsof ik de dikste Corona roggel die ooit bestaan heeft moet weg werken. Is het één van de deelnemers van dat verrekte Special Forces VIPS toch weer gelukt om me aan het grienen te krijgen. Laten we hopen dat meneer de ex-vriend inmiddels opgesloten zit tussen vier muren en een heel dik plafond, maar ik vrees het ergste. 

Door de screening

Ik kan het me haast niet voorstellen. Maar toch vermoed ik dat Syl door Videoland is uitgenodigd om mee te doen aan Special Forces VIPS om de aanmeldingen voor The Bachelorette een klein zetje te geven. Best een slimme zet. Sylvia Geersen is namelijk niet alleen bloedmooi, maar ook nog eens een mega-sympathiek wijffie en dat moet de hele wereld weten als je het mij vraagt. Als ik Videoland was, zou ik na dit succes van Syl in Special Forces VIPS 2022 alvast wat extra tikgeiten in dienst nemen om alle aanmeldingen voor The Bachelorette in goede banen te leiden. Ik houd mezelf trouwens ook aanbevolen, want die kerels moeten eerst wel even door de ballotagecommissie. Niemand is zomaar goed genoeg voor mijn Syl. 

Run, nu het nog kan

Donny Roelvink onthult dat hij al twee jaar in therapie zit, omdat hij in een bekende familie geboren is. Ja dat zijn er wel meer, maar ik geef jou groot gelijk Don. Ik schaamde me al als mijn pa voor de deur parkeerde na het schoolfeest. Het moet dus inderdaad een meer dan traumatische ervaring zijn als je paps in zijn gele zwembroek op het podium opduikt. Als ik er eens goed over na denk, dan had je er met een ervaring als deze nu nog veel slechter bij kunnen zitten vriend. 

Laat me los

Donny had tijdens het zwembroek debacle van pa niets liever gewild dan voor altijd uit zijn lijden verlost worden, maar daar denkt Denzel Slager heel anders over. Hij is doodsbang om magere Hein binnenkort tegen het lijf te lopen. Dat lijkt mij heel logisch als je net een zoon hebt gekregen, maar daar denkt de staff van de Special Forces VIPS dan weer heel anders over. Hoezo bang om dood te gaan? Zwarte zak over je hoofd en meekomen gast. ‘Wij zijn nu je familie’. Zeg mannen, kunnen we even rekening houden met de visueel ingestelde kijkers? Ik zie ineens helemaal voor me hoe Famke Louise de vent van de staff van Special Forces Vips met die opgesperde ogen uit het geboortekanaal perst en in de armen van Denzel legt. Echt, run Denzel run. Wegwezen, nu het nog kan. 

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Special Forces VIPS te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️

Heb je het bijzondere gesprek tussen Denzel en de Staff in Special Forces gemist en wil je het terug zien? Kijk aflevering 4 en alle afleveringen van Special Forces VIPS dan terug op Videoland.

Beeld bron: Shotbysud

Home » Televisie » aflevering 4 seizoen 2 Special Forces VIPS 2022