Special Forces VIPS: Deelnemers moeten hun eigen graf graven

Special Forces VIPS 2022

Onkruid vergaat niet en ‘eyecandy’ blijkbaar ook niet. Hoewel de pot met Special Forces VIPS 2022 deelnemers steeds leger raakt, zitten de lekkerste snoepjes nog allemaal in het potje. Tenminste, bijna allemaal. Begrijp mij niet verkeerd, er is heus niets mis met de schaatsbillen van Marianne Timmer, maar toch had ik ‘sop-technisch’ liever gezien dat Denzel Slager was gebleven. Deze bronstige TV-Vrouw heeft nu eenmaal haar nieuwe fetisj gevonden in sterke mannen in legeroutfits. Ik kan er ook niks aan doen. Zelfs de Staff van Special Forces VIPS begin ik ondanks het gezanik inmiddels behoorlijk appetijtelijk te vinden.

Over lijken

Mijn gebeden van vorige week zijn verhoord. Videoland hoefde niet eens een herhaling in te zetten, want de Special Forces VIPS adonissen worstelen er deze week weer lekker op los met elkaar. Oh is het boksen wat ze doen? Lekker belangrijk. Zolang ik maar de stralende trofee mag zijn, vind ik alles best. Ik moet wel eerlijk bekennen dat ik bij nader inzien toch liever niet het maatje van Donny Roelvink in het volgende Special Forces VIPS avontuur zou willen zijn. Die laat je namelijk gerust dood bloeden voor eigen gewin. Ik weet het niet Don, maar volgens mij zitten er ook grenzen aan de winnaarsmentaliteit toch?

Wie een kuil graaft..

Lekker luguber, de Special Forces VIPS deelnemers moeten vandaag een kuil voor zichzelf graven waar ze geheel in kunnen verdwijnen. Wie een kuil graaft voor zichzelf, moet er maar zelf in gaan liggen. Of in het geval van Kaj Gorgels er in gaan staan. Kaj gaat altijd zo lekker de diepte in, dat hij heeft besloten om een gat te graven waar hij met zijn 1.90 staand in kan. Wat jij wil jongen. Nu zijn er een hoop programma’s op Videoland waarvan ik het helemaal niet erg zou vinden als de deelnemers voor altijd in een donker hol zouden verdwijnen, maar bij Special Forces VIPS 2022 vind ik het dan wel weer een beetje zonde. Ik wil er niet weer over beginnen…ach, ik doe het toch. Ik heb mezelf gewoon niet in de hand. Veel te knappe koppies om onder een berg zand te liggen. Zo ik heb het gezegd.

De Gorgels

Dat deze bloedmooie mannen, bloedmooie wederhelften hebben mag geen verrassing heten. En laten die nu toevallig net een videoboodschap voor hun snoepjes hebben achtergelaten. Jessie Jazz Vuijk belooft haar Kaj Gorgels dat ze samen bloedmooie kindjes gaan maken. Ongetwijfeld Jess, het is jullie gegund. Zo’n lief klein Gorgeltje van jullie twee samen. En als jullie dan een real life soap op Videoland krijgen, is dat hele smerige Special Forces Vips avontuur toch nog ergens goed voor geweest. ‘De Gorgels op Ibiza’ lijkt mij dus enig. Maar eerst maar even deze baggerbende overleven.

Bromance

Mark Schaaf en Kaj Gorgels beleven een heuse bromance. De heren janken de ogen uit hun kop omdat ze niet bij hun prachtige vrouwen in bed liggen, maar hier een eind door de modder moeten jekkeren. Donny Roelvink zit echter helemaal op een andere planeet, want hij krijgt een bericht van zijn broer Dave Roelvink. Don weet niet wie dit bedacht heeft, maar hij zal diegene hoe dan ook vinden en hem even in dat gat mieteren dat hij zelf vanmiddag gegraven heeft. Hoe vaak moet Donny nu nog zeggen dat hij al twee jaar bij een zielenknijper loopt door die aandachtsgeile familie van hem en nu steelt gekke broer Dave Roelvink weer de schijnwerpers. En dan vraagt die staff van Special Forces VIPS zich af waarom hij niet staat te juichen als een klein kind op pakjesavond?! Doe met zijn allen even heel snel normaal zeg.

Met droge ogen

Marianne Timmer verlaat definitief het Special Forces VIPS strijdtoneel als ze voor de 83e keer door de modderbak moet. Genoeg is genoeg. De staff is zwaar teleurgesteld, want Marianne is één van de eerste Special Forces VIPS deelnemers die ze niet aan het janken hebben gekregen. Wil ze niet toch nog even blijven? Het is inderdaad een hele prestatie Marianne, want dat eeuwig durende gezeik van die staff is inderdaad om te janken.

Uit je dak

Kaj Gorgels gaat uit zijn mooie pannetje wanneer hij een boomstam op zijn kleine teen laat kletteren. Als troost krijgt hij een zwarte zak over zijn kop en mag hij even meekomen met de Special Forces VIPS staff. Kaj begint aan een monoloog waar geen einde aan lijkt te komen en de staff zit er met open bakkes bij te knikkebollen. Lekker hoor, even niet dat irritante gezoem van die zeurpieten in je oren. Als hij ze aankijkt en zegt dat ze de t#ring kunnen krijgen, juich ik de longen uit mijn lijf. Ik wist niet dat het kon, maar vandaag ben ik nog meer van je gaan houden Kaj.

Alles op Donny

Donny zit inmiddels alweer lang en breed met zijn familie onder de kerstboom en Kaj vertoeft met Momo in Mexico zag ik. Maar wij mogen gelukkig nog even verder genieten van Special Forces VIPS. Ik zet nog steeds mijn geld in op Donny Roelvink, want als je het overleefd hebt in het oerwoud van gele zwembroeken, kan je volgens mij de wereld aan. Donny for president!

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Special Forces VIPS te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Heb je deze aflevering van Special Forces VIPS 2022 met de gravende deelnemers gemist en wil je deze graag terug zien? Kijk dan het hele seizoen van Special Forces VIPS terug op Videoland.

Beeld bron: Shotbysud

Home » Televisie » aflevering 6 seizoen 2 Special Forces VIPS 2022