Secret Duets: Donnie Maradonnie in duet met een meisje uit de jungle

Het tij is nu al gekeerd. Waar ik vorige week nog helemaal happy was vanwege mijn topscore bij het raden van de secret singers in Secret Duets 2023 ben ik na aflevering 4 weer net zo grumpy als altijd. Zo snel kan het gaan bij mij. Moodswings zijn een terugkerend item door mijn dag heen en ik kan in enkele minuten schakelen van blij naar bloedchagrijnig. Goed beschouwd, best knap. 

Waarschijnlijk hoef ik niet eens toe te lichten waar bovenstaande aan ten grondslag ligt, maar ik doe het toch anders wordt het namelijk wel een heel kort artikel over Secret Duets. Geloof mij, dat gemekker van de hoofdredacteur van Tv-Vrouw wil je niet op vrijdagochtend. Je voelt hem waarschijnlijk al aankomen, ik wist helemaal geen enkele secret singer te raden. Sterker nog, al had ik geweten wie de zangvogels waren, dan nog had ik van de helft niet eens de naam geweten. 

Berget Lewis en Janice Blok in Secret Duets

Berget Lewis zong in Secret Duets een duet met Dennis Weening. Nee, maak je geen zorgen, Dennis ken ik heus wel maar herkende ik niet. Zelfs niet een heel klein vermoeden. Het resultaat is dat ik eigenlijk al geen moer zin meer had in de rest van het programma. Het waren echt stuk voor stuk aardige panelleden op de bank deze aflevering, maar je hebt nu eenmaal zo je voorkeur. Vorige week was mijn Secret Duets ontmaagding en was het echt gezellig met René Froger, Emma Heesters, Dave von Raven en Edsilia Rombley. Stiekem mis ik ze een beetje.

De secret singer van Donnie Maradonnie in Secret Duets blijkt Janice Blok te zijn. Ze zong werkelijk waar prachtig, maar ik heb niets met dat hysterische ‘echte meisjes in de jungle’ schaap. Vandaar dat ik haar naam niet wist. Janice Blok zal best aardig zijn hoor, maar als je je leent om mee te doen aan het meest domme, dramatische schreeuwerige programma dat ooit gemaakt is, dan lig je er bij mij al af en hoef ik je ook niet te zien bij Secret Duets. Echte Meisjes, was vooral in de jungle gebleven…forever.

London Loy en Stefania

Carolina Dijkhuizen zong in Secret Duets een mooi nummer met een kok. Zo ver kwam ik nog net, al was dat wel heel erg voor de hand liggend. De secret singer waarmee Caroline Dijkhuizen optrad in Secret Duets bleek London Loy te zijn, de tv-kok van Koffietijd. Ik lust niet eens koffie, laat staan dat ik naar Koffietijd kijk. Ik ken de kok dus niet verder dan van gezicht. London Loy komt in Secret Duets best over als een sympathieke vent, maar als je geen koffie lust en niet zo van koken houd dan bouw je geen band op hè? 

Jullie vragen je waarschijnlijk af of deze columnist de afgelopen jaren onder een steen heeft geleefd, want ook secret singer Stefania deed bij mij geen belletje rinkelen. Gelukkig wist Buddy Vedder wel wie zij is, anders had het een pijnlijk momentje geworden in Secret Duets. Ik ben blij dat ik haar nu ken, want wat heeft deze meid een prachtige stem.  Het brengt mij op het lumineuze idee om haar even op te zoeken op Spotify. Wellicht knapt mijn humeur op van haar muziek. 

The Voice winnaar Ben Saunders

De secret singer van Secret Duets presentator Jamai Loman bleek niemand minder dan Ben Saunders te zijn. Ben was de allereerste winnaar van The Voice en ik weet nog dat ik hoogst verbaasd was dat we al snel niets meer van hem hoorden. Nou ja, we hoorden wel het één en ander, maar dat was niet in de categorie ‘positief nieuws’. Aangezien Ben Saunders niet alleen bij Secret Duets op de planken klom maar onlangs ook al deelnemer was bij Avastars, heb ik zo’n vermoeden dat hij zijn muziekcarrière weer wat nieuw leven in wil blazen. Hij heeft groot gelijk, het zou eeuwig zonde zijn niets te doen met zo’n strot. Inmiddels klinkt Stefania  uit mijn boxen  en brengt zij mij ook niet het yippa ya yeah gevoel wat ik miste tijdens aflevering 4. Het is waarschijnlijk voor mij en de rest van de mensheid beter dat ik gewoon mijn mandje op ga zoeken. Een nachtje slapen doet soms wonderen.

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Secret Duets te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je Secret Duets 2023 op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van Secret Duets elke donderdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdiensten Videoland en NLziet is aflevering 4 van Secret Duets met Carolina Dijkhuizen, Buddy Vedder, Donnie, Berget Lewis, Ben Saunders, Janice Blok en London Loy te zien.

Beeld bron: Still tv RTL4 / Secret Duets / seizoen 3 / 2023

Home » Televisie » aflevering 4 seizoen 3 Secret Duets 2023