Icoon Gerard Cox steelt de show in Secret Duets 

Dave von Raven slaat de plank volledig mis in aflevering 9 van het RTL4 programma Secret Duets wat voor grote hilariteit zorgt bij zijn mede panelleden Emma Heesters, Gerard Joling en Lisa Loeb. Al heel het seizoen roept de zanger de naam Rob Geus als hij niet weet wie de secret singer is, maar nu Rob Geus daadwerkelijk op het podium van Secret Duets staat heeft Dave von Raven totaal niets door. 

Rob Geus en Christina Curry in Secret Duets 

Lisa Loeb is de zangeres die in Secret Duets 2023 samen met Mister Smaakpolitie een duet zingt. Om met Rob zijn eigen woorden te spreken: ‘Man man man, hier word je niet vrolijk van!’ Het is inkoppertje gezien het feit dat zingen niet bepaald zijn sterkste kant is. Lekker thuis onder de douche zingen, het liefst nog in een geluidsdichte bunker, lijkt mij voor iedereen de beste oplossing. Wat had het geweldig geweest als Secret Duets panellid Dave von Raven bij gebrek aan inspiratie zomaar de naam Rob Geus had opgeschreven. 

Dave zelf heeft deze aflevering van Secret Duets Christina Curry aan de andere kant van de muur staan en weet dat ook te raden. Hij is er zelf nog het meest verbaasd over. Hij roept dan ook verheugd: ‘Potverdomme man, ik weet het, vijf puntjes!’ Ik ben behoorlijk afgeleid door de volledig zwart getatoeëerde arm van Christina. Geen stukje huid is meer zichtbaar, het is één groot zwart vlak. De vraag of je eerdere tattoos of weet ik veel wat je wilt verbergen niet anders had kunnen verbloemen gaat door mijn hoofd. Ik heb geen antwoord op mijn eigen vraag, maar dit ziet er werkelijk waar niet uit. 

Klaasje Meijer en Anita Heilker stelen de show

Emma Heesters treedt in Secret Duets als gelegenheidsduo op met voormalig K3 zangeres Klaasje Meijer. De twee jonge blommen zijn aan elkaar gewaagd en het is een leuk optreden. Ik moet bekennen dat ik geen idee heb wat Klaasje tegenwoordig doet op zanggebied, maar is het niet vaak zo dat je weinig meer hoort van zangers die uit een populaire formatie stappen of heb ik weer eens onder een steen geleefd? 

Ik had namelijk ook geen idee dat voormalig Dolly Dot Anita Heilker ook stemactrice is en al 35 jaar lang het personage van de Nederlandse Donald Duck inspreekt. Secret Duets presentator Jamai Loman lijkt er niet bepaald op te wachten dat ze haar imitatie doet, maar Anita Heilker duwt het gewoonweg door zijn strot. Samen met Gerard Joling zingt ze het nummer Heel even, wat Geer in een ver verleden ook gezongen heeft met zangeres Shirley Zwerus. 

Mijn hart maakt een sprongetje, want dit liedje is een van mijn guilty pleasures als het om meeblèren gaat. Inmiddels zit er in mijn familie al decennialang een verbod op het zingen van dit nummer. Niet omdat mijn gezinsleden het nummer op zich niet kunnen waarderen, maar omdat mijn valse geschreeuw ogenschijnlijk niet om aan te horen is. Maar soms, heel even als ik alleen ben, trek ik mij heel recalcitrant niets aan van het verbod. Rot op, ik kan er toch niks aan doen dat jullie geen smaak hebben?

Secret Duets presentator Jamai en Gerard Cox

Presentator Jamai Loman sluit aflevering 9 van Secret Duets af met icoon Gerard Cox die onmogelijk niet te raden was. Het stemgeluid van de Rotterdammer pik je overal tussenuit. Gerard heeft zijn sporen inmiddels wel verdiend in zijn carrière en roept direct warme gevoelens bij mij op. Ik krijg gelijk zin om de afleveringen van de televisieserie Toen was geluk nog heel gewoon, terug te gaan kijken.

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Secret Duets 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je Secret Duets op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van Secret Duets elke donderdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdiensten Videoland en NLziet is de aflevering met Rob Geus, Anita Heilker en Gerard Cox terug te kijken

Beeld bron: Still Tv RTL4 / Secret Duets / seizoen 3 / 2023

Home » Televisie » aflevering 9 seizoen 3 Secret Duets 2023