Ruud & Olcay: Niet zo mopperen hoor Ruud

Ruud en Olcay – woensdag 21:24 NPO1

Ruud de Wild heeft steunzolen. Wat je met deze informatie moet? Helemaal niks, maar het is gewoon grappig om te delen aangezien hij er overduidelijk van baalde dat zijn vriendin Olcay Gulsen dat eruit gooide tijdens de opnames van hun realitysoap Ruud & Olcay. Het is ook wel een beetje Ruud zijn eigen schuld dat ze hem in verlegenheid bracht. Had hij maar niet zo moeten hakken op de wanddisplay van haar kantoorruimte om vervolgens ook nog eens beledigd weg te lopen. Ik begreep Ruud wel, die bogen zijn ook niet mijn piece of cake, maar het is een beetje mosterd na de maaltijd als de timmerman ze er al in heeft getimmerd hè? 

Stel je niet zo aan Ruud

Tijdens een ‘goedmaak lunch’ brengt Ruud de Wild nog maar eens even de kwestie pooierbak naar voren. De ooit door Olcay Gulsen gekozen auto zit hem blijkbaar erg dwars. Zo dwars zelfs dat hij bij het stoplicht geneigd is om te bukken zodat mensen niet zien dat hij degene is die dat ding bestuurt. Serieus gozer? Overdrijven is ook vak.

Wat is het ergste dat je kan gebeuren als iemand ziet dat jij in een auto rijdt waar Piet Potlood met een gokverslaving mee uit de financiële zorgen zou zijn. Piet help je er niet mee,  want na het afbetalen van zijn schulden zal hij toch eerst een poosje een kliniek in Zuid Afrika in moeten om überhaupt uit de ellende te komen. Bovendien weet nu iedereen, dankzij de realityserie Ruud & Olcay dat het jullie auto is dus verstoppen heeft geen zin meer. Ophouden met dat gejank nu. 

Olcay, wat moet ik aan vandaag?

Beter ga je TikTok filmpjes maken met als rode draad je OOTD, oftewel je Outfit Of The Day. Voor de niet Engelstaligen onder ons: ‘Wat heeft Olcay vandaag voor me klaargelegd om aan te trekken?’ Als je dan gespot wordt in die aso-bak, dan kun je er maar beter voor zorgen dat je er in ieder geval goed uitziet. In een 7/8 jeans met cashmier pullover uit Londen bijvoorbeeld. De mannen in mijn leven zouden dit trouwens omschrijven als een ‘te korte spijkerbroek met een lekkere zachte trui’, maar dat geheel terzijde. 

Olcay Gulsen zet zich al jaren in tegen huiselijk geweld, ze groeide zelf op in een gezin waar dit aan de orde van de dag was. Ze is ambassadeur van OrangeTheWorld, een wereldwijde campagne tegen geweld tegen vrouwen en meisjes. In het kader van Internationale vrouwendag heeft Olcay een bijeenkomst georganiseerd om samen met genodigden stil te staan bij geweld tegen vrouwen. Olcay oefent met Ruud de speech die ze voor deze dag heeft geschreven, waarbij hij haar niet spaart. Tja, als je kerel van lullen zijn beroep heeft weten te maken, dan kun je gerust wat van hem aannemen. 

Leuk geprobeerd Ruud de Wild

Ondanks dat je ziet dat Ruud apetrots is op Olcay en alles wat ze doet, de Internationale Vrouwendag zelf heeft hij ogenschijnlijk niet heel veel zin. Sterker nog hij probeert zelfs zijn snor te drukken als het tijd is om aan boord te gaan van de boot, waar het dagprogramma verder zal gaan. Ik snap hem wel na dat geleuter van Femke Halsema, die ook een praatje kwam houden. Ik kan er niets aan doen, maar als ik burgemeester Halsema hoor praten schreeuwt en smeekt mijn lijf om een maagbeschermer. Olcay is echter onverbiddelijk en Ruud gaat gewoon mee op het bootje. Terecht, want het was toch Ruud & Olcay in voor- en tegenspoed? 

Klik hier om naar alle artikelen over Ruud & Olcay te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je de Powned realityserie van Ruud en Olcay 2023 kunt op tv kijken? Op televisie wordt seizoen 1 van het programma Ruud en Olcay elke woensdagavond om 21:24 uitgezonden op zender NPO 1 en op streamingsdiensten NPOPlus en NLziet zijn de afleveringen die je in 2023 hebt gemist terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv Powned / Ruud en Olcay / NPO 1 / 2023

Home » Televisie » aflevering 3 seizoen 1 Ruud en Olcay 2023