Million Dollar Island: Neptunus kan niet mikken

Million Dollar Island

Er is een pijlstaartrog bij Million Dollar Island gespot door de blije eitjes van ‘The Good Place’. Jochem gooit zijn haar los en sprint met zijn zelf geknutselde drietand de zee in. Hij ziet eruit als een ware zeegod. Een soort kruising tussen Neptunus en Aquaman. Je zou denken dat die pijlstaartrog geen schijn van kans heeft en Jochem zijn grootste gevaar is. Laat het nou net zo zijn dat Jochem zijn reactievermogen net een beetje achter blijft bij zijn ‘good looks’ en hij steeds net mis prikt met de drietand.

Lieve schattige Liz kom ook het water in, kijkt naar het geklungel van Jochem, loopt naar de pijlstaartrog en ramt het het visbeest zo een mes door zijn donder. Gespiest, recht door zijn hart. Daar sta je dan Aquaman…met je goddelijke lichaam en je haren wild wapperend in de wind. Koelbloedig haalt Liz de ingewanden uit de rog. Even bakken op de sissend hete tappanyaki plaat en er kan gegeten worden. Liz is voortaan de jager van de kamp. Misschien kan Jochem beter een carriereswitch overwegen en bananenplukker worden in plaats van jager.

Bea’s Beachclub

Bea en Piet Piraat zijn dikke maatjes. De gesprekken worden steeds persoonlijker en er ontstaat langzaam een band voor het leven. Als even later Lien even komt buurten bij het kamp, zien we dat Bea niet de enige is waarvan Piet Piraat het hart heeft gestolen. Lien vertelt dat ze wil stoppen met het programma en haar 4 bandjes aan Piraat Herhalt wil geven, omdat hij de vader is die ze nooit gehad heeft. Een zeer emotioneel en prachtig moment ontstaat. 

Wie aan het begin van het programma kunnen vermoeden die die sikkemans met dat elastiekje in zijn geitenbaardje zo’n bijzondere man met zoveel diepgang zou zijn? De tranen stromen bij Lien over haar wangen, bij mij trouwens ook terwijl ik dit stukje tik. Dadelijk eerst de inboedelverzekering eens bellen of waterschade aan mijn laptop vergoed wordt. Wat een lieverd, die Lien.

Rop

Iets minder lief is Rop. Tenminste dat vinden zijn kampgenoten. Corrie en Bas zijn woest dat Rop niks uitvoert en alleen voor het eten op komt dagen. De sfeer is grimmig en alle frustraties worden eruit gegooid. Het is een vervelende situatie. Als je op een eiland zit, honger hebt en weinig slaapt, dan worden kleine irritaties zo groot als een olifant. Het leven is beslist geen makkie op Million Dollar Island

Daisy en Fons

Het is een bizarre combinatie, heethoofd Daisy en zen goeroe Fons, maar op de een of andere manier werkt het. De twee vullen elkaar perfect aan. Als Fons niet op het eiland was geweest, en had Daisy in plaats van een tafel ongetwijfeld een kandidaat op het hoofd getimmerd met haar hamer. Voor de camera vertelt Daisy dat ze plan was minder te vloeken zodat ze op het eiland zou komen. Niet helemaal gelukt meis. 

Ryau en Nadia 

Er is zowaar een romance aan het ontstaan op het eiland! Ryau en Nadia lijken elkaar meer dan leuk te vinden. Vanaf hun roze wolk ontgaat het stel de meeste sores op het eiland. Is dit een vakantieflirt of hebben de dames hun prinses op het witte paard gevonden? Stiekem hoop ik dat er nog veel spannends gebeurt tussen Nadia en Ryau. Al is het alleen maar om te zien hoe Ryau daarvan verslag gaat leggen op haar veldfles. Dat zullen zeer unieke hiërogliefen worden.

Roy

Roy probeert weer in een goed blaadje te komen bij Wendy, de kokkin van Kamp…. Hij moet wel, want hij heeft een enorme blunder gemaakt tijdens het namenspel in de arena door de naam van zijn kampgenoot te vergeten. Roy hoopt het met een massage goed te maken, maar daar trapt de kokkin niet in. Zeg eens eerlijk Roy…bood je die massage aan om het goed te maken met Wendy of was het meer voor je eigen plezier?

De arena

Dennis is er een beetje stil van. Er willen 15 kandidaten van het eiland af en dat betekent dat er na slechts 2 weken nog maar 58 kandidaten over zijn. Het leven op een eiland is blijkbaar niet zo mooi als het lijkt. 

Het roulette spel maakt het eiland leven voor Corrie en Daan nog net even wat ellendiger. Weg bandjes. Rosa houdt na het spel nog 1 bandje over en voor Nandini lacht het spel haar toe. Met maar liefst 4 bandjes hoeft zij zich voorlopig geen zorgen te maken.

Als afsluiter nog even de namen van de kandidaten die ons deze aflevering verlaten hebben. Bedankt voor de leuke beelden en alle goeds voor: Lien, Paul, Wesley, Roy, Judith, Danique, Mariska, Rop, Marc, Selma, Celeste, Beau, Barbara, Romy en Jerry. 

Beeld bron: Talpa / MaxMore Photography

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!