Lindsey laat de knappe Nigel peentjes zweten in Ik ga op Reis en Neem mee

In het SBS6 programma Ik ga op Reis en Neem mee hopen vrijgezellen Haye, Lindsey en Nigel de liefde te vinden, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. De vele dames en heren die hun hart proberen te veroveren volgen elkaar in rap tempo op, wat soms voor de nodige strubbelingen kan zorgen. Zo is Ik ga op Reis deelneemster Lindsey helemaal klaar met Nigel, moet Rosan opboksen tegen Bas en heeft Rowena moeite om de diepgang van Haye te activeren.

Ik ga op Reis deelneemster Lindsey maakt indruk

Na het kijken van aflevering 6 weet ik het zeker… Ik heb mijn nieuwe heldin gevonden. Vergeet Jeanne d’Arc, Moeder Teresa en Lady Diana en maak ruimte voor Lindsey! Zij heeft mij vandaag iets geleerd wat mijn leven compleet zal veranderen. Het is zo geniaal dat ik baal dat ik er niet zelf opgekomen ben.

Lindsey hoopt het hart en goddelijke lichaam van Ik ga op Reis deelnemer Nigel te veroveren tijdens een reis door het prachtige Thailand, maar krijgt onverwachts te maken met de concurrentie van Iris. Waar Lin zich aanvankelijk geen zorgen maakte, ze had tenslotte al met de begeerlijke man het bed gedeeld, blijkt er later toch een flinke barst te ontstaan in het prille liefdesgeluk.

I’m sexy and I know it

Het probleem is namelijk dat Nigel een knappe verschijning is en dat zelf maar al te goed weet. Met twee vingers in zijn neus wist hij Charmayne in bed te krijgen, daarna Lindsey en vervolgens haalde Nigel hetzelfde ranzige trucje ook uit met Iris. Onder het mom van ‘normaal zou ik het niet zo snel vragen, maar wil je vanavond met mij mee naar mijn villaatje en bij mij slapen?’, smolt ook dame nummer drie als was in zijn handen. Kortom, Nigel is gewoon een enorme slettebak.

Gemeen als meiden onder elkaar kunnen zijn, wist Iris uiteraard niet hoe snel ze het aan Lindsey moest vertellen en terwijl zij in de open wond wreef, waande Ik ga op Reis deelnemer Nigel zich veilig. Een hele domme fout van een spirituele mooiboy die overal mee weg denkt te komen. 

Lindsey veegt de vloer aan met Nigel tijdens opnames Ik ga op Reis

Lindsey voelde zich letterlijk en figuurlijk genaaid. Ze was in tranen, maar herpakte zichzelf al snel en wat ze toen deed is de meest geniale zet die ik ooit gezien heb. Pak even pen en papier erbij, want dit wil je als notitie opschrijven. Het gaat vast en zeker nog een keer van pas komen in je leven.

Lindsey riep Nigel tijdens de opnames voor Ik ga op Reis en Neem mee op het matje en tot mijn grote verbazing begon ze niet gelijk te schreeuwen. Als ik in haar schoenen had gestaan was ik waarschijnlijk gelijk frontaal in ‘viswijf modus’ die kerel verbaal te lijf gegaan, maar Lin hield zich sterk. Ze keek hem aan en zei: ‘Zullen we eerst even ei gleezen?’ Het duurde even voordat bij mij het kwartje viel dat ze eye glazen, ofwel staren in gewoon Nederlands, bedoelde en ik zag er aanvankelijk het nut niet van in. Totdat ik zag wat het effect van haar vreemde verzoek was.

Lindsey keek Nigel strak in zijn ogen aan en hield dat zo lang mogelijk vol waardoor de Ik ga op Reis mooiboy de bui al voelde hangen en steeds zenuwachtiger werd. Het is jammer dat de camera niet even heeft ingezoomd richting de grond, want ik ben ervan overtuigd dat er een angstplasje bij zijn voeten lag. 

Dit gaan we thuis ook proberen!

Fucking geniaal, je laat een kerel eerst een onderdanigheidsplasje doen voordat je de strijd met hem aangaat. Nu vraag ik me wel af of dit alleen bij volwassen mannen werkt of ook bij exemplaren van 9 en 17 jaar oud? Ik ga het deze week eens uittesten bij mijn zoons, maar moet eerst even langs de dierenspeciaalzaak om een cellofaanstof zindelijkheidsmatje voor puppy’s te halen. Het zou tenslotte zonde zijn als er vochtplekken in het laminaat komen. 

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je Ik ga op Reis en Neem mee op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 1 van Ik ga op Reis en Neem mee elke zondag om 20:30 uitgezonden op zender SBS6 en op streamingsdiensten KIJK en NLziet zijn de afleveringen die je in 2023 hebt gemist met Nigel, Haye, Diana, Rosan, Bas, Lindsey, Iris, Rowena en Jasmijn terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv SBS6 / Ik ga op Reis en Neem mee / 2023 / Lindsey en Nigel

Home » Televisie » aflevering 6 seizoen 1 Ik ga op Reis en Neem mee 2023