Hunted VIPS: Guido en Dilan rijden de hunters tegemoet

Hunted VIPS 2023

Famke Louise en Denzel Slager wilden graag thuis slapen en dat is ze gelukt! Ik snap er geen snars van, dan sta je al te boek als niet al te snugger en dan laat je, je strikken voor het nieuwe seizoen van Hunted VIPS 2023. Intelligent hoef je er per definitie niet eens voor te zijn, maar een bepaalde mate van logisch nadenken is toch wel een pré. Laat dat nu precies de tekortkoming van dit tweetal zijn. 

Wanneer de hunters voortvluchtigen Famke en Denzel nog voor de avond valt weten te traceren, is dat geenszins een verrassing. Famke houdt bij het verhoor haar kaken stijf op elkaar en speelt de domme onschuld. Oh wacht, dat is ze natuurlijk ook. Denzel daarentegen begrijpt niet eens de context van het programma of is gewoon een enorme lul, want hij geeft de hunters veel te veel informatie waardoor hij de rest van de Hunted deelnemers behoorlijk naait. 

Wat er ook gebeurt…

Van Bassie en Adriaan, also known as Mark Baanders en Niels Oosthoek, krijg ik last van bovenmatig zin in een alcoholische versnapering. Wat een stel mafkezen bij elkaar zeg. Eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik wel om Mark en Niels moet lachen. Zonder bagage, maar wél met een pot gel, lijken ze zonder een echt plan te hebben maar een beetje aan te klooien. Het zou mij niets verbazen als ze daar ook nog ver mee gaan komen in dit seizoen van Hunted VIPS 2023. 

Ze gaan op zoek naar hun contactpersoon die volgens Mark naar een Nyenrode reünie gaat. Na vele omzwervingen komt het duo aan bij de locatie, waarvan Mark zeker weet dat daar het voormalig corpsballen feestje zal plaatsvinden. Echter eenmaal aangekomen bij de locatie blijkt er helemaal geen reünie te zijn. Altijd blijven lachen Bassie!

Tutjes on tour

De enige Hunted VIPS deelnemers die echt overal over na lijken te denken zijn Sylvana IJsselmuiden en Sandra Ysbrandy. Op het absurde af, want de dames zijn zich ervan bewust dat je vijanden nooit slapen. Iedere beweging wordt weloverwogen. Bij het zoeken naar een slaapplaats stapt Sylvana onverschrokken op alles en iedereen af om te vragen of ze er kunnen overnachten. Dat valt niet mee natuurlijk als je begint met ‘Hallo, wij zijn op de vlucht en zoeken een slaapplaats.’ 

De ‘op iedere slak zout leggen en overal beren op de weg zien’ mentaliteit brengt deze deelnemers vast ver in Hunted VIPS 2023, maar ik vind het juist daarom toch een stel tuttige troela’s bij elkaar. Stiekem heb ik meer sympathie voor de onverschrokken voortvluchtigen die wél een risico durven nemen. 

Toeval bestaat wel

Hunted VIPS deelnemers Guido Spek & Dilan Yurdakul zitten op zich op een goed spoor als ze bij een kringloopwinkel op zoek gaan naar een ouderwets radiootje om verdere aanwijzingen te kunnen ontvangen, maar denken te moeilijk. Op iedere willekeurige radio is de frequentie die ze daarvoor nodig hebben op te zoeken. 

Wanneer ze van auto naar auto hoppend onderweg zijn naar een vriend van Guido om daar te overnachten gebeurt er iets opmerkelijks. De hunters zijn op routinebezoek bij de echtgenoot van Sandra Ysbrandy in ’s-Gravenland. Laat dat nu net de plaats zijn waar de vriend van Guido woont. Of all places… Letterlijk om de hoek waar Guido en Dilan moeten zijn nota bene. Ze rijden de hunters, die net weer onderweg naar hun auto zijn, letterlijk tegemoet. Niet te geloven! 

Ik ben zo benieuwd hoe dit af gaat lopen in Hunted VIPS 2023. Guido en Dilan zijn er natuurlijk van overtuigd op de hielen te worden gezeten door de hunters en hebben geen idee dat dit stom toeval is! Wordt vervolgd…

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Hunted VIPS te gaan.

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Hunted te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Heb jij aflevering 2 van seizoen 10 van Hunted VIPS 2023 gemist en wil je zelf een mening vormen over de deelnemers? Kijk dan een nieuw seizoen van Hunted terug op NLziet

Beeld bron: Avrotros / Hunted VIPS 2023

Home » Televisie » aflevering 2 seizoen 10 Hunted VIPS