De Verraders: Strak in het pak ten onder

De Verraders 2023 – vrijdag 20:00 RTL4

Vol trots komt ze de ontbijtzaal binnen, met het wapenschild bungelend om haar nek. Deelnemer Jessie Maya is in aflevering 8 van De Verraders 2023 dressed for success. Ze draagt een geel geruit mantelpakje, wat lijkt te zijn ontworpen door een samenwerking tussen Mr. Frank Visser en Kim Holland. Het pittige advocatenpakje staat haar goed. Ik probeer mij voor te stellen hoe de outfit mij zou staan, maar kom al gauw tot de conclusie dat waarschijnlijk alleen de helft van mijn rechterbil in het rokje zou passen en ik eruit zou zien als een ontploft ruitjes kussen.  

Sander ziet witjes

Wanneer verrader Sander aan de ontbijttafel gaat zitten, ben ik op slag het mantelpakje van Jessie Maya vergeten. Vol ongeloof staar ik naar het gezicht van het meesterbrein van de verraders. Hij ziet er een beetje bescheten uit vandaag. Sander is zo wit als een lijk. Heel even denk ik dat niet Ferri Somogyi, maar hij vannacht per ongeluk met zijn halsslagader tegen de zeis van Magere Hein is aangelopen. Dat seriemoordenaartje spelen begint echt zijn tol te eisen.

Al gauw wordt voor de kijkers duidelijk waarom hij met samengeknepen billen achter zijn bord met fruit zit. Nadat verrader Sander in de nacht deelnemer Jordy had gechanteerd om bij de verraders te komen, waren de broertjes zo euforisch over het nieuwe familiebedrijf dat ze haast niet konden wachten om hun eerste product af te leveren. Deelnemer Ferri Somogyi werd vakkundig om zeep geholpen door De Verraders en in onderdelen op Marktplaats aangeboden. Mochten de verraders de zilverschat mislopen, dan hebben ze in ieder geval nog een zakcentje overgehouden aan de verkoop van de very dead Ferri merchandise.

Ferri Somogyi

Deelnemers proberen te vermoorden die in de wapenkamer van De Verraders zijn geweest is natuurlijk oerstom. Dat kwartje is duidelijk te laat gevallen bij de broers. Ik kan mij dan ook goed voorstellen dat ze een tikkeltje gespannen aan het ontbijt zitten. Het zou toch lullig zijn als Ferri Magere Hein met het wapenschild een draai om de oren heeft gegeven en vervolgens springlevend de ontbijtzaal binnenstapt. 

mensrelatie_300x250_v2

Gelukkig blijkt het een hoop paniek om niks en is Ferri ‘gewoon’ dood. De getrouwen wapperen vluchtig met de handjes om de laatste dampen van Somogyi naar het hiernamaals te begeleiden. Daarna gaan ze gauw over tot de orde van de dag. Aan die dooie GTST acteur kunnen ze tenslotte toch niks meer veranderen. Bovendien hebben ze belangrijkere problemen aan hun hoofd. Het brood is niet geleverd. Zonder vreten gaan er zeker te weten nog meer doden vallen onder De Verraders deelnemers.

Jesse Maya

Die rest van de ochtend wordt er door de deelnemers van De Verraders 2023 keihard gewerkt als baguette bezorgdienst. Tussendoor wordt er nog flink wat geroddeld en tegen de tijd dat het avond is staan Chahid en Jessie Maya lijnrecht tegenover elkaar. In een poging zichzelf te redden, gooien ze elkaar op het hakblok aan de ronde tafel. De Verraders Sander en Jordy kijken tevreden toe en het zou mij niks verbazen als de broertjes ondertussen stiekem onder de tafel een bak popcorn soldaat maken.

Het advocatenpakje wat Jesse Maya vanochtend uit de kast had gevist blijkt helaas defect te zijn en kan weer retour afzender, want zij is de getrouwe die het onderspit delft en het spel De Verraders moet verlaten. 

Lees hier alle artikelen over De Verraders

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je De Verraders kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van het programma De Verraders elke vrijdag om 20:00 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdiensten Videoland en NLziet zijn de afleveringen die je hebt gemist terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4 / De Verraders / seizoen 3 / 2023

Home » Televisie » aflevering 8 seizoen 3 De Verraders 2023