Reisleidster Estavana Polman krijgt op haar falie in Beter Laat Dan Nooit

In de aflevering van deze week zien we hoe Estavana Polman, Frits Barend, Edwin Rutten, Henny Huisman en Ad Visser in Nepal een sessie met klankschalen ondergaan in het SBS6 programma Beter Laat Dan Nooit. Ben je ooit weleens in de lach geschoten tijdens een serieuze aangelegenheid? Het overkomt reisleidster Estavana in Kathmandu Nepal. Een gebeurtenis die de goedlachse handbalster niet gauw zal vergeten.  

Toppop icoon Ad Visser kampt met nekklachten

De vrolijke vrienden hebben een ontspannen sessie met klankschalen op het programma staan en schuifelen voorzichtig op hun sokken richting het matje waarop zij plaats moeten nemen. Het duurt even voordat het gezelschap geïnstalleerd is, want Ad Visser kan niet helemaal zijn draai vinden. Meneer Toppop Yeah ligt pas comfortabel op het matje nadat onder zijn hoofdkussen een halve meter boeken is gestapeld. Vanaf de bank in mijn woonkamer kijk ik toe hoe de nek van Ad Visser in een hoek van 90 graden ligt en kom ik tot het inzicht dat de beste man waarschijnlijk ooit zal reïncarneren als gier. Hij heeft de houding in ieder geval al goed onder de knie.

Beter Laat Dan Nooit reisleidster Estavana Polman krijgt het aan de stok met Nepalese klankschalen dame

Als Estavana Polman, Henny Huisman, Ad Visser, Edwin Rutten en Frits Barend eenmaal braaf op hun rug liggen met een lapje op hun ogen wat lijkt op een kapot geknipte hydrofielluier, begint de klankschalensessie en is het tijd voor de sterren van Beter Laat Dan Nooit om te ontspannen. En dat blijkt nog niet mee te vallen als er iemand vlak boven je gezicht hangt die op gouden slakommen ramt. 

Blijkbaar is zo’n klankschaalsessie begeleiden serieuze shit, want de meneer en mevrouw die de BN’ers door de sessie heen moeten lozen kijken allerminst vrolijk. Het wordt dan ook niet gewaardeerd dat Estavana Polman in de lach schiet. Op een venijnige toon snauwt de begeleidster: ‘Madam, do you want to take more time to laugh? Polman herpakt zich en voltooid de sessie netjes zonder ook maar een spier te vertrekken. Als Frits Barend vervolgens na afloop aangeeft dat hij niet veel voelde tijdens het gouden slakom festijn, wordt de begeleidster nog chagrijniger. En weer is Estavana de lul. De klankschaal juf preekt: ‘Ik wil niet onbeleefd zijn, maar niemand heeft hier ooit gelachen.’

Ik kan me goed voorstellen dat de reisleidster van de zenuwen in de lach schoot. Estavana Polman bedoelde het niet respectloos en ik ben allang blij dat ze niet begon te lachen tijdens de rituele ‘lijk barbecue’ later in de aflevering van Beter Laat Dan Nooit. Dat ze bijna haar ontbijt, lunch en diner van de laatste 24 uur reproduceerde en ternauwernood kon voorkomen dat haar maaginhoud op de brandstapel belandde, laten we maar even buiten beschouwing.

Meer artikelen lezen over de afleveringen van Beter Laat Dan Nooit 2023.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt van Beter Laat Dan Nooit in september en oktober van 2023 elke woensdag om 20:30 uur uitgezonden op zender SBS6 en op streamingsdiensten KIJK en NLziet zijn de afleveringen in Thailand, Colombia en Nepal met deelnemers Frits Barend, Ad Visser, Henny Huisman, Edwin Rutten en reisleidster Estavana Polman terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv SBS6

Home » Televisie » aflevering 5 Beter Laat Dan Nooit 2023