Vervang de presentatoren van nu door Ome Willem uit Beter Laat Dan Nooit!

Het hilarische reisprogramma Beter Laat Dan Nooit stelt ook in aflevering 3 de kijkers niet teleur. De mix van serieuze gesprekken en het kwajongensgedrag van de deelnemende BN’ers zorgt ervoor dat het geen enkele seconde saai is. Wat moeten we aan het einde van dit seizoen van Beter Laat dan Nooit zonder de wijze raad van Ome Willem Edwin Rutten, de flauwe grappen van Soundmix Show held Henny Huisman, de nuchterheid van journalist Frits Barend en de swingende moves van Toppop kanjer Ad Visser?

Door Beter Laat Dan Nooit is het gemis pijnlijk voelbaar

Een knoop vormt zich in mijn maag als ik eraan denk dat de oude televisie sterren straks weer veilig opgeborgen worden achter de geraniums. Soms duurt het een tijdje voordat je beseft hoeveel je iemand mist. Al jaren had ik niet meer aan Frits, Ad, Henny en Edwin gedacht, maar nu ze wekelijks op SBS6 te zien zijn in Beter Laat Dan Nooit besef ik hoe leeg de tv-programma’s van tegenwoordig zijn.

Vroeger, toen mijn borsten nog niet tegen mijn knieën botsten tijdens het wandelen, waren er diverse bekende persoonlijkheden op de beeldbuis. De wetenschap dat je op zaterdagavond quizmaster Ron Brandsteder een bruidspaar in een reusachtige kom tomatensoep zag mieteren zorgde al dagen van tevoren voor voorpret. We deden vanuit de huiskamer massaal mee als Jos Brink rondjes met zijn duimen draaide in de spelshow Wedden Dat..? 

Helaas heeft Jos inmiddels een tuintje op zijn buik en lijkt Ron zijn charisma in de vorige eeuw achtergelaten te hebben. Op André van Duin na zijn alle helden van vroeger langzaam van de televisie verdwenen. Juist daarom is het zo genieten dat Estavana Polman onze Ome Willem en zijn vrienden uit de mottenballen heeft gehaald en ze mee op reis neemt in het programma Beter Laat Dan Nooit.

Geef ons Ome Willem en Frits Barend terug op tv!

Wat zou het een aanwinst voor medialand zijn om een aantal zelfingenomen BN’ers van nu in te ruilen voor de bekendheden van vroeger. Stuur gewoon Jeroen van Koningsbrugge met vervroegd pensioen, die heeft toch al meer dan genoeg centen verdiend met zijn overmatige aanwezigheid als panellid in spelshows. Met Edwin Rutten en Frits Barend als teamcaptains worden al die spelletjes misschien eindelijk eens een keer leuk om naar te kijken. Voor Ad Visser kunnen we vast wel een extra stoel bij de jury van Holland’s Got Talent neerzetten. Dan moeten we alleen voor Henny Huisman nog een plekje vinden om hem te stallen… Heeft iemand misschien suggesties?

Meer artikelen lezen over de afleveringen van Beter Laat Dan Nooit uit 2023.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt van Beter Laat Dan Nooit in september en oktober van 2023 elke woensdag om 20:30 uur uitgezonden op zender SBS6. Op streamingsdiensten KIJK en NLziet zijn de afleveringen van Beter Laat Dan Nooit met deelnemers Frits Barend, Ad Visser, Henny Huisman, Edwin Rutten en reisleidster Estavana Polman terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv SBS6 / Beter Laat Dan Nooit / 2023

Home » Televisie » aflevering 3 Beter Laat Dan nooit 2023