Henny Huisman zorgde voor nijpende situatie in Nepal tijdens opname Beter Laat Dan Nooit

Henny Huisman zorgde ongewild voor een spannend moment toen hij plotseling ziek werd in Nepal en liet zijn reisgenoten Frits Barend, Ad Visser, Edwin Rutten en reisleidster Estavana Polman flink schrikken in het SBS6 programma Beter Laat Dan Nooit. Het leek heel even op een geintje van de Soundmixshow grappenmaker, maar al snel werd duidelijk dat het echt mis was. Henny Huisman voelde zich niet goed en had ‘een raar gevoel in zijn benen’. Het gebeurde zomaar ineens, vlakbij een tempel waar de senioren een zegening zouden ondergaan van een 6-jarige godin. 

Henny Huisman werd plotsklaps ziek

Ik zal eerlijk verklappen dat ik het ook een beetje benauwd kreeg toen Henny Huisman ziek werd tijdens de opname van Beter Laat Dan Nooit. De beroemdheid waar ik als klein meisje van droomde, zag wel erg pips om zijn neus. Om sensatieverhalen te voorkomen is het wellicht goed om uit te leggen dat ik droomde van optreden als imitatie Madonna in de Miniplaybackshow en niet over de presentator zelf.

De angst dat Henny Huisman voor het oog van de camera in Nepal zijn laatste adem uit zou blazen bleek iets te voorbarig, maar toch zit de schrik er nog goed in. Het seizoen van het populaire reisprogramma met over de datum geraakte BN’ers is tenslotte nog niet afgelopen, dus wat niet is kan nog komen. Wat dat betreft is het best een onderneming die Estavana Polman aangaat als reisleidster van Beter Laat Dan Nooit.

Ze moet de ondeugende grijze rakkers in het gareel zien te houden, assisteren bij het aantrekken van steunkousen, zoekgeraakte kunstgebitten opsporen en God weet wat nog meer. Edwin Rutten en consorten zijn weliswaar oud, maar hebben hun streken zeker nog niet verleerd. Zo ramde Frits Barend toen hij achter het stuur van een gehuurde jeep zat het achterlicht van een andere jeep finaal aan diggelen. Bij het wegrijden op de parkeerplaats nota bene! 

Waarom heeft het team van Beter Laat Dan Nooit Henny direct teruggebracht naar het hotel?

Het is fijn dat de handbalster zo uitstekend voor de oude garde van onze vaderlandse televisie geschiedenis zorgt, maar toch heeft ze mijn inziens een grote steek laten vallen. Gelukkig was Henny al snel weer helemaal de oude, maar waarom werd Huisman direct terug naar het resort gebracht toen hij een beetje appelig werd? Hadden ze hem niet beter eerst even onder de hand van dat ‘godinnen-kind’ door kunnen schuiven voordat hij afgevoerd werd?

Kijk, dood gaat ‘ie toch. Is het vandaag niet, dan wel op een andere dag. Het geluk een extra handje helpen door er een zegening tegenaan te gooien is als het ware een extra veiligheidsmaatregel om te zorgen dat Henny Huisman en zijn vriendjes met een polsslag weer thuiskomen na hun avontuurlijke reis. Dus Estavana, als je dit leest gooi die blonde kerel dan nog snel even terug de tempel in. Je weet wat ze zeggen: beter laat dan nooit.

Meer artikelen lezen over de afleveringen van het SBS6 programma Beter Laat Dan Nooit.

Mis niks van Tv-Vrouw door ons te volgen op social media

Op televisie wordt van Beter Laat Dan Nooit in september en oktober van 2023 elke woensdag om 20:30 uur uitgezonden op zender SBS6. Op streamingsdiensten KIJK en NLziet zijn de afleveringen van Beter Laat Dan Nooit met deelnemers Frits Barend, Ad Visser, Henny Huisman, Edwin Rutten en reisleidster Estavana Polman terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv SBS6 / Beter Laat Dan Nooit / Henny Huisman / 2023

Home » Televisie » aflevering 4 Beter Laat Dan Nooit 2023