B&B Vol Liefde: Polderdiva maakt Toscaanse markt onveilig

B&B Vol Liefde

Het is écht goed mis in ons land. Terwijl iedereen zich druk maakt om Corona en de ‘Apenpokken-builen-pest’ ligt er een veel groter gevaar op de loer. En dan heb ik het niet over vaccins die microchips in je hersenen implanteren en je tot een slaaf van de overheid maken. Nee, er is iets aan de hand wat veel omvangrijker is! Heeft nu écht niemand het door? Zelfs jij niet? Kom op, denk eens even na… Wat voelde jij toen gisteravond het muziekje van B&B Vol Liefde uit de speakers van je televisie kwam? 

Zodra ik de begintune van het programma hoor, krullen mijn mondhoeken omhoog en begin ik te grijnzen als een malloot. Mijn graftakken humeur verdwijnt als sneeuw voor de zon. Ik voel me dan happy en waan me in de Efteling. De wattes? Ja echt waar, in de Efteling wordt een muziekje in het park afgespeeld waardoor je in een blije gemoedstoestand komt (en meer geld uitgeeft). De bedenkers van B&B Vol Liefde snappen dit concept en weten met de aanstekelijke muziek van het programma een bijzondere verslaving bij de kijkers op te roepen; ‘leedvermaak-high’.

Hollanders vanaf nu niet meer welkom op Toscaanse markt

Ik kan je vertellen dat mijn ‘leedvermaak-high’ zelden zo intens is geweest als bij de aflevering van gisteravond. Daar kan geen chocolade of seks tegenop. Man, man, man…eerst die mierzoete begintune en daarna, als klap op de vuurpijl, Desiree met windkracht 10 over de Italiaanse markt zien walsen. 

Vol ongeloof staarde ik naar de polderdiva, terwijl ze de marktlui het bloed onder de nagels vandaan haalde. Misschien heel niet aardig om te zeggen, maar hoe haal je het in je hoofd om zo onbeschoft te doen tegen de verkopers. Sorry, maar dan mis je toch écht een paar schroefjes in je zaagsel. 

Hayriye daarentegen krijgt van mij de Nobelprijs voor de vrede. Wat een zelfbeheersing heeft die vrouw. Het mag een wonder heten dat zij Desiree geen zwieper met die stronk broccoli heeft gegeven. Ik vraag me wel af hoelang Hayriye dit nog vol gaat houden. Vroeg of laat ontploft de bom bij haar. Nog meer ‘leedvermaak-high’. Woehooe zet de popcorn maar vast klaar.

Het verschil in grenzen

Het liefdestempo van Richard verloopt met dezelfde snelheid als zijn praten. Na één dag is hij al verwikkeld in een hevig potje tongworstelen met Simone. “Ja  ik weet het, ik val niet op kort haar en het heb geen billen, maar dan moet je over je grens heen stappen”, legt Richard aan de kijkers uit. Onbewust moet ik terugdenken aan de beruchte grenzen van Astrid. Zij is in aflevering 4 van B&B Vol Liefde totaal niet te zien. Die heeft haar grens duidelijk bereikt, maar het zal vast niet lang duren voordat ze weer al mopperend in beeld komt. 

O nee! Denise is vermist

Zeg, waar is Denise eigenlijk gebleven? Waren haar beelden te saai of juist te sensationeel voor het programma? Misschien is ze er wel samen met Giovanni vandoor gegaan naar Las Vegas. Trouwen in zo’n fout kapelletje met een Elvis imitator als trouwambtenaar. 

Het is jammer dat we Denise zo weinig zien, maar we hebben gelukkig meer dan genoeg afleiding dankzij de nieuwe B&B kandidate Natasja. Dat gaat me er eentje worden hoor, let op mijn woorden. Natas gaat haar mannelijke dates finaal afslachten. Begrijp me niet verkeerd, ik vind haar een leuke vrouw, maar het is geen katje om zonder handschoenen aan te pakken.

Heeft Dirk genoeg ‘joekoe’ in zijn ‘ikkie day’ om Natasja te temmen?

Eigenlijk best zielig voor Dirk. Waarschijnlijk zit de ‘iekie day hari koejoe’ goeroe al in een midlifecrisis van hier tot Tokyo én gaat hij ook nog een blauwtje lopen bij Natasja. Oké, dat van die midlifecrisis is een vooroordeel. Maar zeg nou zelf, alle aanwijzingen voor een dergelijke diagnose zijn aanwezig.

  • sportwagen a la cabrio
  • lang haar 
  • een stoere ongeschoren bakkes
  • een rijtje kralenarmbanden om zijn arm
  • Matthijs van Nieuwkerk broek
  • Hugo de Jonge schoenen

Do I need to say more? Hartstikke hip natuurlijk, maar als je haargrens halverwege het midden van je schedel begint, dan lijkt die midlifecrisis toch wel een héél klein beetje in de buurt te komen. O kak…haargrens. Daar is die verrekte grens alweer. Het ultieme B&B Vol Liefde woord van 2022 is blijkbaar grens.

Nou mijn grens is bereikt. Toedeledokie.  Een mooi excuus om voor vandaag lekker te stoppen met typen en lui met mijn pootjes op de bank de volgende afleveringen van B&B te gaan bingen. Tot morgen!

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Heb je deze aflevering van B&B Vol Liefde 2022 gemist en wil je de avonturen van Astrid in Oostenrijk, Hans in Italië, Hans in Frankrijk, Ted op Madeira, Richard in Portugal, Martijn in Portugal, Denise in Spanje en Natasja in Frankrijk volgen? Kijk dan terug op Videoland.

Home » Televisie » aflevering 4 seizoen 2 B&B Vol Liefde