B&B Vol Liefde: Het is over en uit tussen Libera en Sylvia

B&B Vol Liefde

O kak, de nieuwe date van Astrid lijkt een uitermate irritant mannetje te zijn. Heb ik dat weer! Normaal gesproken is het goed nieuws als er markante deelnemers op komen dagen in B&B Vol Liefde. Hoe vreemder de deelnemers, hoe makkelijker het is om een column te schrijven. Zo simpel is dat. Ik herinner mij nog de allereerste keer dat Stoomwals Desiree in een aflevering van B&B Vol Liefde verscheen. Juichend stond ik voor de tv alsof we zojuist een belangrijke voetbalwedstrijd hadden gewonnen. Bizarre deelnemers spotten is mijn Champions League. Daar word ik blij van, maar deze keer niet.

Ruud neemt zijn intrek in de B&B Vol Liefde van Astrid

Deze keer is het te erg. Te erg voor Astrid dat ze zo’n rare date voorgeschoteld krijgt in haar zoektocht naar liefde? Nee joh! Hoezo Astrid, wat heeft die er nou weer mee te maken?! Het is veel te erg voor mij! De armzalige columnist die de leipe fratsen van meneer Ruud de belasting informant moet uitvergroten. De columnist die straks aan de hoogste boom hangt bij oom fiscus, omdat ze Ruud heeft geplaagd. Toch besluit ik dit stuk te schrijven met gevaar voor eigen portemonnee. Wat ik al niet voor mijn lieve lezende vriendjes en vriendinnetjes over heb.

Al vrij snel nadat Ruud zijn intrek heeft genomen in de kelder van Harmjan, wordt duidelijk dat Ruud een intense liefde voelt voor de camera.  De camera houdt ook van hem, want hij is God’s gift to woman. Tenminste dat lijkt hij zelf te denken. Harmjan is dan ook geen enkele concurrentie voor hem. Ruud doet het wel even, dat chickie met die B&B versieren. Zo met twee vingers in zijn neus, gebaart hij naar de camera. Ik denk niet dat Astrid blij wordt van een zelfingenomen belastinginspecteur met twee vingers in zijn neus, maar ja wie ben ik.

Sylvia mediteert met wierook en Hans met benzinerook

In Italië is Sylvia lekker bezig, ook al zo’n type die vooraan de rij stond toen onze lieve Heer het zelfvertrouwen uitdeelde. Terwijl Sylvia zittend in het gras de natuur vergast met wierook, reageert Hans zich af op het gras even verderop. ‘Ik zal zorgen dat, dat kreng geen gras meer heeft om op te kunnen mediteren’, dacht de B&B eigenaar vast. 

Sylvia is echter niet voor één gat te vangen en na haar beklag te hebben gedaan over het smerige toilet, verruilt ze het gras voor een boom. Sylvia neemt wraak op Hans door een crème kleurig stoelkussen op de ruwe bruine bast van de boom te plaatsen en gaat er pontificaal op liggen. Dat nu ook het kussen smerig is lijkt haar niet te deren.

Libera springt ondertussen zowat uit haar vel als Hans vertelt dat haar ‘poetskunsten’ niet gewaardeerd worden door Sylvia. De liefde tussen de twee dames lijkt daarmee definitief over en uit te zijn. Zelfs een ‘wc-poets-lesje’ door koningin Sylvia herself is niet meer genoeg om de ooit zo innige band te herstellen.

Wat een blamage

Sylvia voelt aan haar astrale water dat het niet lang meer gaat duren voordat Hans haar zal dumpen. Dat kan ze natuurlijk niet laten gebeuren. Om een blamage te voorkomen besluit Sylvia het heft in eigen hand te nemen. Rond etenstijd loopt de diva, strak in de make up, op statige wijze naar de B&B Vol Liefde eigenaar. Dat de tafel reeds gedekt is en Hans op het punt staat om samen met zijn gasten te gaan eten, boeit haar niet.

Ik weet niet hoe jij de situatie vond, maar ik vond het gesprek van Sylvia en Hans in bijzijn van de gasten ronduit beschamend. Hoe kan Sylvia nou verwachten dat Hans zijn gasten laat vallen, omdat zij zo nodig vanavond uit eten wil? Voor de camera vertelt de koningin der snobisme dat het etentje bedoeld was om haar verblijf bij Hans op een nette manier af te sluiten. Uhu, net zo netjes als haar gedrag in het bijzijn van de betalende B&B gasten zeker.

De nieuwe dates zijn gearriveerd

Terwijl Sylvia voorbereidingen treft om te gaan, komen de potentiële nieuwe liefdes voor B&B Vol Liefde deelnemers Natasja en Franse Hans aan. De date van Hans heet Daisy en is een kleurrijke vrouw. Iets teveel kleur voor Petra, aka Momfer de Mol. De vraag is niet óf het een bitchfight gaat worden tussen Daisy en Petra, maar wanneer. Ik gok op een dag of twee. Op hoeveel dagen zet jij in?

De nieuwe date van Natasja heet Menno. Een knappe verschijning die best kans maakt om Jos te verslaan in de strijd der liefde. In tegenstelling tot sommige deelnemers komt Menno nog best normaal over. Oké zijn slaapgewoonten van zo’n vier uur per nacht zijn een beetje vreemd en het feit dat hij reeds drie scheidingen op zijn naam heeft staan staat ook niet zo goed op zijn c.v., maar verder lijkt hij mij een prima vent. Maar ja Sylvia leek ook een prima dame de eerste vijf minuten van haar verblijf in B&B Vol Liefde.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Heb je deze aflevering van B&B Vol Liefde 2022 gemist en wil je de avonturen van Astrid in Oostenrijk, Hans in Italië, Hans in Frankrijk, Ted op Madeira, Richard in Portugal, Martijn in Portugal, Denise in Spanje en Natasja in Frankrijk volgen? Kijk dan terug op Videoland.

Home » Televisie » aflevering 15 seizoen 2 B&B Vol Liefde