B&B Vol Liefde: De dames drijven Franse Hans in het nauw

B&B Vol Liefde  

Met ogen zo groot als schoteltjes keek hij hen aan terwijl er een golf van paniek door zijn lichaam ging. Koortsachtig zocht hij naar een antwoord op de vraag die Petra en Anne-Marie hem net hadden gesteld. ‘Wat is je plan?’ De vrouwelijke logees keken Hans streng aan. Hij zocht wanhopig naar een uitweg maar die was er niet. Geen ontsnapping mogelijk uit deze B&B Vol Liefde.

De dames hadden hun interventie tot in de puntjes voorbereid. Alle vluchtroutes waren hermetisch afgesloten en de tafel was gedekt met knapperige broodjes en vers beleg. Toen Hans de mooie gedekte tafel zag was hij blij verrast. Dat het zijn galgenmaal zou zijn, had de import Fransoos totaal niet door.

Wat een geniale actie van Petra en Anne-Marie! Snikkend van de lach zat ik voor de tv. Zou Hans dan nu eindelijk een keuze maken tussen die twee? Hoe hij het in godsnaam voor elkaar heeft gekregen weet ik niet, maar Hans wist toch de dans wéér te ontspringen. Toen alle buiken gevuld waren met brood, liet hij de dames vol vragen achter. Ik kan niet wachten om te zien wat voor snode streek Petra en Anne-Marie nu weer gaan bedenken om Hans voor het blok te zetten.

Tijd voor antwoorden Dave

Denise besloot ook om de duimschroeven aan te draaien in B&B Vol Liefde. Op het balkon zat ze samen met Dave gezellig in de zon. Strategisch had ze ervoor gekozen om zelf op de stoel voor de balkondeur te gaan zitten. Dave zat tegenover haar en had enkel de keuze om ofwel zijn dood tegemoet te springen met een sprong over de balkonreling, of het vragenvuur van Denise te doorstaan.

Denise opende met volle kracht een kruisverhoor waar menig CIA-ondervrager jaloers op zou worden. Ik dacht echt dat Dave zich te pletter zou springen en kroop half verscholen achter een kussentje op de bank voor het geval dat er ineens een hoop smurrie gedrenkt in een plas bloed in beeld zou komen.

Dave sprong niet. Dat is positief, maar ook een klein beetje jammer. Niet dat ik die jongen dood wil hebben hoor. Ik ben alleen zo donders nieuwsgierig of dat perfecte haar, waar nooit een plukje verkeerd zit, nog steeds zo strak in de lak zit na een val van 7 meter hoog. Nou ja, we hebben nog een paar dagen te gaan dus er zijn nog kansen genoeg. 

Heeft Martijn haast?

Over kansen gesproken, hebben jullie ook het gevoel dat Martijn en zijn familie de kansen met Fenna aan het verknoeien zijn? Er wordt me toch een partij druk op die meid gelegd, niet normaal meer. Ik durf er geld op in te zetten dat ‘Martijn zijn mama’ al babysokjes aan het breien is en zijn paps een hondenriem aan het punniken is voor het huisje-boompje-beestje scenario wat Fenna door haar strot geduwd gaat worden.

Fenna is zich het apezuur geschrokken toen moeders haar officieel verwelkomde in de familie en in de B&B Vol Liefde. De enige mogelijkheid om hier nog enigszins ongeschonden uit te komen is Linda, de nieuwe date van Martijn. De date die Martijn linea recta naar huis heeft gebonjourd. Oi, oi, oi Fenna, je zit diep in de poep.

Zolang ze maar niet weggaat en de familie weer laat blèren. Dat trek ik echt niet meer. Bij het vertrek van Suus heb ik 2 minuten lang voor de beeldbuis gesmeekt ‘niet janken, niet janken, niet janken alsjeblieft.’ Het leek wel een mantra. Of het een ingrijpen van de Goden was of pure mazzel weet ik niet, maar Krullie Knullie heeft niet gejankt. Toen Martijn later op de dag aan Linda het nieuws verkondigde dat hij hart al vergeven was aan Fenna, leek het er even op dat de waterlanders toch weer zouden komen, echter bleef dat ons bespaard. Maar goed ook, want ik was echt uit m’n dakpan geëxplodeerd als die gozer alweer huilie huilie was gaan doen.

De roze wolk van Menno

Er zit immers al een flinke hoosbui met traanvocht aan te komen in Frankrijk. Menno is zo in zijn nopjes met z’n nieuwe leven, dat hij blind is voor de twijfels van Natasja. Ik vermoed dat het hart van de vrolijke man gebroken gaat worden in 1.000 stukjes. Als het er niet meer zijn. Hopelijk komt er zo snel mogelijk duidelijkheid voor zowel Natasja als Menno en komt alles goed. Maar voor de zekerheid sla ik alvast even een voorraad zakdoekjes in.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Vind je deze column leuk? Deel hem dan gerust op social media. De deelknop staat bovenaan de pagina.

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Heb je deze aflevering van B&B Vol Liefde 2022 gemist en wil je de avonturen van Astrid in Oostenrijk, Hans in Italië, Hans in Frankrijk, Ted op Madeira, Richard in Portugal, Martijn in Portugal, Denise in Spanje en Natasja in Frankrijk volgen? Kijk dan terug op Videoland.

Home » Televisie » aflevering 31 seizoen 2 B&B Vol Liefde