B&B Vol Liefde: Arme Piet maakt geen schijn van kans meer

B&B Vol Liefde

Het is buiten zo ontzettend heet, dat de mussen als gestoofde vogeltjes van het dak vallen. Ik lig binnen voor pampus op de bank. De ventilator staat op standje helikopter, maar het helpt geen moer. Ik verveel me en besluit alvast de volgende aflevering van B&B Vol Liefde vooruit te kijken. Terwijl ik een slok van mijn limonade neem verschijnt onze verloren vriendin Astrid in beeld. Hè hè, dat werd onderhand eens tijd. Na haar spraakmakende actie in aflevering 3 was ze ineens verdwenen. Toch fijn dat ze in aflevering 8 samen met Harmjan eindelijk weer eens tevoorschijn komt. 

Pardon, wat zeg je nu toch Astrid? Ik kan mijn oren niet geloven en moet het vast verkeerd verstaan hebben. Dat zou best goed kunnen. Volgens het jonge grut in het redactie team ben ik een beschimmelde oude taart die al ver over de datum is. Als ik die jonge broekies mag geloven, sta ik met mijn 43 jaar al met één been voor de hemelpoort. Ik pak de afstandsbediening en spoel B&B een stukje terug. Voor de zekerheid zet ik de tv op volumestand 25. Astrid schreeuwt door de kamer dat haar kinderen de nieuwe man ‘bonuspapa’ mogen noemen. ‘Niet zo hard mens, ik ben niet doof!’, schreeuw ik terug. 

Rustig aan Astrid en Harmjan

Verbouwereerd gooi ik de afstandsbediening op tafel en maai ondertussen een glas water mee omver. Terwijl ik de scherven van het inmiddels derde gesneuvelde glas van deze week opruim, vraag ik me af waarom het nodig is om nu al het woord bonuspapa te laten vallen. Astrid en Harmjan hebben nog niet eens speeksel uitgewisseld. Zullen we het voorlopig even bij YamYam houden alsjeblieft?

De heer in kwestie loopt ook al zo lekker hard van stapel. In gedachte dartelt Harmjan al als meneer Von Trap uit The Sound of Music met zijn kersverse gezinnetje door de Alpen. Hij jodelt er nog net niet bij, maar het scheelt niet veel. Waar is die beruchte grens van Astrid als je hem nodig hebt? Hartstikke leuk dat As en Harmjan zo happy zijn, maar kunnen we voor de kinderen even rustig aan doen. Het zou zo sneu zijn als ze zich hechten aan die man en het vervolgens niks wordt. Of ben ik nu heel ouderwets?

‘Date leed’ in B&B Vol Liefde

Soms is het al moeilijk genoeg voor volwassenen als een date niet blijkt te werken. Kijk maar naar Claudia en Richard. Clau helemaal in tranen als ze na 3 dagen weer naar huis gestuurd wordt. Richard in tranen omdat hij haar niet wil kwetsen. Soms is dat hele dating gedoe maar een drama. Dan te bedenken dat er mensen zijn die dat vrijwillig doen met een camera op hun lip! Nou mij niet gezien. Aan mijn lijf geen polonaise. Ik sterf liever eenzaam achter de geraniums met 5 katten en een herdershond om me heen.

Weet je wie ook alleen is? Giovanni. – dit is écht het slechtste bruggetje wat ik ooit heb verzonnen, excuses…zonnesteek – Waar waren we gebleven? O ja Gio… Die arme knul met zijn guitige ‘slaapkamer oogjes’ is ten prooi gevallen aan de manipulatietechnieken van Dave. Zo jammer dat Denise daar niet doorheen kijkt en zich finaal laat hersenspoelen door die gladjanus. Ik weet niet wat Denise in hem ziet, maar ik zie het niet en ik wil het ook niet zien. #teamgio

Ted, denk nou goed na!

Niet alleen bij Denise, maar ook bij Ted dreigt er een parel door haar vingers te glippen. Zodra Ab met zijn witte borstelige wenkbrauwen binnen kwam, waren alle kansen voor Piet verkeken. Zelfs de joekels van vissen die hij had gevangen, konden Ted niet meer doen smelten. Dat Tante Ted zelf de glibberige vissen van de haak moest pulken, omdat Piet de stekels eng vond, zal ook niet aan het geheel hebben meegeholpen.

Tijdens het diner vlogen de vonken als bliksemschichten heen en weer tussen Ted en Ab. De seksuele spanning was om te snijden. En Opa Piet zat erbij en keek ernaar. Ik denk dat Tante T zich een beetje laat leiden door haar hormonen en een hele grote fout maakt. Ab is leuk voor even, maar een man als Piet heb je voor het leven. #teampiet

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Heb je deze aflevering van B&B Vol Liefde 2022 gemist en wil je de avonturen van Astrid in Oostenrijk, Hans in Italië, Hans in Frankrijk, Ted op Madeira, Richard in Portugal, Martijn in Portugal, Denise in Spanje en Natasja in Frankrijk volgen? Kijk dan terug op Videoland.

Home » Televisie » aflevering 8 B&B Vol Liefde