Heeft Harmjan B&B Vol Liefde eigenaresse Astrid laten jodelen?

Krijg nou tieten… Belasting informant Ruud is zowaar best te pruimen. Vond ik hem bij aankomst in de B&B Vol Liefde van Astrid nog een arrogant mannelijk geslachtsdeel, blijkt die man nu zowaar de vriendelijkheid zelve te zijn. Is dit werkelijk waar dezelfde man of worden we hier gigantisch in de maling genomen door een eeneiige tweeling? Ik snap er geen snars van. Meestal is mijn mensenkennis aardig accuraat.

Beste lezers, ben ik nu gek geworden of…? 

Misschien is het voor mijn eigen gemoedsrust beter om die vraag niet aan jullie te stellen, want ik kan op mijn vingers natellen wat het antwoord wordt. Het vragen stellen laat ik wel over aan Ruud (of zijn tweelingbroer). Naar eigen zeggen had Ruud maar liefst 64 vragen gesteld aan Astrid. Nu lijkt mij dat lichtelijk overdreven. Hij merkt op dat het gesprek met Astrid vooral eenrichtingsverkeer is. Ook daar zet ik mijn vraagtekens bij en wel om de volgende redenen:

  1. Wanneer had Assepoes in vredesnaam een vraag moeten stellen, als haar nieuwe date een kruisverhoor op haar afvuurt en ze amper de tijd krijgt om te ademen tussen de antwoorden door?
  2. Ruud kent Astrid net een uur.
  3. Zou het kunnen dat Ruud misschien een paar vragen van As over het hoofd heeft gezien, omdat hij zelf te druk bezig was om zijn vragen te tellen? We weten tenslotte allemaal dat sommige mannen geen twee dingen tegelijk kunnen.

Heeft Astrid écht een B&B Vol Liefde?

Niet alleen Astrid maar ook Harmjan wordt onderworpen aan een diepte interview. Ruud spreekt zijn vermoedens uit dat er iets speelt tussen Harmjan en Astrid. Hij wil graag weten of er al iets is voorgevallen tussen de twee. Harmjan antwoord bevestigend. Ik weet niet wat ik ervan moet denken. Is HJ aan het jokkebrokken om Ruud een oor aan te naaien of heeft hij daadwerkelijk de B&B Vol Liefde eigenaresse al laten jodelen? 

Een nieuw leven

Stiekem verdenk ik ook Simone ervan, dat zij Martijn heeft laten jodelen. Of beter gezegd de Fado heeft laten zingen, want ze zijn natuurlijk in Portugal. Voor de camera verklapt Simone dat zij en Martijn gisteren een heel nieuw leven tot stand hebben gebracht. Ik weet niet hoe het voor jullie klinkt, maar ik vind het verdacht veel klinken als een ‘stomende Portugese jodelsessie’.

Toch heeft Simone de buit nog niet helemaal binnen. Er is namelijk een nieuwe visser aangekomen die Martijn maar wat graag aan haar haakje wil slaan. De ‘visserin’ in kwestie heet Suzanne, maar wij mogen haar Suus noemen. Dank je Suus, dan mag jij ons de leukste B&B Vol Liefde kijkers ter wereld noemen.

Nu Simone en Marian kennis hebben gemaakt met Suzanne, is het essentieel dat de oude dates ervoor zorgen dat Martijn hen niet vergeet. Marian gooit haar sexy rug in de strijd en laat Martijn als ‘zonnebrand-hulpje’ haar rug insmeren. Simone laat Marian niet zomaar de show stelen en gooit haar welgevormde bips wulps de lucht in. Of Martijn haar achterkant ook even in kan smeren. Die arme jongen…na de smeersessie met de dames moet hij ook nog eens met Suus over het strand gaan wandelen. Dat lijkt me als man best lastig lopen als je opgewonden bent.

Een B&B vol muziek

Hans is ook opgewonden, maar dan van de zenuwen. Er staat een optreden met zijn band The Minors of Muso gepland. Hij is zo vreselijk  op van de zenuwen dat hij zomaar vergeet om ‘niet te ontbijten’. Hij had zelfs per ongeluk zijn ochtendhumeur op het nachtkastje laten liggen. Het moet niet gekker worden.

Het valt ook allemaal niet mee hè Hans. Op jouw leeftijd een paar vrouwen om je heen die om je aandacht bedelen én dan ook nog eens tegelijkertijd de rockster uit moeten hangen. Ik voel je pijn. Wat dacht die Daisy wel niet toen ze je ineens voor het blok zette? ‘Wat vind je van mij?’, is precies de vraag waar een gestresste man niet op zit te wachten. Daisy toch, denk nou eerst even na voordat je je kwebbel open doet.

Arme Menno

Voor Natasja in Frankrijk maakt het eigenlijk geen reet meer uit of date Menno zijn mond open doet. Het zal haar d’r reet roesten. Natas is voor de volle 100% #teamjos. Menno had beter thuis kunnen blijven, dan had hij ook niet in een tent hoeven pitten. Het enige sprankje hoop wat Menno nog kan redden is Jos. Stel dat Jos zijn interesse verliest in de B&B Vol Liefde eigenaresse, dan maakt Menno misschien een kans. Maar gaat dat ook gebeuren? 

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Heb je deze aflevering van B&B Vol Liefde 2022 gemist en wil je de avonturen van Astrid in Oostenrijk, Hans in Italië, Hans in Frankrijk, Ted op Madeira, Richard in Portugal, Martijn in Portugal, Denise in Spanje en Natasja in Frankrijk volgen? Kijk dan terug op Videoland.

Home » Televisie » aflevering 18 seizoen 2 B&B Vol Liefde