B&B Vol Liefde: Hebben Ted en Tjerk een band voor het leven?

B&B Vol Liefde

Vandaag maken Tjerk en Ted in B&B Vol Liefde een toeristisch ritje in een ‘wijnvat-vervoer-ding’. Het karretje heeft een speciale naam, maar om eerlijk te zijn ben ik vandaag te lui om de naam op te zoeken, dus laten we het maar een sjees noemen. 

Tjerk was zeer uitbundig aan het genieten in de sjees en riep luidkeels: ‘Leuk man!’ Hij klonk als een gans die stiekem een hete aardappel had doorgeslikt en daarna een acute aanval van pseudokroep kreeg. Het plezier dat Tjerk had tijdens de rit, was totaal ongeloofwaardig. Hij had zijn schouders hoog opgetrokken, zijn knuisten gebald en keek behoorlijk angstig uit zijn ogen. Na afloop van de dodemansrit bralde hij stoer dat het hem ‘niet hard genoeg kon gaan.’

Vol bravoure

Stuiterend van de adrenaline voelde hij zich zo moedig dat hij zelfs de plaatselijke fotoverkoper twee foto’s aftroggelde voor 15 euro in plaats van 20 euro. Knap hoor een hardwerkende ambachtsman 5 euro door zijn neus boren, terwijl je daar staat in je dure designer kleding.

Tjerk voelde zich de koning te rijk en was erg blij dat Ted ‘meer zichzelf was zonder al die ballast.’ Normaal betekent ballast gewicht of dingen waar je last van hebt. Voor Tjerk is het woord een synoniem voor de familie van Ted. Gelukkig weet onze RettekeTed uitstekend korte metten te maken met ballast. Ze stuurde Tjerk naar huis. Opgeruimd staat netjes.

Sappige roddel

De heer en mevrouw van Hete Aardappelensteijn blijven uiteraard contact houden als ‘vrinden’. Ze moeten wel, want ze zijn voor het leven aan elkaar verbonden. Van mijn sap-infiltranten heb ik vernomen dat Sven mogelijk een liefdesbaby van Ted en Tjerk is. Excuses voor het woord sap-infiltrant, maar de benaming ‘juice spionnen leger’ blijkt al geclaimd te zijn door een voormalig blond kindsterretje, dat tegenwoordig graag sap verkoopt over BN’ers die vreemd gaan.

Voordat ik meer vertel over de liefdesbaby, wil ik eerst even een disclaimer de lucht in werpen om mezelf in te denken. Ik zeg niet dat Sven de liefdesbaby van Ted en Tjerk is. Ik vertel alleen dat ik een gerucht heb gehoord van mijn legertje sappies. Speciaal voor jullie heb ik dit gerucht zorgvuldig bestudeerd.

De volgende aanknopingspunten kwamen naar voren:

Bewijsstuk a. Overeenkomsten in de vocabulaire;
Het gebruik van de woorden initiëren, resoneren en investeren. 

Bewijsstuk b. Overeenkomsten in lichaamstaal;
Het hoofd licht achterover kantelen en het nasale reukorgaan in de lucht houden tijdens conversaties.

Bewijsstuk c. Overeenkomsten in de communicatie;
Het overmatig gebruik van de angelsaksische taal tijdens nederlandstalige conversaties.

In boerenklootjes taal:
  1. Tjerk en Sven gebruiken teveel moeilijke woorden en kunnen niet normaal lullen.
  2. Tjerk en Sven gooien hun gok in de lucht om een arrogante k*thouding aan te nemen.
  3. Ted, Tjerk en Sven willen graag laten zien dat ze ‘engelands’ kunnen.

Tot zover mijn conclusies na het zien van aflevering 33 van B&B Vol Liefde. We hebben het hooghartige gebral voor vandaag weer overleefd en ik ga nu een bakkie pleur drinken om die irritante ‘graftakkensmaak’ uit mijn mond te krijgen. 

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Vind je deze column leuk? Deel hem dan gerust op social media. De deelknop staat bovenaan de pagina.

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Heb je deze aflevering van B&B Vol Liefde 2022 gemist en wil je de avonturen van Astrid in Oostenrijk, Hans in Italië, Hans in Frankrijk, Ted op Madeira, Richard in Portugal, Martijn in Portugal, Denise in Spanje en Natasja in Frankrijk volgen? Kijk dan terug op Videoland.

Home » Televisie » aflevering 33 seizoen 2 B&B Vol Liefde