The Handmaid’s Tale: Speciale verrassing voor de fans

The Handmaid’s Tale

Speciaal voor de Handmaid’s Tale kijkers zijn wij op zoek gegaan naar een samenvatting van de eerste 4 seizoenen. Het zou makkelijk zijn om jullie af te schepen met een filmpje van 3 minuten zoals de meeste media doen. Maar zeg nou zelf, dat is toch als een slagroomgebakje zonder slagroom en met uitgedroogde kers?

Daarom delen wij ter voorbereiding op het nieuwe seizoen een link naar een film die je écht het gevoel geeft voel een aflevering van The Handmaid’s Tale te kijken. Dus pak die popcorn, chips, chocolade of whatever makes you happy en geniet van deze heerlijke film die je de bloedstollende avonturen van June nog eens laat beleven. Zo ben jij donderdag 15 september helemaal klaar voor seizoen 5 van The Handmaid’s Tale.

Klik hier om de film te zien!

Graag gedaan en veel kijkplezier!

Vind je deze link leuk? Deel hem dan gerust op social media. De deelknop staat bovenaan de pagina.

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Beeld bron: YouTube / Leave the future in the past