Special Forces VIPS: De mooie mannen parade

Special Forces VIPS 2022

Niet zo stiekem heb ik me enorm verheugd op Special Forces VIPS. Omdat ik erom bekend sta dat ik me niet graag laat afblaffen door wie dan ook, lijkt dit op het eerste gezicht niet helemaal mijn programma. Ik begreep de houding van Giel Beelen in seizoen 1 dan ook helemaal. Giel deed mee omdat hij al veel van zijn ego verloren was en het laatste restje nu graag ook down the drain wilde laten verdwijnen. Hij bleek het echter gewoon niet in zich te hebben en dat lijkt me heel gezond Giel. Hoezo moet je je status, autonomie, rechtvaardigheid en zekerheid op geven? Die status mogen ze hebben, maar de rest wil ik toch graag lekker bij me houden als jullie het goed vinden lieve instructeurs van Special Forces VIPS.

Knappe koppen

Ik zeg eerlijk dat ik ook razend nieuwsgierig ben naar hoe het de deelnemers in seizoen 2 van Special Forces VIPS zal vergaan. En de mooie mannen parade die de revue passeert maakt heel veel goed. Wauw er komen een paar knappe verschijningen voorbij in Special Forces VIPS 2022. Al jaren vind ik Kaj Gorgels een woest aantrekkelijke vent met die guitige krulletjes en dat lekkere Rotterdamse accentje van hem mag ik wel. Als je dan ook nog eens om te gieren bent, dan heb je mij in de pocket. Ik was diep teleurgesteld dat hij dit seizoen niet opdook als presentator van Expeditie Robinson. Uit pure wanhoop heb ik de cover van Mens Health maar boven mijn bed gehangen, maar dit is natuurlijk tien keer beter.  

Laten we echter vooral ook Donny Roelvink en Denzel Slager niet uitvlakken, hallo knapperds. Om Ferry Doedens over de grond te zien glijden hebben we de komende tijd ook geen Only Fans account nodig. Alleen een abonnementje op Videoland, maar dat is een stuk goedkoper. Hij blijkt wel steunzolen te dragen, dus ik weet niet hoeveel fans hier hitsig van worden? Maar voor alles schijnt een markt te zijn.

Kom maar bij mij

Ik snap Sylvia Geersen en Mariska van Kolck helemaal. Al die praatjes over grenzen verleggen zijn natuurlijk leuk, maar het liefst willen ze die warme boezem zijn waarop knappe kerels kunnen uithuilen. Ferry Doedens sluit zich by the way graag bij hen aan. Met zijn platvoeten zal hij de oorlog niet gaan winnen, maar voor een knuffel kan je altijd bij hem terecht. Wanneer ook presentator Mark Schaaf zijn opwachting maakt bij het team van Special Forces VIPS, maakt mijn poes een vreugdedansje. Ik heb namelijk gehoord dat Mark een dierenvriend is. Nee natuurlijk niet, hou op met me. Mark is in mijn ogen de betere versie van Arie Boomsa en waar Arie de laatste jaren behoorlijk in mijn irritatiezone terecht is gekomen met zijn monday motivation, kan ik Mark nog heel goed verdragen. En dat is nog zacht uitgedrukt.

Nummertje trekken

Instructeurs Sander en Erik van seizoen 1 van Special Forces Vips zijn ook weer van de partij en ik moet zeggen dat ik ze gemist heb. Deze mannen hadden in het eerste seizoen zulke schitterende uitspraken, dat ik hoop dat ze een keertje een gast column voor Tv-Vrouw willen schrijven. De mooiste hangt nog steeds naast de poster van Kaj boven zijn bed. ‘Of je je identiteit nu haalt uit sport, media of andere digitale aanstellerij, hier ben je gewoon een nummer’. En dan vervolgens ook consequent iedereen bij dat nummer blijven noemen. Ik gier het uit.

Niets voor mij

Nee ik ben er snel uit, knappe kerels of niet, Special Forces Vips zou echt niets maar dan ook niets voor mij zijn. Net als Sylvia word ik al duizelig als ik iets te hard op mijn smartphone swipe. Maar één ding is zeker, het wordt een warme winter op de bank met de mooie mannen van seizoen 2 van Special Forces Vips. Ik ben er helemaal klaar voor.

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Special Forces VIPS te gaan.

Heb je de mooie mannen en de strenge instructeurs van Special Forces VIPS vandaag gemist? Je kunt aflevering 1 van seizoen 2 van Special Forces VIPS vanaf nu terug kijken op Videoland.

Beeld bron: Shotbysud

Home » Televisie » aflevering 1 seizoen 2 special forces vips