Deze spannende film op Netflix is echt een aanrader!

Op Netflix is de spannende film The Mother met in de hoofdrol Jennifer Lopez te zien. Een actiethriller vol spanning en drama. Lopez, die niet alleen een prachtig zangkeeltje bezit maar ook aan de bak timmert als actrice, speelt in de film een huurmoordenaar met onvoorwaardelijke liefde voor haar kind. Deze goede Netflix film is een aanrader als je op zoek bent naar een leuke kijktip voor de zaterdagavond.

Het verhaal van de spannende film The Mother op Netflix

Jennifer Lopez kruipt in de Netflix film The Mother in de rol van een vrouw met een militaire training. Ze heeft een deal gesloten met de politie en criminelen willen revanche nadat J.Lo hen verraden heeft. Door deze schurken is de moeder verplicht om haar dochter af te staan bij de geboorte ter bescherming tegen onderwereldfiguren. Als haar dochter eenmaal een tiener is, wordt het onschuldige meisje ontvoerd door de criminelen uit het verleden van Jennifer. Wat is een betere wraak dan een moeder terugpakken via haar kind?

Stiekem ben ik tijdens het kijken naar de spannende Netflix film The Mother een beetje jaloers als het gaat om de uitstraling van de 53-jarige latina Jennifer Lopez. Haar killerbody is een perfect lichaam waar ik enkel van kan dromen. In mijn spiegel zie ik dat de zwaartekracht bij mij is begonnen en zonder mijn toestemming heeft tegenwoordig ook een zwembandje zich genesteld rondom mijn middel. Niet alleen het figuur, maar ook de huid van Jennifer Lopez lijkt perfect in deze leuke Netflix film. Op mijn smoeltje zie je duidelijk een putje op mijn voorhoofd dat ik heb overgehouden aan de waterpokken. Jennifer heeft denk ik nooit de waterpokken gehad.  

Is de film een kijktip waard?

The Mother is een goede Netflix film en absoluut een aanrader, maar wel een tikkeltje voorspelbaar omdat je als kijker een held, een schurk en een happy end geserveerd krijgt. Al is het niet helemaal een happy end voor Jennifer Lopez. Waarom niet? Dat moet je zelf echt even zien. The Mother geeft de kijker mee dat het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Met andere woorden: een moeder zal alles doen om het kind, dat negen maanden lang in haar buik zat, te beschermen tegen alle bad guys in de wereld. Ik ben ook een moeder, niet zo knap als Jennifer, maar wel een moeder. Mama noemen me ze.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Beeld bron: Netflix Nederland officiële teaser / YouTube

Home » Televisie » The Mother film Netflix 2023