Rooijakkers over de vloer bij koekjes bakkende Mocro Maffia acteur

In aflevering 8 van het RTL 4 programma Rooijakkers over de Vloer stapt Art over de drempel bij acteur Robert de Hoog die het grote publiek vooral kent van zijn rol als Tatta in de populaire Videoland serie Mocro Maffia. Als Robert de deur opent voor Art Rooijakkers zien we een ingetogen keurige man in de deuropening staan die in niets lijkt op de crimineel uit de heftige serie. 

Art Rooijakkers over de Vloer bij Robert de Hoog

Al op 17-jarige leeftijd weet Robert de Hoog een Gouden Kalf te winnen voor zijn rol in de film Skin. Een droomscenario voor een beginnend acteur al heeft het winnen van deze prestigieuze prijs ook een keerzijde. Robert de Hoog heeft het gevoel dat hij nadien nog harder moet werken om alle verwachtingen waar te maken vertelt hij Art in Rooijakkers over de Vloer. Als nog harder werken de prijs is die je betaalt voor een trofee dan hoop ik nooit iets te winnen. 

De acteur en momenteel ook regisseur van de serie Sleepers is getrouwd met Sophie en samen hebben ze zoontje Kees. De verf op de muren is bijna nog nat in hun net betrokken nieuwe huis. Ik moet bekennen dat ik Robert de Hoog eigenlijk helemaal niet ken, doordat ik waarschijnlijk een van de weinigen ben die nog nooit naar Mocro Maffia of Sleepers heb gekeken. Vraag me niet waarom, maar het genre trekt mij niet zo. Natuurlijk heb ik zijn toet weleens langs zien komen in een talkshow en weet ik dat Robert acteur is, maar daar houdt het dan ook wel op.

Tatta vuurt de kogels af terwijl Robert koekjes bakt

Het contrast tussen de acteur zelf en zijn personages is groot. In een scène zien we hoe Tatta in de Videoland serie Mocro Maffia iemand doorzeefd met kogels, terwijl Robert de Hoog in zijn keurige outfit in Rooijakkers over de Vloer koekjes bakt. Met veel toewijding kneedt hij het deeg en spuit de spritsen op de bakplaat. De koekjes blijven achteraf gortdroog te zijn. Mijns inziens is dat eenvoudig op te lossen met een flinke bel wijn ernaast, maar moet ik dan altijd degene zijn die met een oplossing komt?!

Natuurlijk had ik graag een pakkend artikel willen schrijven over aflevering  8 van Rooijakkers over de Vloer met Robert de Hoog, maar ik ga eerlijk bekennen dat het mij niet lukt. Zoals ik al aangaf, ik ken de beste man simpelweg niet en wat ik van hem te zien krijg is niet genoeg om iets fatsoenlijks van te breien. Hij lijkt mij een erg sympathieke vent met een leuke vrouw en kindje aan zijn zijde. Acteur Robert de Hoog is hardwerkend persoon die het ogenschijnlijk heel goed doet in gewelddadige rollen zoals die van Tatta in de Videoland serie Mocro Maffia. Een kerel die thuis koekjes bakt en een schilderijtje ophangt. Gewoon een prettig laid back type, waar ik helaas verder niet zoveel mee kan. Ach, je kan niet altijd zes gooien…

Klik hier om naar alle artikelen over het RTL4 programma Rooijakkers over de Vloer te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je de afleveringen van Rooijakkers over de Vloer 2023 op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 6  van Rooijakkers over de Vloer elke zondag om 21:05 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdiensten Videoland en NLziet zijn de afleveringen met Nicolette Kluijver, Simone Kleinsma en de andere gasten terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4 / Rooijakkers over de Vloer / seizoen 6 / 2023

Home » Televisie » aflevering 8 seizoen 6 Rooijakkers over de Vloer 2023