Nicolette Kluijver reageert op geruchten over romance Rick Brandsteder

In aflevering 7 van het RTL4 programma Rooijakkers over de Vloer reist Art af naar Bonaire waar hij te gast is bij zijn Expeditie Robinson collega Nicolette Kluijver en haar drie kinderen. Na een bewogen periode in haar leven besloot de goedlachse blondine twee jaar geleden met haar kinderen naar het Caribische eiland te verkassen, waar ze zich inmiddels helemaal thuis voelen. Art Rooijakkers praat met Nicolette Kluijver over de zwarte sneeuw in haar leven én over de geruchten dat Rick Brandsteder haar nieuwe vriend zou zijn.

Rooijakkers over de Vloer bij Nicolette Kluijver

Hoe krijgt presentator Art het toch voor elkaar om elke aflevering opnieuw alleen maar bij sympathieke mensen over de vloer te komen? Iedere week weer hoop ik dat hij bij iemand aan zal bellen die ik niet zo leuk vind, zodat er een beetje tegenhang in mijn artikelen komt. Helaas gaat dat deze aflevering van Rooijakkers over de Vloer weer niet lukken, want Nicolette Kluijver is gewoon een heerlijk wijf. 

Iedereen krijgt zijn portie ellende in het leven. Daar kunnen we lang en kort over lullen, maar het is nu eenmaal een feit. De clichés zoals ‘het leven is een feestje, je moet alleen zelf de slingers ophangen’, trek ik dan ook slecht. Je kunt ophangen wat je wilt, als je aan de beurt bent voor een portie ellende dan hangen die kloteslingers en ballonnen alleen maar in de weg. Je zou je heliumballonnen nog leeg kunnen zuigen zodat het in je hoofd iets feestelijker aanvoelt, maar dat lost uiteindelijk niets op.

Tegenslag na tegenslag

Ook Nicolette Kluijver bleef een nodige dosis verdriet niet bespaard. Toen ze zich een poosje niet lekker voelde en TBC bleek te hebben, kreeg ze zware medicatie voorgeschreven. Even later bleek ze zwanger blijkt te zijn van haar vierde kindje en kreeg Nicolette van de artsen te horen dat ze de zwangerschap af moest laten breken vanwege de TBC medicatie en een geplande PET-scan. De presentatrice kreeg niet eens de tijd om het verlies van dit kindje te verwerken, omdat ze heel kort na dit intense verdriet ook nog eens de diagnose longkanker op haar bord kreeg. 

In Rooijakkers over de Vloer vertelt Nicolette Kluijver dat zoveel verdriet in zo’n korte periode teveel sporen na liet in haar huwelijk met Joost waardoor ze uiteindelijk ook drie jaar geleden zijn gescheiden. Bijzonder aan dit verhaal is dat haar ex-man en tevens de vader van haar kinderen, ook naar Bonaire is verhuisd. Als een ‘modern family’ kunnen Nicolette Kluijver en Joost als gescheiden ouders op deze manier samen de zorg dragen voor hun drie kinderen. Wat geweldig dat ze een vorm hebben kunnen vinden waarbij de koters centraal staan. 

Romance tussen Nicolette en Rick Brandsteder ontkracht

De ooit zo rebelse springkip is getransformeerd in een oermoeder. De presentatrice haalt haar voldoening uit haar kinderen, werk, poep scheppen bij een hondenopvang en beach clean-ups. Nicolette Kluijver heeft heerlijke zelfspot en ontkracht bij Rooijakkers over de Vloer het gerucht dat ze ooit tijdens de opnames van Expeditie Robinson geflikflooid zou hebben met Rick Brandsteder. 

Jammer eigenlijk… ik had het namelijk wel begrepen. Een tropisch eiland en Nicolette Kluijver die op het strand haar hoofd tegen de schouder van haar nieuwe vriend Rick Brandsteder aanvlijt om zo samen romantisch naar de ondergaande zon te kijken. Maar helaas, een romance tussen Nicolette en Rick zit er niet in. Deze tikgeit is weer een illusie armer, maar wel een half uur mooie televisie rijker. 

Klik hier om naar alle artikelen over het RTL4 programma Rooijakkers over de Vloer te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je de afleveringen van Rooijakkers over de Vloer 2023 op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 6  van Rooijakkers over de Vloer elke zondag om 21:05 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdiensten Videoland en NLziet zijn de afleveringen met Nicolette Kluijver, Simone Kleinsma en de andere gasten terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4 / Rooijakkers over de Vloer / seizoen 6 / 2023

Home » Televisie » aflevering 7 seizoen 6 Rooijakkers over de Vloer 2023