Netflix kijktip The Night Agent: Bloedstollend spannend!

Soms komt er op Netflix een serie die meteen viraal gaat, The Night Agent blijkt zo’n regelrechte hit te zijn. Speciaal voor jullie ben ik gaan kijken naar deze geweldige serie en ik kan verzekeren het is het kijken zeker waard. Dus ik zou zeggen, neem alvast iets te drinken, pak een zak chips en geniet van deze spannende Netflix serie kijktip The Night Agent met FBI-agent Peter Sutherland.

Waar gaat Netflix kijktip The Night Agent over?

Peter Sutherland is in de Netflix kijktip The Night Agent een FBI-agent die nachtdiensten draait in het Witte huis. Je weet wel, dat enorme gebouw in Amerika. Zijn taak is om in een klein kamertje een telefoon met een noodlijn in de gaten te houden. Op zich een saaie baan, maar wel één met een grote verantwoordelijkheid. En je raad het al, de noodtelefoon met dat hinderlijke geluid gaat rinkelen. Het ouderwetse gerinkel van een vaste telefoon is dan wel uit ons leven verbannen, maar het geluid vergeet je nimmer nooit. 

Op ons eigen mobieltje kunnen we zelf bepalen welk melodietje we willen horen. Niet met een vaste telefoon. Nee, met het irritante geluid van deze telefoon sta je meteen stijf van de schrik. ‘Wat de flip!’, denkt The Night Agent hoofdrolspeler Peter Sutherland als zijn telefoon rinkelt. Hij weet meteen, ‘dit is een noodgeval’. Meteen springt er een bekend liedje in mijn hoofd. ‘Dit is een noodgeval, help me uit de brand. Dit is een noodgeval, ik heb het niet meer in de hand. Een noodgeval.’

Oh sorry, ik zat meteen mee te blèren met de tekst. Waar was ik gebleven? Peter neemt de telefoon op en een jonge vrouw, genaamd Rose Larkin vraagt door die noodlijn om hulp. Zij geeft aan getuige te zijn van een vreselijke moord en vreest voor haar eigen leven. Vanaf dat moment zit ik aan de buis gekluisterd. Werkelijk waar, ik vergeet mijn glas leeg te drinken en de zak chips ligt op schoot met mijn hand nog in de zak.

Het Witte Huis

Onze Netflix kijktip The Night Agent gaat over een serie waarbij een dodelijke samenzwering en een mol in het Witte Huis betrokken is. Niet zo’n lief molletje wat onder de grond leeft. Nee, een vals gemeen persoon,zoals bij het programma De Verraders. Een wezen die glashard in je gezicht liegt zonder te blikken of te blozen.

De mol uit The Night Agent is dus niet een getrouwe, zoals ze dit noemen in de serie van De verraders, maar een vals en gemeen persoon die met een gladgestreken smoel je doet geloven dat je veilig bent. Ik ga niet verklappen wie de verrader zou kunnen zijn. Vandaar de tip om te kijken naar de Netflix serie The Night Agent. De missie van Peter is om Rose te beschermen en te ontdekken wie de gemene mol is in het Witte huis. Ik kan je verzekeren, dat valt niet mee. Elke aflevering kijk ik geboeid hoe Peter Sutherland en Rose Larkin kogels en vuisten ontwijken. Peter is een trouwe FBI-agent en hij weet de kracht te vinden om te blijven vechten voor het goede doel.

Deel 2 van The Night Agent

Zestien afleveringen van de The Night Agent heb ik achter elkaar gekeken en de Netflix serie is echt een kijktip waard. Nauwelijks heb ik mijn zak chips aangeraakt. Het was simpelweg té spannend. Netflix heeft al aangekondigd dat er medio april 2024 een seizoen 2 komt van The Night Agent. Ik zet deze serie op mijn lijstje en ga zeker kijken. Eindelijk een goede actieserie waarbij ik me niet verveel en gemotiveerd genoeg ben om volgend jaar zeker het vervolg te zien. Mijn twijfel is of seizoen 2 net zo goed zal zijn als seizoen 1. Tenslotte vond ik ook het eerste deel van de film Jaws goed en de  andere delen niet. Het is in ieder geval afwachten en zal ik met een haaiengrijns ‘om even in de term van Jaws te blijven’ op mijn bank zitten en genieten van de geweldige toffe Netflix serie The Night Agent.

Klik hier om alle artikelen in de categorie Netflix serie kijktip te lezen.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Beeld bron: Netflix teaser The Night Agent / YouTube

Home » Televisie » The Night Agent Netflix Kijktip