Married at First Sight: Geen getreuzel voor het altaar 

Married at First Sight 2022

Hoe heb jij het vorige seizoen van Married at First Sight beleefd? Vond je de eerste afleveringen stiekem ook zo slaapverwekkend? Natuurlijk is het leuk om de kandidaten eerst te leren kennen, maar laten we eerlijk zijn, het wordt pas echt leuk als er wat spanning en sensatie aan te pas komt.

Bruiloft

Zoals de bruiloft met daarbij het moment dat de koppels elkaar het eerst aankijken. Thuis vanuit je woonkamer analyseren wat dat twijfelachtige lachje van die ene bruid nou betekent. Vindt ze hem leuk en lacht ze van de zenuwen? Of is het een geforceerd lachje omdat ze denkt ‘uit welke grot hebben ze jou vandaan gesleurd?’

De families van de kandidaten die elkaar voorzichtig aftasten tijdens de bruiloft. Is het liefde op het eerste gezicht tussen de schoonmoeders of straalt de afkeuring er vanaf? En dan die eerste kus…daar hebben we in de afgelopen 6 seizoenen al allerlei varianten op gezien. Van romantisch tot verlegen of zelfs vermijdend.

Huwelijksreis

Wat dacht je van de huwelijksreis, als de bruid en gom hele dagen met elkaar zijn opgescheept? De beleefdheden vallen weg en deelnemers laten hun ware aard zien. De bruid die er ‘s ochtends toch ineens heel anders uitziet, zonder hulp van een visagiste. Een bruidegom die ineens een flamingoslip uit zijn koffer tovert. Sorry Rein, seizoen 6, die slip heeft nu eenmaal indruk gemaakt op de kijkers.

Soms pakt de huwelijksreis goed uit, zoals bij Patty & Bram, seizoen 1, en bij Chantal & Nikolai, seizoen 2. Beide stellen leven nog lang en gelukkig en hebben voor het eerste MAFS nageslacht gezorgd. Soms pakt de huwelijksreis wat minder goed uit en noemt de bruid het zelfs een ‘strafkamp’. Dat laatste was het geval bij Henk & Chantal uit seizoen 6. Ondanks dat voor Chantal de romantiek ver te zoeken was tijdens de honeymoon, heeft ze wel de bijnaam ‘Wenkie’ overgehouden aan het avontuur. Ze had met haar imposante wenkbrauwen blijvende indruk gemaakt op televisie kijkend Nederland.

Eerste aflevering 4 januari 

De eerste afleveringen van het nieuwe seizoen van Married at First Sight zullen in ieder geval niet saai worden. Niks rustig aan de kandidaten leren kennen. Gelijk hoppa, naar het altaar en trouwen maar! Actie vanaf het eerste moment. Dat is niet de enige verandering. Er is een frisse wind door het team van experts heen gewaaid. De inmiddels ervaren MAFS seksuoloog en psycholoog Eveline Stallaart is gelukkig in team gebleven. Gedragsbioloog Patrick van Veen, seizoen 1, is op veler verzoek terug van stal gehaald en er zijn 2 gloednieuwe experts. Matchmakers Radboud Visser en Liselotte Visser hebben met hun relatiebemiddelingsbureau een slagingspercentage van maar liefst 75%. Als het nu niet goed komt met de liefde tijdens het nieuwe seizoen, dan weet ik het ook niet meer. Alle ingrediënten liggen er, het is aan de kandidaten wat ze ermee doen.

Over de kandidaten gesproken…

We kunnen het er wel over eens zijn dat het niet niks is, trouwen met een volslagen onbekende. Tel daarbij op nog eens de hoeveelheid bagger die eerdere deelnemers over zich heen hebben gekregen via social media. Dat er grapjes gemaakt wordt over kandidaten is niet te voorkomen en ook ik kan nu al bekennen dat ik de nodige plaagstootjes zal uitdelen in mijn columns. Er is wel een verschil tussen plagen en iemand doelbewust kapot maken. Daarom sluit ik mijn column af met de wijze woorden van Carlo Boszhard ‘Laten we dit jaar iets aardiger voor onze koppels zijn.’

Beeld bron: RTL / Tom Cornelissen

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Home » Televisie » Aankondiging seizoen 7 Married at First Sight 2022