Het Perfecte Plaatje: Hebben Tim en Roxanne samen op een kamer liggen blowen?

HET PERFECTE PLAATJE

Helaas hebben we vorige week afscheid moeten nemen van Daphne, maar gelukkig was Renée weer beter en helemaal terug in het spel. We hebben haar alleen niet veel gezien in deze aflevering, want er was veel aan de hand bij de andere kandidaten. Tim en Roxanne waren aan de drugs en Babette had last van ‘statiefos problemos.’ Het was een bijzondere aflevering.

Een beetje vreemd

Wat was er nou allemaal aan de hand met Roxanne en Tim? Waarschijnlijk was het blowen een grapje, maar ze deden toch echt een beetje vreemd samen. Tijl wist ook niet precies waar ze last van hadden, maar kon er wel om lachen. Beide kandidaten hadden kleine oogjes de volgende dag en Tim had opeens wel heel veel inspiratie vergeleken met de vorige afleveringen. Hmmm… vreemde situatie, leuke televisie.

De eerste fotoshoot was op een markt in Buenos Aires en ik heb regelmatig hardop zitten lachen. Jij ook? Ik vraag me serieus af hoe de lokale bevolking naar deze rare Nederlanders kijkt, want alle kandidaten lijken wel een beetje wereldvreemd. Maurice heeft voor mijn gevoel uren naar een muur gekeken om een insect te vinden. Ik ben nog nooit in Argentinië geweest, maar ik hoef maar naar buiten te lopen en ik zie tweehonderd mieren voorbijlopen. Kan toch nooit zo moeilijk zijn?

‘Statiefos problemos’

Babette, lieve schat, wat is er aan de hand met je statief? Waarom kan iedereen in het programma met een statief omgaan en jij niet? En Tijl, waar ben jij om haar hier even bij te helpen. Als iemand ‘statiefos problemos’ roept dan steek je even je handen uit de mouwen. Volgens Babette maakt adrenaline alles kapot in het leven, dus vandaar dat ze als laatste eindigde natuurlijk.

Ik blijf lang hangen bij de eerste fotoshoot, maar ik wil het toch nog even over de foto van Jochem hebben. Bah. Gewoon bah. Denk jij dat hij echt dacht dat hij een mooie foto had gemaakt? Of wist hij ook dat zijn foto eigenlijk te gruwelijk voor woorden was? Hij kreeg best nog veel punten voor zijn ‘anusappel’, maar erg smaakvol was de foto absoluut niet. Bah.

Gelukkig hebben we Tim nog

De koninklijke fotoshoot vond ik eigenlijk een stuk minder interessant als kijker. Het was een mooie shoot met een belangrijke boodschap, maar de fotografen hadden het niet erg makkelijk met een modellen. Dat hoort natuurlijk ook bij fotograferen, maar om er als kijker naar te kijken was het wat saai. Gelukkig maakte Tim de tiara kapot, zodat we nog even konden lachen. Wat een man. 

Volgende week staat er weer een mooie aflevering op het programma, waarbij de kandidaten zelf weer model moeten spelen. Helaas zonder Renée, want zij is naar huis gestuurd.

Klik hier om alle artikelen over de afleveringen van Het Perfecte Plaatje 2022 en 2023 te lezen.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op de link hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

Home » Televisie » Aflevering 3 Het Perfecte Plaatje