De Slimste Mens: Milou Deelen deelt wel heel intieme informatie 

De Slimste Mens

Ken je dat gevoel dat je jeuk hebt op een plek waar je niet bij kan? En als je dan eindelijk met veel kunst en vliegwerk de juiste plek te pakken hebt gekregen, begint het ergens anders te jeuken. Precies dat gevoel geeft Milou Deelen, de nieuwkomer vandaag in De Slimste Mens, mij. Deze dame kriebelt echt all over the place. Heel lief en enthousiast maar ook een tikkeltje, heel erg vermoeiend als je het mij vraagt. Ik moet op mijn woorden passen, want feministe Milou heeft het niet zo op het ‘krabben’ van andere vrouwen. Dat blijkt het naar beneden halen van de medemens die toevallig ook over een poes beschikt te zijn. Maak je geen zorgen Milou, ik ben gek op andere vrouwen en krabben eet ik alleen in een chique restaurant. 

Help me even

In het onderdeel ‘de open deur’ worden er vragen gesteld door drie bekende Nederlanders. Lale Gül vraagt zich af wat De Slimste Mens kandidaten van vanavond weten over ‘De Schreeuw’. Hoewel Milou Deelen een flink geluid produceert, kan ze er vrij weinig over vertellen. Milou denkt namelijk dat het wereldberoemde schilderij een televisieprogramma betreft. 

Het was in de drukte nog amper opgevallen, maar de kandidaten die gisteren aan De Slimste Mens meededen zijn ook vanavond weer van de partij. Marlou van Rhijn en Anniek Pheifer helpen Milou even uit de brand. Gelukkig duurt het gênante moment niet zo lang, want John Williams wil het graag over heroïne hebben. Nou John, een dropshotje op zijn tijd is natuurlijk helemaal lekker, maar zullen we het daar verder bij laten? Voor ieders bestwil? 

Op vakantie

Theo Maassen is benieuwd naar de hoogtepunten van Bangkok en oppert het idee dat Philip Freriks en Maarten van Rossem hier eens een keer samen naartoe op vakantie zouden moeten. Ze kunnen het immers zo goed met elkaar vinden. Tegen alle verwachtingen in ‘Bangkotst’ brombeer Maarten niet van dit idee en lijkt het hem zelfs enorm aangenaam. Hoewel ze liever een andere bestemming dan Thailand kiezen. Overdag lekker wandelen, Philip ’s avonds aan een wijntje en Maarten waarschijnlijk aan een potje honing. Want die heb je dan wel verdiend ouwe knuffelbeer. 

Vagina Monologen

Philip Freriks informeert tussen de bedrijven door wat voor tatoeages Milou Deelen allemaal heeft en krijgt direct enorm spijt van zijn vraag. Ook Maarten van Rossem moet even schakelen. Hij dacht namelijk dat hij de sidekick was in De Slimste Mens, maar blijkt ineens in ‘De Vagina Monologen’ te zijn terecht gekomen. 

Maarten was in de veronderstelling dat het een afbeelding van een stemvork was op de enkel van Milou. Het blijkt een clitoris te zijn en de dame in kwestie is daar nog lang niet over uitgepraat. De heren zijn echter niet te vangen voor het gat waar Milou Deelen het zo graag met ze over wil hebben en vertrekken geen spier. Hoewel Milou de arme mannen bijna op een #metoo wijze te lijf gaat, is #nietonderdeindruk meer van toepassing. #terugnaardeordevandedag

Dierenvriend

In tegenstelling tot het onderwerp clitorissen, heeft Milou met dieren helemaal niets. Niks geen weeïge onderbuikgevoelens bij die kleine schattige haarballetjes. Het feit dat Anniek Pheifer twee kippen van de versnipperaar heeft gered ondanks dat er geen ei meer uit komt, laat Milou dan ook volledig koud. Ik had van deze rasechte feministe toch minstens verwacht dat ze blij zou zijn voor haar medekippetjes, maar niets van dat alles. 

Walk of shame 

Na het debacle met ‘De Schreeuw’ leek het Milou even redelijk lekker af te gaan, maar De walk of shame heeft haar inmiddels toch naar Franeker geleid. Is dat ook al geen televisieprogramma?! Zouden ze misschien toch eens moeten maken dan. De Friezen blij én Milou blij, twee vliegen in één klap. Helaas is dit foutje haar fataal en is het voor de tweede keer Marlou van Rhijn die de finale van de aflevering van De Slimste Mens wint. 

Anniek Pheifer stond ook vandaag weer eenzaam aan de top en is tot nu toe de stabiele topper van het stuk. Daarnaast ik ze ook nog eens heel erg bescheiden. Philip Freriks vond het in ieder geval erg gezellig met afvaller Milou Deelen en dat was het natuurlijk ook best. Dat Milou niet De Slimste Mens 2023 is geworden, heeft denk ik meer te maken met die kilo’s drek in haar oren, dan met haar intelligentieniveau. Volgende keer iets minder sextalk en even een wattenstaafje door de oorschelpen. Dan komt het vast helemaal goed lieve Milou. 

Klik hier om naar alle artikelen over De Slimste Mens 2023 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Heb je De Slimste gisteren gemist en wil je weten welke kandidaten er vanavond tegen elkaar spelen? Kijk seizoen 21 van De Slimste Mens dan terug op NLZiet op NPOPlus.

Beeld bron: Still Tv NPO 1

Home » Televisie » De Slimste Mens: Milou Deelen deelt wel heel intieme informatie