Een blote kont, soa en saaiheid wisselen elkaar af in De Slimste Mens

Aangezien Ranomi met de vreselijke achternaam weer in het zwembad baantjes aan het trekken is nadat ze gisteren de strijd verloor van Henk Schiffmacher en Tom Kleijn, is het tijd voor een verse kandidaat in De Slimste Mens 2023 en dat is niemand minder dan ESPN presentator Sanne van Dongen.

Wie kent alle kandidaten van De Slimste Mens 2023?

‘Niemand minder dan’, is uiteraard een tikkie sarcastisch bedoeld. Ik durf er heel wat op te verwedden dat niet alleen ik, maar heel veel kijkers van De Slimste Mens geen idee hebben wie Sanne van Dongen is. Het productieteam heeft voor seizoen 22 een blik BN’ers opengetrokken waarvan de ‘bekendheidstatus’ voor velen behoorlijk onbekend is. 

Niet dat het iets uitmaakt, want bekend of onbekend, bemind of onbemind, het is allemaal van ondergeschikt belang in de strijd om de titel van De Slimste. Wij kijkers zijn alleen geïnteresseerd in wie er de meeste kennis heeft. Yeah right… we willen zien wie er keihard op z’n waffel gaat en met het schaamrood op de kaken het podium moet verlaten. Het falen en ten onder gaan van de kandidaten is waar we het meest van genieten. Nou ja, laat ik voor mijzelf spreken.

ESPN presentator Sanne van Dongen heeft een eigen taal

De kersverse kandidaat is een frisse verschijning. Dat klinkt gruwelijk tuttig, maar dekt wel de lading. Uiteraard is de frisse verschijning van Sanne van Dongen nu niet bepaald een verdienste bij De Slimste Mens aangezien ze naast kandidaten Henk Schiffmacher en Tom Kleijn zit.

Sanne is zo welbespraakt dat ze samen met haar tweelingzus al vanaf hun twaalfde een aparte taal spreekt: de ‘ish’ taal. Het komt erop neer dat je voor elke klinker ‘ish’ zet. Ze geeft een demonstratie en ik kan er werkelijk niets van brouwen. ‘Ishik bishen Sishandishy’ tikt best lekker weg op mijn toetsenbord, maar als ik in het probeer uit te spreken ‘Ik ben Sandy’, breek ik bijna mijn bek. 

Wat hielp de Hollywood carrière van Henk Schiffmacher om zeep?

Henk Schiffmacher heeft voor aflevering 2 van De Slimste Mens een proper exemplaar broek uit de kast weten te vissen. Het zou niet uit moeten maken wat iemand draagt, maar toch ben ik er blij om. Zijn wat smoezelige voorkomen in de vorige aflevering leidde mij toch wat af en dat is jammer, want tattoo Henkie heeft best smeuïge dingen te vertellen. Als hij vertelt dat hij ooit een filmrol kreeg aangeboden, maar verstek moest laten gaan omdat hij ‘door een dame uit Manilla’ een SOA had opgelopen, hang ik aan zijn lippen. 

Dat kan ik van De Slimste Mens kandidaat Tom Kleijn niet zeggen. Iets in die man wekt behoorlijke weerstand bij mij op. Het is allemaal zo serieus en gezapig. Ik kan niks met zulke types, maar de kans is groot dat dat wederzijds is. Lichtelijk teleurgesteld dat Tom Kleijn wederom de meeste punten in de strijd om De Slimste Mens weet te harken, aanschouw ik zijn voorkomen. Zijn er echt vrouwen die zich aangetrokken voelen tot saaie mannen zoals Tom? Het is geen onaardige verschijning om te zien hoor, maar zo seksloos. Alhoewel ik bij seks ook niet direct aan Schiffmacher denk. Indirect ook niet trouwens, maar goed ik draaf nu wat door. 

Een tip voor De Slimste Mens kandidaten Tom Kleijn en Sanne van Dongen

Het meest vermakelijk moment uit aflevering 2 van De Slimste Mens met Tom Kleijn, Henk Schiffmacher en Sanne van Dongen is voor mij het moment dat Sanne vertelt over haar voorkeur voor skinny dippen in de Amstel. Waar Sanne van Dongen eerst volledig los gaat over het met een borrel op in haar blote reet met eveneens blote vrienden in de Amstel springen, lijkt ze zich plotsklaps te beseffen dat ze een serieus imago als presentator bij ESPN hoog te houden heeft. Ze probeert de boel te redden door te zeggen dat ze natuurlijk wel een slipje draagt als ze het koude water in springt. Natuurlijk Sanne, van bloot naar een lapje stof om je punani in slechts drie luttele seconden. 

Henk Schiffmacher wordt door de ‘blote kont dipster’ naar huis gestuurd als ze hem inpakt met een vraag over Pina Colada. Sneller dan het licht weet ze twee nodige antwoorden te geven over het alcoholische drankje. Ik stel voor dat Sanne van Dongen en Tom Kleijn na de opnames van De Slimste Mens 2023 samen eens een avondje Pina Colada gaan zuipen en afsluiten met een duik in de Amstel. Poedelnaakt uiteraard. Misschien knapt Tom er een beetje van op.

Klik hier om naar alle artikelen over De Slimste Mens 2023 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je de strijd tussen de kandidaten van De Slimste Mens 2023 op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 22 van De Slimste Mens elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender NPO1 en op streamingsdienst NLZiet en NPO Start zijn de afleveringen terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv NPO 1

Home » Televisie » aflevering 2 seizoen 22 De Slimste Mens 2023