Fotoshoot voor dochters Van der Zon uit het programma Bij ons op de Boerderij

Zeven dagen per week werken op een boerderij is niet alleen het zorgen, voeren en stallen schoonmaken van het vee. Er zijn tal andere activiteiten die een boer of boerin er naast kan doen. In het RTL5 programma Bij ons op de Boerderij zien we de dochters van familie Van der Zon en de zoon van familie Arendz een hobby uitoefenen waarbij de kaplaarzen en overalls even aan de kapstok hangen. 

Bij ons op de Boerderij bij familie Van der Zon in Lisse

De mooie dochters van de familie Van der Zon uit Lisse dragen onder hun roze werkpak een sexy lingeriesetje.  Met een brede glimlach vertellen de boerenmeiden dat ze zijn uitgekozen voor een fotoshoot. Een moment in het leven van de zusjes waarbij ze er niet bij stilstaan dat hun afdruk straks boven de bedden van menig gozers hangen. De lange blonde lokken van de meiden krijgen niet de aandacht. Wel het doorzichtige ondergoed wat perfect om hun roze varkenshuidje valt. Een boerin in spe meer is tegenwoordig veel meer dan een plattelandsvrouw.

Op de boerderij bij de familie Van der Zon worden de varkens ‘berig’ en krijgen de dieren via een slangetje het glibberige goedje van een beer. Voor degene die het niet weten, een beer is een mannetjesvarken. Zo kan de familie uit Lisse voldoende vetlappen op een bord krijgen van de gemaakte biggetjes. Tijdens het kijken naar Bij ons op de Boerderij bedenk ik dat de mooie rondingen van Jasmijn en Brechtje wellicht door het ontbijt komen. De speklapjes van het schattige varkentje Babe wordt met een gebakken eitje als krachtvoer naar binnen gewerkt.

Familie Arendz uit Oudega

Werken aan een mooie toekomst zit er voorlopig niet in voor Mitchell Arendz. Het fanatieke mannetje is onderuitgegaan tijdens de motorcross en is na drie dagen verblijf op de IC aan het herstellen. Beterschap jongen! 

Voorlopig zal de zoon van familie Arendz niet meehelpen met het aanleggen van schrikdraad in het RTL5 programma Bij ons op de Boerderij. Het is dan ook van de zotte dat opa Arendz aan zijn zoon Petrus moet uitleggen dat het sneller gaat als je schrikdraad laat uitrollen via een aanhangwagen. Vraag me niet hoe, maar zelfs ik kan bedenken dat het draadje niet uit zichzelf om die paal gaat zitten.  Met ferme taal zeg ik dan ook: ‘Opa niet mee bemoeien, het schrikdraad mag niet beschadigen anders krijgen de dieren geen opdonder als ze te dicht bij de afrastering komen!’ 

Familie Van den Hurk uit Heesdijk

De klapper van aflevering 6 Bij ons op de Boerderij is de familie Van den Hurk ui Heesdijk. Op mijn tv zie ik vrolijke waterbuffels naar buiten sprinten. De krachtige trekdieren die bekend staan als levende tractors voor het ploegen van rijstvelden, huppelen en zwemmen op het erf van vader Jan en moeder Rian. De tuinsafari is voor de kijkende bezoekers een dagje Beekse Bergen. Na een speeldagje worden de krachtige dieren verwend met zaagsel waar ze op kunnen rusten. Bij ons op de Boerderij weet de familie Van der Hurk hoe ze hun kroost verwennen.  

Ze zeggen dat hondenbaasjes op hun huisdier gaan lijken. Zien jullie ook de overeenkomst tussen moeder Rian en haar buffels? Hoe meer ik kijk, hoe meer ik de eigenschappen zie. Boerin Rian zou een ster kunnen worden in een stripverhaal of een kinderserie. Een hobby die ze erbij kan doen naast het leven Bij ons op de Boerderij. Ik zou mevrouw Van den Hurk best willen vastleggen in een boek.

Klik hier om naar alle artikelen over het RTL5 tv-programma Bij ons op de Boerderij te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je het tv-programma Bij ons op de Boerderij met onder andere de familie Arendz, de familie Van den Hurk en familie Van der Zon kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 1 van Bij ons op de Boerderij elke donderdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL5 en op streamingsdiensten Videoland en NLziet zijn de afleveringen die je in 2023 hebt gemist terug te kijken.

Beeld bron: Still tv RTL5 / Bij ons op de Boerderij / seizoen 1 / 2023

Home » Televisie » aflevering 6 seizoen 1 Bij ons op de Boerderij 2023