Better Than Ever: Martijn Krabbé sloopt speelgoed van vriendje

Better Than Ever 2023

Kan iemand de stylist van Martijn Krabbé naar een andere planeet afschieten? Oké dat is misschien wat overdreven, maar ik zou het erg op prijs stellen als iemand de moed weet te vinden om de stylist in ieder geval tijdens de draaidagen van Better Than Ever ‘per ongeluk’ op het toilet in te sluiten zodat hij of zij van de zender is. Let wel, doe dit vóór Martijn dus is aangekleed. Namens alle kijkers bij voorbaat dank, want het is niet om aan te loeren wat hij aan zijn lijf heeft hangen.

Wie denk jij dat je bent?

In aflevering 3 van Better Than Ever zitten er weer vijf nieuwe, oude bekenden op de bank bij Martijn Krabbé en Waylon. Dat wil zeggen, bij de meeste van deze deelnemers gaat er wel ergens een lampje branden in mijn brein, maar bij een aantal heb ik geen idee wie of wat zij zijn. Nu ben ik geen graadmeter. Je moet wel verrot veel indruk op mij maken wil ik je überhaupt onthouden. Het is een beetje the story of my life geworden dat ik mijzelf herhaaldelijk voor schut zet, omdat ik echt geen idee heb wie in hemelsnaam die persoon is die mij zo spontaan begroet op straat. 

‘Hey Sandy, wat ontzettend leuk om jou weer eens tegen te komen!’ In het ergste geval gevolgd door een knuffel of natte klapzoenen. Mijn hersens maken op zo’n moment overuren. ‘Fucker de fuck, wie is dit?! Uhm…shit, hoe heet zij en waar ken ik haar van?’ Blinde paniek maakt zich van mij meester en eigenlijk wil ik gewoon eerlijk zeggen dat ik geen idee heb wie ze is, maar ik krijg het niet over mijn lippen wat soms tot gênante situaties leidt. Nee, het is heus niet makkelijk om mij te zijn.

Het is moeilijk bescheiden te blijven

Bouchra herken ik nog wel in Better Than Ever. Zij deed mee aan het programma Starmaker waar de band K-otic uit voortkwam. Het was een behoorlijk hype. Een roerige periode met veel optredens brak aan en ze waren razend populair. Iemand uit de directe omgeving van Bouchra zei ‘dat ze waarschijnlijk was geselecteerd om deel uit te maken van de band vanwege haar goede looks’. Die opmerking plantte een nasty zaadje in het mooie hoofdje van Bouchra.

In een grote popgroep, zing je logischerwijs maar een paar zinnetjes per nummer. De essentie van muziek maken raakte ze dan ook door dit alles kwijt. Bouchra bewijst in Better Than Ever met haar vertolking van het nummer Superwomen dat mooi zijn én talent hebben heel goed samengaat. Iets wat ik uit ervaring allang weet natuurlijk. Ja lezers, dat is de bescheidenheid voorbij, maar gun mij ook mijn momentje. 

Laat lullen!

Better Than Ever deelneemster Marlies ervaarde het tegenovergestelde van Bouchra, na haar deelname in Idols. Zij werd juist besmuikt omdat ze lelijk zou zijn. Het is altijd makkelijk om te zeggen ‘Ah joh, laat die sneuneuzen toch lullen!’, maar als je al wat onzeker bent kan het je breken. 

Tegenwoordig is Marlies een echte rockbitch in haar lederen outfit en met haar vurig rode lokken. Het wordt hoog tijd dat ze eens uit de schaduw van haar rockende echtgenoot stapt, want bij zender RTL4 zien we dat Marlies Better Than Ever is in 2023.

Drone lekker verder

Martijn Krabbé molesteert een dure drone van Vince, als hij mag proberen een rondje te vliegen met het ding. Better Than Ever deelnemer Vince is namelijk professioneel dronepiloot. Dan weet je al genoeg, met het zingen is het verder niets geworden na zijn deelname aan The Voice. 

Als ik heel eerlijk ben, dan begrijp ik dat ook volledig. Vince valt in de categorie ‘wie is die gozer?’ en dat zal hij ook wel blijven. Of hij moet een drone mijn tuin in sturen, dan heb je een klein kansje dat ik denk: ‘Hé, daar hebben we Vince van Better Than Ever!’

Klik hier om naar alle artikelen over het programma Better Than Ever te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten waar, op welke dag en hoe laat je Better Than Ever kunt kijken?  Op televisie wordt het seizoen 2 van het programma Better Than Ever elke donderdag om 20.30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdiensten Videoland en NLziet zijn de afleveringen die je hebt gemist terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RtL4 / Better Than Ever / seizoen 2 / 2023

Home » Televisie » aflevering 3 seizoen 2 Better Than Ever 2023