Better Than Ever finale: Vervang Mia en Dion alsjeblieft door deze winnaar!

Better Than Ever finale 2023

Deze finale aflevering van Better Than Ever 2023 waarin winnaar Vinchenzo bekend werd gemaakt, kwam als geroepen. Een betere timing konden we ons niet wensen. Het bracht ons namelijk dé oplossing voor het Eurovisie Songfestival. Het zal niemand ontgaan zijn dat er iemand vreselijk heeft gefaald bij de keuze voor Mia & Dion. Laten we geen stommetje spelen met elkaar, ze kunnen gewoon niet zingen. Je kunt het proberen vriendelijk te omschrijven, maar de zang van dit duo is gewoon net iets beter dan k*t.

Duet met Waylon

Ooit was ik trots te kunnen zeggen dat ik een Nederlander ben, maar dat ben ik door heel veel betutteling allang niet meer en na het songfestival durf ik het waarschijnlijk helemaal nooit meer hardop uit te spreken. Hoe geweldig is het om in de finale van Better Than Ever tot de conclusie te komen dat de oplossing heel simpel is. We sturen Julia en Vinchenzo, want wat kunnen deze twee jonge muzikanten zingen zeg! Les Pays Bas…douze points

Het was dan ook niet echt een verrassing dat van de zeven finalisten uiteindelijk Julia en Vinchenzo het duet met Better Than Ever jurylid Waylon mochten zingen om er met de titel winnaar vandoor te gaan. Julia wist mij volledig omver te blazen! Als ik in plaats van tikgeit, platenbaas was geweest, dan had ik haar vanavond nog gebeld met de boodschap: ‘Juul, schrap je agenda maar leeg de komende jaren, jij gaat de wereld veroveren!’ Ik ben in ieder geval nu al fan. 

De winnaar van Better Than Ever 2023

De winnaar van de finale bleek echter de puppy van het programma Better Than Ever: Vinchenzo. Ook goed, want wat een talent heeft die gozer. Met het winnen van de finale heeft winnaar Vinchenzo 25.000 euro prijzengeld in the pocket voor zijn muziekcarrière. Voorlopig kan hij dat geld nog even in zijn zak houden wat mij betreft. Nu is het vooral belangrijk dat Vinch en Juul zich samen gaan klaarstomen om tijdens het Eurovisie Songfestival de eer van Nederland te redden. 

Ik stel voor dat Kim de Boer, Bouchra Tjon Pon Fong, Pearl Jozefzoon, Anna Speller en Danjil Tuhumena als overige finalisten van Better Than Ever zich opwerpen als zangcoaches voor Mia & Dion. Ik ben ervan overtuigd dat dit duo namelijk nog een hoop zou kunnen leren van deze artiesten. Als Mia & Dion heel goed hun best doen, dan kunnen ze wellicht een keertje meedoen aan een talentenjacht. Mooi compromis toch?

Kan iemand de ‘valse songfestivalkraaien‘ even het slechte nieuws brengen? Of kunnen we beter het goede nieuws zeggen? Je behoedt ze namelijk wel voor een enorme afgang die hun muziekcarrière, al voor ‘ie begonnen is, om zeep helpt. Zoals je ziet, ben ik behoorlijk oplossingsgericht.  

And the winner of the Eurovision Songcontest 2023 is…Julia & Vinchenzo from the Netherlands.

Lees alle artikelen over Better Than Ever.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Op televisie is seizoen 2 van het programma Better Than Ever afgelopen, maar op streamingsdiensten Videoland en NLziet zijn de afleveringen die je hebt gemist terug te kijken.

Beeld bron: Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 6 seizoen 2 Better Than Ever 2023