Dit is de reden waarom je nooit moet eten tijdens B&B Vol Liefde

Beslissen welke nieuwe deelnemer vandaag de hoofdrol krijgt in de B&B Vol Liefde column valt nog niet mee als je moet kiezen uit de excentrieke Tom, opera fraulein Susanne, Alexandra met een g en alternatieve Anne. Het is een luxe probleem, maar daarom niet minder lastig. Wat denken jullie ervan als we de vrolijke vier allemaal even onder de loep nemen? Maandag is tenslotte toch al een ellendige pokkedag en we hebben wel wat vertier verdiend.

Tom schrikt van de slaapplaats van B&B Vol Liefde collega Olof

‘O man, wat hebben ze jou in een klerezooi gezet zeg!’, roept Tom uit als hij het onderkomen van Olof ziet in de B&B Vol Liefde van Marian Trott. De ongenuanceerde stuiterbal giert het uit van het lachen en ik gier met hem mee tot de kippensoep die ik zit te eten met volle vaart uit mijn neus sproeit. Als ik even later met een wattenstaafje wanhopig probeer een sliertje vermicelli wat is blijven hangen uit mijn rechterneusgat te peuteren, stapt de hyper hippie op de dame des huizes af en ik voel de bui al hangen.

Snel grits ik de afstandsbediening van tafel om het RTL4 programma B&B Vol Liefde op pauze te zetten, maar Tom is sneller en zegt tegen Marian Trott: ‘Wat een teringherrie, dat doe je die man toch niet aan joh!’. De lachsalvo waarmee hij zijn woorden kracht bij zet heeft een desastreuze uitwerking op het sliertje vermicelli wat nu via mijn voorhoofdsholte richting mijn prefrontale hersenkwab is geschoten. En bedankt Tom! Hoe ga ik dit in vredesnaam op de EHBO afdeling van het ziekenhuis uitleggen? ‘Door de lompe directheid van B&B Vol Liefde deelnemer Tom heb ik mijn extra gevulde kippensoep met croutons en vermicelli geïnhaleerd’, klinkt tenslotte alsof je rijp bent voor het gesticht.

Brengt het gouden keeltje van Susanne Leendert in vervoering?

Ik besluit dat het verstandiger is om het stukje deegwaren maar te laten zitten en probeer me te concentreren op de mafkezen van het programma. Ver hoef ik niet te zoeken, want al gauw komt tijdens de aflevering van B&B Vol Liefde lijzige Leendert Wijland in beeld die een fragment uit de erotische brief van ondeugende operazangeres Susanne voorleest. 

‘In liedjes en prachtige tonelen waren het dikwijls de molenaarsvrouwen die gretig gebruik maakten van de molen om seksuele lusten bot te vieren.’ 

Het samenvoegen van de woorden seksuele lusten en de naam Leendert zorgt voor een ellendige koppijn ter hoogte van mijn voorhoofd. Al kan dit natuurlijk ook veroorzaakt worden door Tom junior, het stukje vermicelli in mijn hersenpan. Dat Susanne vervolgens haar strot opentrekt om een potje opera te hopsasa-en terwijl Leendert Wijland op zijn piano pingelt, maakt deze aflevering van B&B Vol Liefde een ware kwelling waar zelfs een cocktail van Ibuprofen, paracetamol en een halve fles Bailey’s niet tegenop gewassen is.

Alternatieve Anne laat ze hangen in de B&B van Bram

Inmiddels heb ik hoofdpijn, ben een beetje misselijk en lichtelijk aangeschoten, maar ik zal mijn plicht om de lezers van Tv-Vrouw te informeren over het wel en wee van het liefdesprogramma niet verzaken. Het is bijna alsof de makers van B&B Vol Liefde het erom doen, want ze brengen vervolgens Anne in beeld die meer shag onder haar armen heeft dan Bram Eijgenhuijsen op zijn kin. Getver de getver, de getverderrie, moet dat nou echt?! 

Prima hoor, als je met trots een linksdraaiende veganist zonder scheermesje bent, maar ik hoef die dreadlocks onder je armen echt niet te zien. Als het er in het okselgebied al zo ranzig bijligt, hoe is het dan ‘down under’ gesteld? ‘Niet aan denken Jorit’ spreek ik mezelf streng toe, maar het is al te laat. Lange vervilte strengen schaamhaar met grote klodders geschifte yoghurt dringen zich op in mijn ziekelijke verbeeldingskracht.

Alexandra heeft zin om B&B Vol Liefde deelnemer Walter te ontmoeten

Toch ben ik best een beetje trots op mezelf, de Unox kippensoep zit immers nog in mijn maag en dat is best een prestatie. Waar ik alleen niet op gerekend heb is de komst van Alexandra bij B&B Vol Liefde deelnemer Walter Spangenberg. Het is de metafoor die zij gebruikt om haar opwinding te uiten over het leren kennen van de goeroe, die mij de das omdoet.

‘Het is zeg maar net als chocolade. Je neemt een hapje en je geniet.’
‘Je neemt nog een hapje en je geniet meer’, aldus Allegggandra. 

‘Je vreet een hele reep en je bent kotsmisselijk’, aldus jullie columnist die zojuist haar rijkelijk gevulde kippensoep inclusief Tom Vermicelli junior op haar gloednieuwe vloerkleed gedumpt heeft. En zo heeft mijn pokkemaandag een nieuw dieptepunt bereikt.

Klik hier om naar alle berichten over B&B Vol Liefde 2023 en 2022 te gaan.

Steun Tv-Vrouw door ons te volgen op social media ❤️ 

Wil je weten wanneer, op welke zender en hoe laat je dit programma op tv kunt kijken? Op televisie wordt seizoen 3 van B&B Vol Liefde elke werkdag om 20:30 uitgezonden op zender RTL4 en op streamingsdienst Videoland zijn de afleveringen met Debbie de Jong , Martijn BolhoeveBram van EijgenhuijsenMarian TrottPetri DamenLeendert WijlandJoy van Swieten en Walter Spangenberg terug te kijken.

Beeld bron: Still Tv RTL4

Home » Televisie » aflevering 26 seizoen 3 B&B Vol Liefde 2023