Lieve Liselotte: Waarom laat hij na de date dagenlang niks horen?

Lieve Liselotte

Ik ben Marije, 41 jaar, een gescheiden moeder en woon in Amersfoort. Na de scheiding ben ik begonnen met daten. Momenteel date ik met Rick. Hij is 44, is ook gescheiden en heeft een dochter. Als we op date geweest zijn dan duurt het daarna steeds lang voordat Rick me een berichtje stuurt. Ik app hem dan regelmatig en hij leest het wel, maar reageert niet terug. Na onze vorige date heeft het wel 5 dagen geduurd voordat hij antwoord gaf op mijn appjes. Ik word hier heel onzeker van en vraag me af of hij me wel leuk vindt. Het is toch een kleine moeite om even terug te appen? Waarom appt hij me in de dagen vlak voordat we afspreken wel heel de dag door en laat hij na de date dagenlang niks horen? Heb jij misschien advies voor me? Alvast bedankt voor je reactie.

Liefs Marije

Beste Marije

Om deze vraag naar behoren te kunnen beantwoorden, is het belangrijk om te weten hoe Rick in zijn appgedrag is naar anderen toe. Misschien is hij iemand die vrijwel nooit berichtjes stuurt en is het feit dat hij in de dagen vlak voor jullie afspraak wel berichtjes stuurt een goed teken. En dan is het voor jou reden om je verwachtingen bij te stellen. Niet iedereen vindt het een kleine moeite om terug te appen. Als je het dan fijn vindt met hem, dan zul je dat moeten accepteren.

Mocht het echter zo zijn dat hij berichten van familie en vrienden wel direct beantwoordt, maar jouw berichten na jullie date niet, dan is er duidelijk iets aan de hand en is het tijd voor een goed en openhartig gesprek. Met vervolgens een keuze van jouw kant of je wel door wil gaan. Sterkte!

K'OOK! Demeyere koekenpannen

Liefs,

Liselotte Visser

Elke week behandeld Gz-Pycholoog, Matchmaker en Married at First Sight deskundige Liselotte Visser een lezersbrief. Zou jij ook zo graag advies willen van Liselotte? Vul dan je vraag nu hieronder in. Als je het fijn vindt mag het natuurlijk anoniem.

Beeld bron: Leon Fotografie

Mag ik je nog heel even iets vragen? Zou je ons alsjeblieft willen steunen door Tv-Vrouw op social media te volgen? Dankzij jouw steun kunnen we doorgaan met het schrijven van leuke columns! Klik op het social media icoon hieronder. Namens het hele Tv-Vrouw team, ontzettend bedankt voor je support!

  • Relatiedeskundige Mens & Relatie, Gz-psycholoog, schrijver, wetenschappelijk onderzoeker en expert bij Married at First Sight. Moeder, dochter, echtgenote en vriendin. Alles voor de liefde!